După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 aprilie 2014

Drumul Crucii 2014

Artistul ceramist Daniel Les, Asociatia Drumul Crucii în colaborare cu  Asociația Bărbaților Creștini și Asociația Servus – Baia Mare, vă invită în Săptămâna Mare la un marș ce comemorează drumul spre Golgota si crucificarea Mântuitorului nostru. Acest marș va avea loc in 7 orașe din Romania. Denumit sugestiv Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte călcând,  evenimentul a ajuns în acest an la ediţia a unsprezecea.
Marşul este o reprezentare dramatică a Drumului Crucii parcurs de Domnul Iisus Hristos înainte de moartea Lui. Dramatizarea este realizată de un grup de credincioşi din mai multe confesiuni religioase, ca o încercare de a demonstra că în creştinism nu sunt graniţe. Personajele istorice: Iisus Hristos, soldaţii romani, Pilat din Pont, Baraba, Maria – mama lui Iisus, mironosiţele şi alte personaje, vor purta costume de epocă.
La invitaţia unor  asociații si biserici din ţară, anul acesta Drumul Crucii se va desfășura după cum urmează:
Constanta – luni, 14 aprilie 
Bucuresti – marti, 15 aprilie
Braila – miercuri, 16 aprilie
Galati – miercuri, 16 aprilie 
Brașov – joi, 17 aprilie 
Arad – vineri, 18 aprilie

Emil Bartoş la Liceul Filadelfia Suceava


Realitatea NET: "După ce a fost botezat în mare, a fost luat de valuri şi a dispărut"

Un bărbat de 43 de ani, care a participat la un botez în apa mării, oficiat în Santa Barbara, California, a fost luat de valuri.

Autorităţile locale spun că trei oameni au fost surprinşi de valurile puternice. În vreme ce două persoane au reuşit să iasă pe plajă, bărbatul botezat, Benito Flores, a dispărut în larg.

Mai multe echipaje îl caută, deocamdată fără ezultat, pe omul dispărut.


Tom Price la Brașov


Cristian Barbosu în dialog cu Ursul Carpatin

Conferinţa Naţională a Uniunii Baptiste 2014

Conferinta Nationala a Uniunii Bisericilor Crestine Baptiste din Romania va avea loc intre 3-4 aprilie 2014 si va fi gazduita de Biserica Crestina Baptista Nr. 2 din Timisoara.
Adresa Bisericii Baptiste Nr. 2 din Timisoara este Strada Zavoi nr 12. Lucrarile conferintei nationale se vor desfasura sub titlul Impreuna pentru ceilalti.
In cadrul conferintei nationale se prezinta rapoartele de activitate ale departamentelor Uniunii Baptiste, precum si rapoartele echipei de conducere a Uniunii. In acest an va fi prezentat in cadrul intalnirii anuale si proiectul de parteneriat cu Virginia Baptist Association care se va desfasura in urmatorii ani.
Conform Statutului de organizare, la Conferinta Nationala pot participa delegatii bisericilor baptiste din Romania in numar de 1 delegat la 100 de membri. Bisericile care au un numar mai mic de 100 de membri au dreptul la un delegat, conform aceluiasi document.
Sursa: AICI

