miercuri, 30 aprilie 2014

Centrul Creștin Kairos - Botez în apă


Sâmbătă, 3 mai 2014, la 19:00
Biserica Metanoia, 
Calea Torontalului 61, Timișoara

Pastor John Dolinschi la Centrul Creștin Rîul Vieții Orșova


Duminică, 04.05.2014 de la ora 10.00
la Centrul Creștin Rîul Vieții Orșova 
Părtășie, rugăciune, 
laudă & închinare și mesaj biblic.

Vom avea oaspeți deosebiți: 
pastorul John Dolinschi 
împreună cu doi frați din S.U.A.

Vă așteptăm cu drag !

Lansare de carte: “Trăind pe pământ mai aproape de cer” de Cristi Boariu

Cu ajutorul lui Dumnezeu astăzi a fost lansată cartea “Trăind pe pământ mai aproape de cer” scrisă de Cristian Boariu. Cartea poate fi comandată de la Librăria Gramma sau Libraria Maranatha. Cei care doresc cartea în format PDF (electronic) o pot cumpăra de aici. Tot profitul obținut din vânzarea acestei cărți va avea ca destinație lucrarea misionară din Oltenia, jud. Gorj cât și anumite familii aflate în nevoi.

Recenzii
"Cartea lui Cristi Boariu”Trăind pe pămând mai aproape de cer” cuprinde frânturi de viață, fragmente din Scriptură, reprezentând astfel o culegere de meditații profunde asupra lumii în care trăim, o lume copleșită de păcat și distrugere, care face presiuni asupra Bisericii lui Hristos.  Autorul încearcă să ne motiveze la o pocăință simplă, dar autentică, bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu, cuvânt care ne mântuiește pe noi înșine și care poate servi celorlalți ca mărturie. Cartea este o chemare puternică la trezire spirituală pentru cei ce trăiesc pe pământ, dar care vor să fie mai aproape de cer. Asemenea profeților din vechime, ni se spune lămurit astăzi: ”Întoarce-te…”  
Pastor Cornel Răducanu (Deva)

"Gândurile din cartea aceasta nu sunt destinate să delecteze mintea sau să nască emoții. Prin consistența, profunzimea și incisivitatea lor, ele sunt menite - și chiar reușesc – să stârnească dureri, spaime, bucurii, nădejdi și o dorință puternică după o pocăință sfântă, după întoarcerea la valorile originale ale creștinismului și după o relație autentică cu Domnul și Mântuitorul nostru Isus Hristos."
  Prezbiter Iosif Ignat (Sebeș-Alba)

"Eseurile lui Cristi Boariu pot fi definite ca un mănunchi de reflecții spirituale despre ceea ce este și ce face un creștin autentic. Prin ele, autorul propune o perspectivă echilibrată asupra vieții trăită cu Dumnezeu. Echilibrul mesajelor, precum și profunzimea lor, sunt rezultatul puternicelor sale trăiri sufletești și a comunicării aproape perfecte dintre el și Cel veșnic."
Pastor Teodor Dronca (Sebiș)

"Cartea aceasta reușește să captiveze cititorul prin profunzimea ideilor inspiratoare care alcătuiesc tematici spirituale cu subiecte prioritare creștinului din veacul post modernist. În același timp ea reușește să tulbure liniștea pasivă a unei practici creștine de suprafață. O analiză atentă a gândurilor inovatoare expuse în carte și care sunt izvorâte din diverse narațiuni, doctrine sau evenimente biblice poate să descrie traseul unei adevărate și autentice treziri spirituale.
Fiind la debutul său, autorul ne oferă o reală și promițătoare perspectiva de estetică creștină ca urmare a aprofundării textului sacru (biblic), mai ales că o face înainte de parcurgerea a trei decenii ale vieții. Certitudinea deplină și convingătoare a devotamentului cărții față de învățătura originală a Sfintelor Scripturi și față de Tatăl nostru ceresc, mă determină să recomand fără rezerve cititorilor, mai ales ca lecturarea ei este atât de atractivă și interesantă."
Prezbiter Simion Buzduga (Rădăuți)

Alfa Omega TV se recepţionează în UPC Digital!

