După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 aprilie 2014

Peter Costea a fost admis de Biroul Electoral Central


Cu mare bucurie vă anunţăm că Biroul Electoral Central a admis astăzi candidatura dlui. Peter Costea alături de alte încă 12 candidaturi, iar din totalul candidaturilor depuse au fost respinse 16. 
Vă punem la dispoziţie link-ul aferent documentului oficial!



Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru această biruinţă şi dumneavoastră pentru toată susţinerea şi implicarea.

Conferința 2014 - Centrul Creștin Brașov

Programul si alte detalii organizatorice: AICI

Ursul Carpatin la Biserica Betel București - VIDEO (1 aprilie 2014)

Lansare de carte şi prelegere Iacob Coman la Cluj-Napoca


Întâlnire de tineret cu Nelu Poenar la Brazi, jud. Prahova


Predicatorii minori din Brazilia

Brazilia este una dintre tarile cele mai religioase din lume, ocupand locul doi pe continentul american, dupa SUA, ca numar de crestini. Catolicismul este in declin, iar bisericile evanghelice se confrunta cu o crestere uriasa de noi membri, 23% din populatia de 201 milioane de brazilieni fiind acum evanghelici.
Toata lumea se poate exprima in cultul evanghelic, incepand de la cei consacrati pana la cei mai mici. Un mare numar de copii intre 3 si 13 ani, fii si fiice ale membrilor bisericii evanghelice, participand saptamanal la slujba alaturi de parintii lor, au inceput sa ii imite pe pastori, informeaza franceinfo.fr.
Ei sustin predici spectaculoase, imitandu-i pe adevaratii pastori iar prestatia lor este impresionanta. Pasiunea si buna credinta a celor mai multi dintre acesti copii-pastori este sincera. Ei simt cu adevarat ca fac un lucru benefic si important pentru oamenii nevoiasi si cei care le asculta explicatiile lor biblice. Parintii lor ii considera un instrument al lui Isus si ii indeamna sa isi aloce cea mai mare parte a timpului lor liber predicand in spitale, centre de dezintoxicare, adaposturi pentru persoane fara casa, etc.
Cel mai putin placut aspect al acestei situatii, il constituie comportamentul unor parinti care vad aceasta misiune a celor mici ca o adevarata afacere. In Brazilia, o biserica evanghelica se infiinteaza foarte usor. E nevoie de doar 8 persoane, inclusiv un director si un trezorier. Datorita saraciei generalizate din tara, multe biserici se infiinteaza in scop lucrativ, ca o adevarata afacere.
Multi indivizi dubiosi au infiintat in ultimul timp biserici si au drept scop strangerea zeciuelii credinciosilor. In Brazilia bisericile evanghelice sunt deschise in fiecare zi. Oricine poate deveni pastor peste noapte…
Un astfel de pastor, Adauto Santo, sustine ca fiica sa a facut minuni si crede ca poate sa si predice. Fata este chiar ajutata sa faca acest lucru. Fata, in varsta de sapte ani, nu stie nimic altceva, decat ca tatal sau este predicator, iar ea trebuie sa-l ajute in aceasta nobila misiune si o face din toata inima. Tatal i-a facut un site unde a acumulat pana acum 3 milioane de vizite, iar la 5 ani a predicat pe stadion in fata a 10.000 de credinciosi. In fiecare sambata, ea are propria ei emisiune radio pe internet sub indrumarea tatalui.
Multi oameni sunt de parere ca acesti copii fac o publicitate extraordinara bisericii evanghelice. Ei reprezinta varful de lance al extinderii evanghelice in Brazilia, intrucat intruchipeaza puritatea, inocenta, si raspandesc cuvantul lui Isus. Copii ajung sa expuna cuvantul si in locurile in care nici Politia nu ajunge: in ghetouri si mahalale, in bordeluri si in alte locuri rau famate. Misiunea lor este de a-i ajuta pe cei saraci si fara speranta si isi asuma acest fapt in pofida faptului ca guvernul brazilian a renuntat de mult sa mai acorde vreun ajutor moral sau material acestei mase paupere.
Vezi şi:     

