După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 aprilie 2014

Janette Oke la Mediaş

Vineri 11 aprilie, 2014, de la ora 14:00, Janette Oke va fi prezentă la Librăria Samuel din Mediaş, pentru o întâlnire cu cititorii români. Scriitoarea canadiană este bine cunoscută publicului din România graţie celor 30 de titluri care au fost traduse şi au beneficiat de mare popularitate.
Cu romanul Învăluiţi de iubire, publicat în 1979, Jannete Oke (n. 1935), deschide un nou capitol al beletristicii creştine moderne: categoria numită „inspirational fiction” (ce nu are un corespondent terminologic în româneşte). Ulterior, romanul va deveni şi numele unei serii de opt cărţi. Până în prezent, cărţile ei s-au vândut, doar în SUA, în peste 30.000.000 de exemplare, aducându-i importante premii şi distincţii de gen.
Continuarea: AICI

Biserica online și credincioșii anonimi

Deși secularizarea a golit multe dintre biserici, spiritualitatea nu a dispărut. Totuși mulți dintre cei care se pretind creștini preferă adeseori varianta online a bisericii. Slujbele sau predicile transmise virtual încep să atragă tot mai mult public. Anonimatul este preferat unei prezențe publice. „Biserica ar trebui să fie compusă din picioare și fețe, nu doar din electroni și avatare", ripostează un jurnalist american.

Fiecare biserică ar trebui să aibă o prezență online, spune Ed Stetzer, într-un articol publicat de Christianity TodayReprezintă deja o realitate care nu poate fi ignorată. Dacă o biserică nu este online, deja ea este ruptă de mediul cultural în care trăiește, consideră mai departe Stetzer.


Argumente în această privință sunt furnizate și de datele statistice. Spre exemplu, Pew Research a constatat ca 72% dintre adulți folosesc social media. Mai mult de atât, fiecare grupă de vârstă continuă să înregistreze o creștere substanțială a prezenței în mediul online. Chiar și cei de peste 65 de ani și-au triplat prezența în ultimii patru ani, de la 13% în 2009 la 43% în acest an.  

În ciuda tendințelor copleșitoare în utilizarea social media,  LifeWay Research a descoperit că mai puțin de jumătate din toate bisericile americane sunt angajate pe Facebook. Aproape 40% nu folosesc niciun instrument de socializare sau de comunicare online.
Continuarea: AICI

Săptămâna Bibliei la Universitatea Biblică din România, București


David Nicola la Biserica Golgota Timişoara

Pe data de 13 Aprilie 2014, in Duminica Floriilor, in cadrul Serviciului Divin de seara de la ora 18:00, la biserica baptista Golgota din Timisoara , va fi invitat Pastorul David Nicola de la Lugoj, impreuna cu un grup de tineri. 
Va invitam sa sarbatorim impreuna Intrarea Domnului Hristos in Ierusalim.

Sursa: AICI

Eveniment “Fitzuica” la Suceava

Înainte de sărbători, chiar în Săptămâna Mare, Fitzuica te invită la o întâlnire pe care o să îți fie greu să o uiți. Miercuri, 16 Aprilie, de la 18.00, acolo unde v-am obișnuit, la Hotel Continental, vom discuta și viziona poveștile unor oameni de succes a căror viață a fost schimbată. Apoi, vom căuta acele idei geniale de voluntariat care pot aduce o schimbare în orașul nostru și în viața altor oameni. Și nu vom rămâne doar la idei, vom face un plan pentru implementarea lor! Vă așteptăm împreună cu prietenii! Echipa Fitzuica Suceava.

Concert de muzică și poezie creștină la Vulcan


Conferinţa “The Idea of Progress and Social Order” cu Bruce A. Little la Craiova


Bebe Ciaușu la Biserica Golgota Timișoara


✡ Poza și gândul zilei

Strâng cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! (Psalmi 119:11)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!