Alfa Omega TV se găsește pe canalul 808 UPC Digital

Tabăra TCI 2014


Cutreieram padurea pana seara, ascultam evanghelia, ne strangem in jurul
focului de tabara si cantam cu chitara. Mancam biscuiti cu ciocolata si
marshmallows, dansam in ploaie si ne luam la intrecere in lucruri bune.
Tabara de vara este o aventura Inscrie-te pana pe 20 Iulie si poti
beneficia de 20 Ron reducere! www.tabaratci.ro
Contact: Bălăceanu Florin Telefon: 0744.378.842 si  Silion Simona
Telefon: 0767.511.008. salut@tabaratci.ro
ATENTIE!!! Locuri Limitate!!

Fratele YUN la Ploieşti

Mai multe despre Fratele Yun: AICI

În Turcia s-a infiinţat Alianţa Bisericilor Baptiste

Patru adunari baptiste din Turcia au format Alianta Bisericilor Baptiste din Turcia
Scopul acestui grup este acela de a incuraja bisericle membre, de a explica invataturile baptiste membrilor bisericii dar si altor persoane, de a creste lideri baptisti, de a se ruga pentru nevoile bisericilor si de a-i incuraja pe credinsiosi prin organizarea de seminarii, tabere si conferinte.
Ertan Çevik, pastorul Bisericii Baptiste din Izmir a fost ales Presedinte, iar Orhan Pıçaklar, pastorul Bisericii Agape din Samsun a fost numit Secretar general. Fiecare dintre ei va sluji pentru o perioada de cinci ani.
Turcia are o straveche mostenire crestina care ajunge pana in zilele Bisericii Primare, dar crestinii sunt in prezent in minoritate. Se estimeaza ca sunt aproximativ 120 000 de crestini in Turcia la o populatie de 76 de milioane de locuitori. Doar cateva sute de protestanti se afla in partea continentala care cuprinde Asia de vest si Europa de sud-est . Religia majoritara este islamismul sunnit.
Multe din calatoriile Apostolului Pavel au fost facute in Turcia si sunt relatate in Faptele Apostolilor. Epistolele catre Galateni, Efeseni si Coloseni au fost destinate bisericilor care se afla in Turcia de azi. Cartea Apocalipsa a fost scrisa celor sapte biserici care se afla in prezent in partea vestica a Turciei. Primele sapte concilii ecumenice au avut loc pe teritoriul actual al Turciei.
Infiintarea Aliantei Bisericilor Baptiste din Turcia are loc cu cateva luni inainte ca Alianta Mondiala Baptista sa isi inceapa Adunarea Anuala la Izmir, la inceputul lunii Iulie. Izmir este localitatea biblica Smirna amintita in cartea Apocalipsa. Intalnirea anuala include si un tur al cetatii Efes, un important oras biblic in zilele Bisericii Primare.
Sursa: AICI

Tabară de vară în Austria

Biserica Elim Viena organizează la începutul lunii iulie 2014 tabăra națională pentru copii și adolescenți.
Tabăra 2014 va fi organizată într-o nouă locație - Maria Alm Hintermoos, NÖ (ca. 100 km de Salzburg, altitudine 950 m).

Noua locație pune la dispoziție o varietate de facilități, printre care:
  • 5 x terenuri de sport (2 x zgură, 3 x tare)
  • 1 x sală de sport: basket, fotbal, tenis de masă
  • 1 x Dreifachhalle: zonă fitness, zonă cardio, saună
  • piscină
  • FunCourt: teren de volley, badminton, Kletterwand

Particularitatea taberei din anul acesta este faptul că toate cele trei serii (mini, maxi și adolescenți) se vor desfășura simultan în aceeași locație, fiecare cu activități distincte dar urmărind același scop și aceleași teme adaptate vârstei lor.
Mai multe detalii: AICI

Conferinţa familiilor tinere cu Viorel Iuga la Casa Elim Zărneşti

In perioada 1-3 mai 2014 va avea loc conferinta anuala a familiilor tinere din Biserica Emanuel Sibiu.
 Urmand obiceiul din ultimii ani, evenimentul va avea loc la Casa Elim din Zarnesti. 
Invitatul special al conferintei este pastorul Viorel Iuga, cunoscut predicator si conferentiar pe tema familiei crestine.