Se întâmplă în România: Micul predicator penticostal

Iosif Țon: O țară ideală

Din Cuprins:
◊ Solutia la problema omenirii
◊ Utopie?
◊ O noua epoca in istorie
◊ Cultura Imparatiei lui Dumnezeu
◊ Preotia tuturor credinciosilor
◊ Rolul nostru in eradicarea saraciei
◊ Iertarea de pacate
◊ Plan de actiune
◊ Pentru cei ce spun ca nu se poate
◊ Cunoasterea personala a lui Dumnezeu
Premisa, ideea centrala si concluzia principala a lucrarii de fata ar putea fi sintetizate astfel: Imparatia lui Dumnezeu reprezinta o entitate deja instalata pe pamant de Isus din Nazaret. Ea este instaurata, intr-o prima faza, in individ, dar tinta finala este crearea unei societati ideale in care intreaga umanitate devine asemenea comunitatii care este in ceruri. Cei care au deja Imparatia in ei devin "lucratori cu Dumnezeu", contribuind la edificarea Imparatiei in familie, in comunitate, in intreaga societate.
E interesant de remarcat ca Iosif Ton a scris aceasta carte cu gandul la Romania. El nu se indoieste de faptul ca doar Dumnezeu o mai poate salva. De cateva decenii, aceasta tara traverseaza o criza grava, care nu e doar criza financiar-economica, proprie intregii lumi, ci o criza a fundamentelor, o criza a sensului, o criza a valorilor, adica, in ultima analiza, o criza spiritual-morala.
Solutia propusa de Iosif Ton pentru iesirea din aceasta criza, care nu este, desigur, doar a Romaniei, ci si a Europei si a lumii intregi, este Isus Cristos. Isus Cristos reprezinta, de altfel, solutia tuturor crizelor cu care se confrunta lumea postmoderna, lumea in care traim.
Vasile Boari
Mai multe detalii: AICI 

Conferinţa Pastorală Atlanta, Georgia, Martie 2014 (VIDEO)

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India


 Dragii noştri fraţi şi surori

   Vă mulţumim din toată inima pentru sprijinul în rugăciune şi pentru toţi cei care ne-aţi scris şi ne-aţi încurajat!
   Săptămâna trecută am fost în Calcutta, unde am reuşit să autentificăm certificatul de căsătorie pentru a fi valabil internaţional (de care avem nevoie pentru viza pe termen lung). Când am ajuns la biroul de acolo, ni s-a spus că acest proces de autentificare va dura cam 20 de zile, dar prin harul şi intervenţia Domnului am reuşit să facem autentificarea regională în 4 zile şi apoi cea natională într-o zi. În toate acestea am văzut mâna Domnului la lucru, deschizând inimile oamenilor pentru a ne ajuta. În special am văzut mâna Domnului în autentificarea naţională, când a trebuit să mergem la Biroul Ministerului de Afaceri Externe. Aici am aflat că nu putem să facem această autentificare fără paşaportul lui Raja. Dar ne-au rugat să asteptăm şi ne-au spus să mergem să vorbim cu persoana care avea autoritate să dea această autentificare. 
     Acel domn a fost îngăduitor cu noi (mi-a spus că are un prieten care a fost în România şi tot lăuda cât de frumos e în România). Şi astfel ne-a spus că este o altă cale, şi anume să mergem la tribunal, unde să facem un document care să ateste că Raja nu are paşaport şi ne-a spus să venim a doua zi cu acel document. Dar i-am spus că avem deja bilete la tren în acea seară şi atunci ne-a spus că ne aşteaptă până la ora 4 (programul se închidea la 1). Cu ajutorul Domnului am reuşit să facem acel document repede şi să venim înapoi; şi astfel am primit şi această autentificare naţională, prin intervenţia şi harul Domnului.
  Pentru toate acestea Îl lăudăm pe Domnul care ne sprijineşte şi ne întăreşte pe cale.
   Vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi pentru paşaportul lui Raja. Încă nu am reuşit să obţinem acel document necesar primirii paşaportului în regim de urgenţă, dar am fost chemaţi luni în Darjeeling pentru a încerca încă o dată. Dacă nu vom putea obţine acel document, va trebui ca Raja să aplice pentru paşaport în regim normal, care durează 2-3 luni sau mai mult, iar eu trebuie să părăsesc India pe 25 aprilie. Vă rugăm să mijlociţi pentru noi pentru această situaţie tensionată! Rugaţi-vă ca pacea Domnului să ne liniştească inimile şi să ne punem toată încrederea în Domnul care este mereu credincios! Orice ar fi să vină, ştim că Domnul va fi cu noi şi El va fi Sprijinul nostru!

   Domnul să vă binecuvânteze şi El să primească toată slava din vieţile noastre predate Lui!
                                               Cu dragoste în Domnul, 
                                                   Gabriela şi Raja Rai

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Conferința “Tineri Biruitori” cu Gabi Floruț la Linz, Austria


✡ Poza și gândul zilei

Cel neprihănit arată prietenului său calea cea bună, dar calea celor răi îi duce în rătăcire. (Proverbe 12:26)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!