După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 aprilie 2014

COMUNICAT NOU cu privire la pastorul Vladimir Pustan

Urmare a evenimentelor din ultima perioadã cu privire la PUSTAN IOAN,
Comitetul Executiv al Cultului Crestin Penticostal -
Biserica lui Dumnezeu Apostolica din România,
întrunit în data de 3 aprilie2014, precizeaza urmãtoarele:

1. Demisia pastorului PUSTAN IOAN a fost depusa ulterior momentului în care s-a hotarât suspendarea temporara a acestuia din slujba de pastor, fapt pentru care decizia de suspendare din slujba este legitimã, fiind stabilitã în unanimitate;
2. Motivul de bazã care a determinat hotarârea suspendarii din slujba de pastor consta în abateri grave, repetate, de ordin moral si spiritual;
3. În baza unor probe noi si a prevederii din art. 40, alin.1 al Statutul Cultului Crestin Penticostal, vizând faptul ca persoana în cauza nu si-a revizuit comportamentul sau atitudinea care a dus la aplicarea suspendarii, Comitetul Executiv hotaraste înaintarea spre Consiliul Bisericesc al Cultului Crestin Penticostal a propunerii de revocare a lui PUSTAN IOAN din slujba de pastor al Cultului Crestin Penticostal.

Conferinţa "Israel şi schimbările din Orientul Mijlociu" cu Dr. Yom-Tov Samia la Bucureşti


Gherla Info: "Hrană pentru suflet" la Biserica Penticostală Speranţa

In aceste zile premergatoare Sarbatorii Pastelui, Biserica Penticostala  "Speranta" din Gherla, cu sediul pe str. Plugarilor nr 21, organizeaza  doua evenimente  speciale dedicate sufletelor gherlenilor care cauta sa se apropie mai mult de Dumnezeu.

Citeste in continuare pe www.gherlainfo.ro

Emil Bartoș la Biserica Speranţa Timişoara


Întâlnirea Bisericilor Penticostale de pe Valea Jiului la Vulcan

Sâmbătă, 5 aprilie 2014, începând cu ora 17.00, la Biserica Creştină Penticostală Maranata Lupeni, va avea loc întâlnirea tuturor Bisericilor Penticostale de pe Valea Jiului, pentru o părtăşie împreună în Duh de rugăciune. Sunteţi invitaţi toţi cei care citiţi aceste rânduri, şi cred că fiecare avem ceva de adus Domnului în rugăciunea noastră. Vă aşteptăm cu dragoste.

Concert de Paşti în Biserica Penticostală Betania Cluj-Napoca


Scrisoare misionară: Silvia Costache, India

Pace tuturor,
   A venit vremea să vă scriu şi să vă mulţumesc în Numele Domnului pentru susţinere, încurajări, rugăciuni şi sacrificii financiare. Îmi cer scuze fraţilor şi surorilor care mi-au scris personal şi nu am reuşit să le răspund. Aici legătura la internetul nu este foarte bună şi uneori pot doar să vizualizez mail-ul, însă nu şi să scriu.
   M-am rugat ca internetul să meargă astfel încât să vă pot ţine la curent cu ce se mai întâmplă aici.

   Balukop
   Copiii din Balukop sunt mai mulţi acum, aşa că şi gălăgia este mai mare; când vin când pleacă din locurile lor natale, de aceea nu este întotdeauna un număr stabil, însă investim în ei aşa cum ne călăuzeşte Domnul. Câteodată sunt mai gălăgioşi şi greu de stăpânit, cu toate astea ştiu şi văd că uşor-uşor cresc în cunoştinţa firească, însă ne dorim să crească şi mai mult în a-L cunoaşte pe Domnul Isus.
   Vizităm casele acestora şi ne dorim din toată inima să primească Cuvântul scump şi pe Isus Hristos, aşadar să vă rugaţi în direcţia aceasta.

   Manedara
   În fiecare sâmbătă mergem la aceşti copii şi le vestim Cuvântul pe înţelesul lor, facem jocuri, îi învăţăm versete biblice, cântece, crafturi; într-un timp veneau doar cei mici, acum sperăm să vină şi copiii mai mari. Este un lucru care cere persevernţă şi noi nu vom înceta să punem sămânţa şi Domnul, la timpul LUI, va face să crească.

Olimpiada Națională de Religie 2014 la Suceava

La Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava  va avea loc în acest an, etapa naţională a Olimpiadei de Religie. Competiţia se va desfăşura în săptămâna “Şcoala Altfel”, în intervalul 8 – 10 aprilie 2014.
Sursa: AICI

Seara Tinerilor cu Florin Ost la Biserica Speranţa Linz, Austria

Duminică, 6 aprilie 2014

Cursuri Biblice SGA cu Wayne O’Leary la Suceava

Cursul Biblic oferit de organizatia Slavic Gospel Association continua vineri, 4 Aprilie începând cu ora 18:00, si sâmbătă, 5 Aprilie începând cu ora 10:00. 
Impreuna cu noi va fi fratele pastor si profesor Wayne O’Leary din Anglia si vom studia Vechiul Testament. 
Va asteptam la Biserica Betleem, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr.32A. Pentru mai multe informatii sunati la 0744 453 128.
pastor Catalin Croitor

✡ Poza și gândul zilei

Dumnezeu vede purtarea tuturor, priveşte paşii fiecăruia. (Iov 34:21)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!