Concert Viorel Dejeu & Band la Conferinţa Peniel


✡ Poza și gândul zilei

Învăţăturile Tale sunt moştenirea mea de veci, căci ele sunt bucuria inimii mele. 
(Psalmi 119:111)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Cristian Barbosu la Medgidia şi Constanța

Duminică 4 mai 2014, Cristian Barbosu va sluji în Biserica Penticostală din Medgidia (dimineaţa) 
şi apoi în Biserica Arka (str. industriala nr. 2), 
de la ora 18.00

Raul Todinca la Biserica Harvest Metanoia Brăila


Duminică, 4 mai 2014, 
Raul Todinca va sluji
în biserica Harvest Metanoia din Brăila 
impreuna cu echipa de închinare 
a Bisericii Harvest Metanoia Arad

marți, 29 aprilie 2014

Jim Elliff la Biserica Adonai Bucureşti

Jim Elliff este pastor în SUA şi preşedintele organizaţiei Christian Communicators Worldwide

Digi24 TV: Traian Dorz, comemorat de sute de persoane (VIDEO)

"Când te-am văzut, din prima clipă,
simţit-am recunoscător
că sunt aici, dar nu sunt singur,-
în Mâna Lui, nu-n mâna lor!"

Acestea erau cuvintele pline de speranţă cu care Traian Dorz înfrunta închisoarea din Gherla, în care regimul comunist l-a trimis între anii 1959 și 1964. Nascut în 1914 într-o comună de lângă Beiuș, a început să scrie versuri creștine dupa ce profesorul de religie i-a pus în mână cartea "Corabia lui Noe", scrisă de preotul ortodox Iosif Trifa din Sibiu. Dacă în primii ani putea scrie liber, dupa instalarea comunismului în România, această activitate a fost interzisă de regim.
"Ziua muncea la câmp, iar seara scria. Dar scria cu geamurile închise, cu draperiile trase, ca să nu se vadă că e lumina aprinsă atunci când treceai, pentru că treceau oameni de-ai securității, de-ai miliției și băteau în geam dacă vedeau lumina aprinsă. Scria aici, întins pe pat, pe tăblița aceasta", povesteşte Corneliu Clop, strănepotul lui Traian Dorz.
"Opera lui adunată laolaltă constituie vreo 56 de volume. Un om care a stat 17 ani la închisoare și care a muncit la câmp în sistemul coorporatist comunist a reușit să scrie atât de mult", a remarcat Vasile Mihoc, preot ortodox.
La 100 de ani de la nașterea sa, câteva sute de tineri și oameni de cultură au organizat un marș în memoria lui Traian Dorz. S-au rugat la mormântul celui pe care mulți dintre ei îl consideră un martir.
Click: AICI

Scrisoare misionară: Familia Acatrinei, PeruDragii noştri,
 

    Mâine seară, 29 aprilie, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom pleca în junglă. Am reuşit să găsim o locuinţă potrivită pentru noi în Atalaya şi, în ultima săptămână, am împachetat şi am trimis acolo, cu un camion, toate lucrurile noastre.

   Am fost destul de aglomeraţi cu toate pregătirile mutării, însă suntem bucuroşi de acest nou pas pe care îl putem face.

   Celor care vă rugaţi pentru noi, vă scriem câteva motive de rugăciune:

- Protecţie şi ajutor în călătoria şi mutarea în Atalaya (Sunt mai bine de 20 de ore de călătorie).

- Adaptarea copiilor în mediul de junglă.

- Sănătatea noastră. Debora tocmai a început un tratament cu antibiotice pentru otită şi a fost destul de necajită în ultimele zile. Boala ei de piele (vitiligo) se pare că a avansat destul de mult în ultimele 2 luni, în ciuda tratamentului. Eu, Amalia, am avut infecţii foarte dese datorită problemelor cu rinichii. Am început de curând un tratament cu antibiotice pentru trei luni, tratament prescris de medicul urolog.

- Lumină de sus în alegerea unei comunităţi din jurul Atalayei în care să ne stabilim începând cu următorul an.

- Să învăţăm repede şi bine limba ashaninka.

- O echipa care să lucreze împreună cu noi pe termen lung în noua lucrare pe care dorim să o începem.

   Mulţumim din toată inima pentru rugăciuni şi pentru susţinerea pe care fiecare dintre voi  ne-o acordaţi    într-un fel sau altul.

  Ne rugăm şi noi mereu pentru voi!