“Dynamis Radio” – emisiuni în limba română în Madrid

„Dynamis Radio” este radioul care oferă emisiuni cu conţinut creştin în Madrid şi în zonele adiacente, 24 de ore pe zi. Sub îndrumarea pastorului Juan Cano, pastor al Bisericii Evanghelice „Pasion por Cristo” din Madrid (biserică penticostală), acest post de radio are ca obiectiv atingerea tuturor ascultătorilor din zonă cu mesajul Evangheliei. Atât la cei care îl cunosc pe Hristos cât şi la cei care „nu au avut încă această minunată experienţă de întâlnire cu Salvatorul nostru”, aflăm de pe pagina web al acestuia. Inspiraţi din Faptele Apostolilor 1:8 „Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului” (Faptele apostolilor 1:8), „dorim să transmitem mesajul împăcării cu Dumnezeu la toată iubita noastră audienţă, prin acest mediu”, precizează responsabilii radioului.
Ce este demn de remarcat şi important pentru comunitatea română, este faptul că de săptămâna trecută „Dynamis Radio” acordă două ore pe săptămână de emisiune în limba română. Biserica BETEL Coslada, păstorită de Ciprian Frăţean, va fi cea care se va ocupa de aceste emisiuni, cu scopul de a transmite un mesaj cald, cu conţinut spiritual, vorbitorilor de limbă română din Madrid şi împrejurimi.„Suntem începători la radio şi mai avem multe de învăţat, mai ales că vom transmite emisiunea în direct, dar avem o inimă mare şi o mare dragoste pentru compatrioţii noştri din această zonă. Este o mare oportunitate care ne-au oferit-o cei de la acest post de radio şi ar fi o mare pierdere atât pentru noi care suntem responsabili de a transmite altora Evanghelia, cât şi pentru românii de aici, dacă nu am fructifica această ocazie”, ne spune pastorul Ciprian Frăţean. „Vrem să avem un program interactiv în care ascultătorii să poată participa sunând la  telefonul  912 88 22 00   şi vom avea invitaţi în direct cu care vom împărtăşi Cuvântul Scripturii, experienţe cu Dumnezeu sau să răspundem ascultătorilor noştri”, continuă pastorul. 912 88 22 00
„Dynamis Radio” poate fi ascultat pe următoarele frecvenţe:
87,5 FM –      Madrid
94,3 FM –      Corredor de Henares
101,9 FM –    Zona Madrid Sud
Emisiunile în limba română vor avea loc în zilele:
LUNI  –         orele 15:00 – 16:00
VINERI  –     orele 15:00 – 16:00
Dynamis Radio poate fi ascultat şi pe Internet accesând site-ul oficial al acestuia (link AICI), pe pagina principală în stânga sus făcând clic pe unul din cele două simboluri ale unui aparat de radio.
Din partea celor care administrăm site-ul Spania Evanghelică, le dorim fraţilor de la Biserica Betel Coslada putere şi călăuzire divină în această lucrare, cât şi tuturor ascultătorilor acestui post de radio, binecuvântarea Domnului.
Sugerăm tuturor celor care vor citi acest articol să ducă mai departe acest mesaj celor care pot să asculte programele la radio.
Sursa: AICI

Conferința Bărbaților Creștini cu Alin Pădureanu la Stuttgart, Germania


Tabăra pentru Copii și Tătici 2014

Asociația Bărbaților Creștini are deosebita plăcere să vă anunțe începerea înscrierilor înTabăra pentru Copii și Tătici 2014.  
Anul acesta organizăm două tipuri de tabără:
Tabără la Pensiune:
Seria 1 (tătici cu copii între 6 și 15 ani): 9-14 iulie
Seria 2 (tătici cu copii între 6 și 15 ani): 14-19 iulie
Seria 3 (tătici cu copii între 6 și 15 ani): 19-24 iulie
Locația taberei (seriile 1-3) : Complexul Turistic 7 Crai, Zărnești, jud. Brașov
Costul taberei (seriile 1-3): 470 RON pentru tătici și 420 RON pentru copiii sub 12 ani (se acordă reducere de 30 RON pentru al doilea și al treilea copil)

Tabără cu corturi
Seria 4 (tătici cu copii între 6 și 15 ani): 28 iulie – 2 august
Locația taberei (seria 4):  Munții Apuseni, în apropierea localității Pietroasa
Costul taberei (seria 4): 130 RON pe persoană, pentru mâncare.  Nu este inclus transportul sau materialele de camping.  Participanții trebuie să își aducă cortul, saci de dormit, izolir, etc. 

Mai multe informații despre tabără și modul de înscriere găsiți pe site-ul ABC AICI.
Vă așteptăm !
Echipa ABC

Petru Lascău - De ce moare o biserică? (30 martie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

El face pe cei smeriţi să umble în tot ce este drept. El învaţă pe cei smeriţi calea Sa. (Psalmi 25:9)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!