După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 30 martie 2014

Botez nou testamentar la Biserica Speranța Reșița

„Iată, Eu vă spun: Ridicați-vă ochii și priviți holdele care sunt albe acum, gata pentru seceriș. Cine seceră primește o plată și strânge rod pentru viața veșnică…” (Ioan 4:35-36)
Cuvântul Domnului vestit  în Biserica Baptistă „Speranța” din Reșița a rodit și în sufletul a opt suflete care azi l-au mărturisit și în apa botezului. Ele sunt  acum grâu încolțit din Sămânța lui Dumnezeu: înțeleg chemarea, trăiesc cu bucurie, cresc în credință prin harul Domnului. Opt suflete care  s-au lăsat în mâna Dumnezeului Atotputernic și au găsit acum bucuria, pacea și dorința de a merge mai departe prin puterea Cuvântului Sfintei Scripturi.
Opt suflete care și-au recăpătat vederea sufletului și a minții, primind acum dreptul de a se numi „copil al lui Dumnezeu”.
Cuvântul Domnului citit din Matei 3:1-17, a fost împărtășit de fr. pastor Covaci Catalin, biserica a fost condusă în închinare de  fr pastor Gelu Dumitrașcu iar actul botezului a fost oficiat de fr pastor Mihai Mihuț.
Au privit la Domnul Isus Hristos, L-au descoperit în Duh și Adevăr în paginile Sfintei Scripturi și au deschis cu bucurie, dragoste și lacrimi de pocăință ușa inimii lor. Dumnezeu să-i binecuvinteze și să-i țină în mâna Sa!
Sursa: AICI

Vladimir Pustan - Trăind ca și cum n-ar mai fi nici un mâine (30 martie 2014)

Florin Ianovici - Furtunile din viaţa noastră

Tabăra Internațională Vântul Schimbării

Unde va fi amplasata? Judetul Timis, Localitatea Romanesti, Sat Farasesti.
In ce perioada? Perioada 10-16 August 2014
Cat va costa? 40 de lei de persoana.

Tabara va fi organizata in aer liber astfel fiecare participant avand datoria de a-si procura singur mancarea si locul de dormit.
Vom avea la dispozitie painea, apa si alte produse necesare taberei asigurata de magazinul taberei.
Va intrebati daca exista limita de varsta? Nu, nu exista limita de varsta, poate participa oricine, singura conditie fiind ca tinerii sub 18 ani sa fie insotiti de un adult (sau lider). Inchinarea va avea loc in cortul mare al taberei unde vor fi prezenti grupul de lauda si inchinare, predicatori si alti invitati surpriza.
Predicatori:
  • Vladimir Pustan
  • Gabi Zagrean
  • Cornel Bistrian
  • Ronald Wolthuis
  • Iosif Rivis Tipei (Oti)
  • Marius Panda
Grupuri de lauda:
  • Cristocentric
  • Biserica Adoram Arad
  • Alti interpreti si grupuri supriza.
Pentru inscriere si alte detalii click aici.


Concert Alin şi Emima Timofte la Biserica Baptistă Filadelfia Bucureşti


Reuniunea corurilor baptiste bărbăteşti la Lugoj

Biserica Crestina Baptista "Harul" din Lugoj gazduieste duminica, 6 aprilie 2014, ora 18.00, Reuniunea corurilor baptiste  barbatesti.

Vor participa coruri baptiste barbatesti din Timisoara, Deva, Caransebes, Resita si Lugoj. 

Initiativa organizarii acestui eveniment apartine fratelui Marius Lazarescu, dirijor de orchestra si cor barbatesc al Bisericii "Harul" din Lugoj. Programul poate fi urmarit live pe www.harul.ro.

Biserica din Lugoj este pastorita de fratii:David Nicola, Ionel Tutac si Teofil Ciortuz.

Conferință de apologetică la Arad


Toivo Pili - noul director pentru studii baptiste si anabaptiste in cadrul IBTS

Bordul de conducere al Seminarului Teologic Baptist International (IBTS) a anuntat numirea Dr. Toivo Pili in functia de director cu jumatate de norma in functia de Director pentru studii baptiste si anabaptiste.
Dr. Pili provine din Estonia unde este in prezent pastor al Bisericii Baptiste Salem din Tartu si profesor asociat la Seminarul Teologic din Tartu.El a ocupat si in trecut functia de Director pentru studii baptiste si anabaptiste la IBTS in Praga, in perioada 2002 – 2006. Dr. Pili are experienta istorica a teologiei baptiste in contextul est european si a demonstrat o buna intelegere a procesului de mentorare spirituala si academica ce este necesar pentru implinirea nevoilor studentilor.
El va prelua postul la inceputul lunii august 2014. Dr. Stuart Blythe, recent numit in functia de Rector al IBTS din Amsterdam a spus ca este incantat de aceasta numire.
Sursa: AICI

”Prejudecata” la Crystal Tower Bucureşti


Vă invităm la partea a III-a din seria ”Prejudecata”, luni 31 martie, ora 19:00, la Crystal Tower Bucuresti (etaj 1). *** Invitat special *** Ken Rudolph! Mai multe detalii:

Vom discuta despre prejudecățile creștinilor despre creștini și unde duc ele (”paiul și bârna”, lege și har, tradiții și Evanghelie, bârfă și dezbinare).

”Vă dau o poruncă nouă: să vă iubiţi unii pe alţii; cum v-am iubit Eu, aşa să vă iubiţi şi voi unii pe alţii. Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii.” ~ Ioan 13:34-35

Vă așteptăm cu mare drag,

Petru Lascău - Creştinul şi cele trei iubiri (23 martie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

Cei ce vă temeţi de Domnul, lăudaţi-L! Voi toţi, sămânţa lui Iacov, slăviţi-L! Cutremuraţi-vă înaintea Lui, voi toţi, sămânţa lui Israel! (Psalm 22:23)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!