                  Ai voştri,
            Liviu, Amalia şi copiii


Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român


"În timp ce noi ne rugam, a avut loc atacul" (VIDEO)

Dacă te bucuri de libertate şi poţi vorbi oricând şi oriunde despre Dumnezeul tău, gândeşte-te că în nenumărate locuri pe acest pământ, oamenii plătesc cu preţul vieţii pentru credinţa lor. Pentru a înţelege prin ce trec creştinii persecutaţi, urmăreşte acest material şi alege să-i porţi în rugăciunile tale şi întreabă-te ce preţ eşti tu dispus să plăteşti de dragul Dumnezeului tău!


Rugați-vă pentru Niger!

Taberele Speranță pentru Viitor - 2014

TEMA TABERELOR 2014 -  LEAGĂ-ȚI INIMA DE CER


- Matei 6:21 Pentru că unde este comoara voastră,
acolo va fi şi inima voastră.
                                                                                                                                                                       
                        Scumpi  colaboratori, prieteni și frați în Domnul Isus Christos,
            Vă salutăm cu multă pace și dragoste de la Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Christos, Cel ce a înviat și este astăzi viu. Harul Domnului Isus să fie cu voi.
            Îi mulțumim bunului Dumnezeu pentru că ne-a dat încă un an de har în care putem să-L slujim și să-L glorificăm pe Domnul prin lucrare pe care o  facem pentru El în Taberele de Vară. Pe această cale anul acesta vă invităm să participați la Taberele De Vară Speranța, 2014 – Mocănița, Sighetu Marmației.
                        Programul Taberelor 2014 este următorul:
28 Aprilie - 28 Iunie Rezervarea Locurilor, Achitarea Taxei de Înscriere
1-14 Iulie Repartizarea locurilor rămase libere

7-11 Iulie / Evanghelizare = Clasele I-VII (6-13 ani)
14-18 Iulie / Evanghelizare = Clasele I-VII (6-13 ani)
21-25 Iulie / Evanghelizare, Zidire = Liceu si Tineri (14-23 ani)
28 Iulie - 1 August / Creștere Spirituală = Tineri (14-25+ ani)
4-8 August Săptămâna Familiei Creștine și a
                                  Tinerilor Creștini Singuri(vârsta minimă fiind 24 de ani)

Participarea la Tabără se poate face prin Înscrierea sau Rezervarea Locurilor, care se va face telefonic sau prin e-mail și este confirmată prinachitarea taxei de înscriere.
                        Taxa de Înscriere este de 20 de RON(lei) / participant înscris, (neachitarea taxei la timp poate aduce penalităţi). Taxa este ne-returnabilă și se achită pâna la data de 30 Iunie 2014 prin Mandat Poștal simplu verde (persoană fizica) expediat de la orice oficiu poștal-Poșta Română pe numele Ulici Dan-Vasile, pe adresa: CP 23, OP Sighetu Marmației, Maramureș, cod 435500. Toate fondurile ce se vor strânge  prin această taxa sunt considerate donație la bugetul de susținere și organizare al taberei.
Deoarece costul de organizare al taberei este destul de mare și nu este acoperit de taxa de înscriere, dorim pe această cale să vă îndemnăm la sprijinirea suplimentară a acestei lucrări. Dacă doriți, aveți posibilitatea și puteţi să trimiteţi împreună cu grupul dumneavoastră orice donaţie: fie financiară, fie  materială(alimente sau alte bunuri) ne-ar fi de un real folos. Acest lucru se va face benevol și nu este o condiție pentru participarea la tabrără însă poate fi un ajutor extraordinar în desfășurarea acestei lucrări.

                        Important - NECESAR PENTRU TABĂRĂ Ce să aduceți la tabără?
Fiecare participant la tabără trebuie să aducă:
-  Adeverinţă Medicală care să ateste ca este Clinic Sănătos pentru a veni la tabără de la medicul de familie sau de la cabinetul școlar.
Sac de Dormit sau Două pături + pernă (dacă aveți nevoie).
Haine pentru munte(subțiri și groase), prosop, periuţă, pastă de dinţi, săpun,
- Biblie(dacă aveți) + Pix + Carnețel, Jocuri de grup(nu jocuri electronice sau de noroc)

Ce să NU aduceți la tabără!
- Lucruri de valoare, aparatură electronică, obiecte - lucruri periculoase sau dăunătoare…
Vă sfătuim pe această cale să vă faceți rezervările din timp, să solicitați și alte informații pe care le considerați necesare, importante sau utile, să consultați și să comunicați participanților toate detaliile pe care le oferim în tabelul de înscriere sau regulamentul(ce se pot obține de pe net sau prin e-mail), iar dacă aveți alte întrebări să luați legătura cu noi :

Telefon 0742824728,  E-mail: spv.romania@gmail.com,
Poștă: As. Speranță pentru Viitor,
CP 23, OP Sighetu Marmației, 435500, MM

BER - subiect TABU pentru NewsNet Creştin!

Ca urmare a unei avalanşe fără precedent de e-mailuri primite pe adresa Redacţiei NewsNet Creştin pe tema scandalului din Cultul BER, care ne solicită să eliminam anumite articole, ne acuză, ne ameninţă şi ne aduc chiar injurii nedemne pentru credincioşii care aparţin acestui cult evanghelic, Agenţia de ştiri NewsNet Creştin, în acord cu toţi colaboratorii şi partenerii media, a luat decizia să nu mai publice absolut NIMIC despre BER!

Deasemenea, toate articolele legate de BER vor fi eliminate atât din portalul NewsNet Creştin, cât şi din site-urile partenerilor media care au preluat aceste materiale.

Ne cerem scuze cititorilor noştri care au fost ofensaţi de conţinutul materialelor informative legate de BER şi ne dorim să vă fim de folos în continuare, slujindu-vă cu mai mult profesionalism!


Guvernul comunist din China a demolat Biserica Creștină Sanjiang din Wenzhou

Traducerea - Agnus Dei 
– Ziarul Telegraful, din Marea Britanie, raporteaza ca guvernul comunist din China a hotarat sa duca la infaptuire planul lor de a demola Biserica Crestina Sanjiang din Wenzhou. Echipe de demolare au inceput sa demoleze parti din structura bisericii, care a devenit un simbol de rezistenta impotriva Partidului Comunist care tine stransa religia intr-un mod draconic.

Membrii bisericii au acuzat liderii comunisti din provincia Zenjiand ca au planul de a demola partial sau complect cel putin zece biserici din acea zona.
Oficialii au respins aceste acuzari sustinand ca  biserica a incalcat codurile de constructie.
Dupa ce protestantii au ocupat biserica de la inceputul lunii Aprilie, multi dintre ei au parasit incaperea Bisericii Sanjiang deoarece a aparut ca liderii au negociat un compromis cu guvernul.
Cu toate acestea se pare ca intelegerea a fost nerespectata si unii dintre lideri si membrii din biserica au fost hartuiti si retinuti de agentii de securitate si de oficialii comunisti.
In dimineata zilei de luni, martorii oculari au vazut la fata locului, echipe care au inceput daramarea unor sectiuni din cladirea bisericii. Cineva de la fata locului a declarat ca in jurul bisericii se aflau peste o suta de politisti si ofiteri inarmati, si trei sau patru excavatoare care erau in fata cladirii, daramand biserica, si inca trei sau patru in spatele cladirii daramau anexa bisericii. Un excavator mai mic a mers in interiorul bisericii si demola inlauntrul cladirii. Toate drumurile sunt blocate si nimeni nu se poate apropia de biserica.
Au fost trimise fotografii la ziarul Telegraful, care confirma cele relatate, vazandu-se trei sau patru excavatoare care rup sectiuni mari din peretii bisericii. Alte imagini au aratat dube negre ale politiei, camioane militare si agenti de securitate stand afara pe soseaua principala.
Un profesor cu numele de Yang a afirmat ca guvernul comunist este tot mai mult in discomfort cu numarul tot mai mare de crestini in China, care in anul 2030 ar putea depasi Brazilia, Mexico si Statele Unite, devenind tara cu cei mai multi crestini din lume.
Stim cu totii lupta diabolica dusa de  comunisti in tarile comuniste din Europa, cum a fost si in Romania, care faceau tot ce era posibil ca sa zdrobeasca crestinismul, care a fost o amenitare in ochii lor, impotriva ideologiei comuniste si a invataturii marxist leniniste ateiste.
Dar asa cum a spus Bob Fu, un activist crestin si presedinte al Grupului Ajutor pentru China, care este bazat in Texas: ,,Istoria a dovedit, si va dovedi inca odata cu acest caz, ca inca o alta trezire spirituala va avea loc dupa acest nou val de persecutie.”
Sursa: AGNUS DEI
Vezi și:

Scut uman în jurul bisericii din “Ierusalimul Chinei”

✡ Poza și gândul zilei

Cine cugetă la Cuvântul Domnului găseşte fericirea, şi cine se încrede în Domnul este fericit. (Proverbe 16:20)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Nicolae Geantă la Biserica Baptistă Harul Orăștie

Click pe imagine pentru mărire!

Pastor Daniel Brânzei: "Preoții au luat Scriptura din mâna poporului..."

"Deși preoția lui Christos a înlăturat necesitatea prelungirii preoțiilor omenești, catolicii au fost îmbrobodiți de niște șmecheri care s-au declarat cler preoțesc, specialiști în asigurarea pentru iertarea păcatelor și pregătirea unei eternități la pășuni de verdeață. Și oile n-au întârziat să-i urmeze …
Preoții au luat apoi Scriptura din mâna poporului și s-au interpus ca specialiști în citire, interpretare și aplicarea Bibliei. Oamenii i-au crezut și continuă să-i creadă pentru că le este mai … comod. Ei continuă să trăiască în poftele și păcatele lor, plătindu-i pe acești specialiști ca să-i scape de judecată și de focul veșnic. Un bâlci religios în care șmecheri sunt și cei ce fac pe sfinții și cei care se înșeală că n-au de ce să mai umble în sfințenie.
Doamne, ai milă de oile și de oițele Tale !
Eu măcar am strigat și încerc să explic. Tăcerea altor păstori este … vinovată."

Pastor Ghiță Mocan: "Aș fi puțin trist să știu că Victor Ponta crede în binecuvântări omenești"

"Însoțit de alți puternici ai zilei, premierul Victor Ponta a făcut o vizită patriarhului Daniel, capul Bisericii Ortodoxe Române. Nimic nu e la întâmplare, mai ales într-un an de-o asemenea presiune electoral. Dar, cum bine știți, nu mă precupă în mod deosebit asemenea detalii. Altceva m-a frapat. Întrebat de ziariști de ce s-a întâlnit cu patriarhul, premierul a răspuns: Pentru binecuvântare… Bineînțeles că am discutat și despre Catedrala Mântuirii Neamului."
"Numai Dumnezeu ne poate binecuvânta în adevăratul sens al cuvântului. Aș fi puțin trist să știu că Victor Ponta  crede  în binecuvântări omenești. Observându-i totuși apucăturile și caracterul, mă gândesc totuși că nu prea crede. Poate nu crede în mai nimic din cele inefabile, ci doar în cele… palpabile. Prin urmare, aici nu avem decât gesturi protocolare și replici care sună bine. Le putem observa în tot felul de ocazii… mai mult sau mai puțin religioase."

Creştini metodişti din Ucraina la Biserica Calea Credinţei Cluj-Napoca

Invitati speciali vor fi crestini metodisti din Ucraina.
Va asteptam sa ne rugam impreuna!

Întâlnirea celor SINGURI la Biserica Logos Baia Mare


Program - Conferinţa de Misiune RoMisCon XVI

Click pe imagine pentru mărire!

Vezi şi:

Conferinţa de Misiune RoMisCon XVI la Călimăneşti Căciulata


Fratele YUN la Suceava


Pastor Michael Palmer la Craiova


Aniversare 30 de ani – Biserica Penticostală Română din Austria

Click pe imagine pentru marire! Sursa: AICI

Întâlnirea de rugăciune MÃSLINUL la Bucureşti


DATA & ORA: 01 MAI 2014, ORELE 10.00 

la intalnirea de rugaciune "MASLINUL" din Bucuresti
la Biserica RAUL VIETII, str. Gura Câlnăului nr. 12-22, Sector 3, Bucureşti, România 
unde ne vom ruga pentru cauzele dvs. 
Vor sluji din biserica locala si din bordul de conducere al Rugului Aprins. 
Va asteptam cu drag sa luati parte cu noi la "Maslinul - Staruinta in rugaciune" la Raul Vietii din Bucuresti! 

Fiti binecuvantati!

luni, 28 aprilie 2014

✡ Poza și gândul zilei

Strâng cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! (Psalmi 119:11)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!