După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 29 martie 2014

Alin şi Emima Timofte la Biserica LOGOS Ploieşti


Duminică dedicată misiunii la Craiova

Şters la cerere!

World Vision îşi pierde viziunea...


În cei 64 de ani de existenţă a sa, organizaţia World Vision a fost exact ceea ce arată şi sigla lor din fotografia alăturată: o perspectivă a Împărăţiei lui Dumnezeu asupra unui glob în nevoi. Luni (24 martie 2014) organizaţia s-a depărtat de una dintre cele mai mari moşteniri din slujirea creştină, schimbând o viziune de a câştiga lumea cu o viziune a lumii despre căsnicie.



Într-un anunţ care continuă să şocheze şi să îngrozască pe susţinătorii organizaţiei, Preşedintele Richard Stearns (foto alăturat, sursă imagine) a închis capitolul a şase decade de mărturie incredibilă, producând o tăietură adâncă şi ireparabilă în inima misiunii creştine.

Organizaţia de miliarde de dolari, care a slujit la mai mult de 100 de milioane de oameni, în cuvintele sale, a declarat că "nu va mai cere celor 1.100 de angajaţi ai săi să îşi restrângă activitatea sexuală faţă de căsnicia dintre un bărbat şi o femeie". Stearns, care a făcut această decizie public luni, predinde că această depărtare teologică radicală nu a fost rezultatul unui proces sau a unor presiuni din afară. Mai degrabă,argumentează el, aceasta este "o schimbare foarte îngustă de politică" - o descriere pe care creştinii ordotocşi ar pune-o sub semnul provocării.
Continuarea: AICI

A apărut “Perspective studenţeşti” nr.3

Revista “Perspective studenţeşti”, numărul trei, va fi lansată miercuri, 
2 aprilie 2014, în cadrul evenimentului “Mission Week”
Sursa: AICI

PROMO: Radio Vocea Evangheliei Timișoara

Tabara Emaus 2014 la Heiligenstadt, Germania


UPDATE: Conferință de tineret la Bologna, Italia - Transmisie LIVE

Conferinta de tineret de la Bologna 
va fi transmisa online pe 
dupa urmatorul program (ora Romaniei):

Azi, de la orele 18.30-22.00

Duminica, intre orele 11.00-14.00 si 16.30-19.30

Nicolae Geantă în judeţul Suceava

Duminică, 30 martie 2014, voi fi în trei biserici:

De la ora 10.00, la Biserica Penticostală Gura Humorului  - Evanghelizare

La ora 17.00, la Biserica Creştină după Evanghelie Prelipca - Tineret

La ora 19.00, la Biserica Baptistă Bosanci


Nicolae Geantă

Cristian Barbosu la Chișinău

În weekendul din 4-6 aprilie Cristian şi Anne Barbosu vor sluji în Chişinău, Republica Moldova.
Orarul întâlnirilor este după cum urmează:

Vineri 4 aprilie, ora 18.00: Evanghelizare tineri: biserica Harvest Metanoia
Sâmbătă 5 aprilie, orele 9.00 - 14.00: Conferinţa pentru familii (soţ - soţie & părinţi): biserica Harvest Metanoia
Duminică, 6 aprilie:
- ora 10 Serviciu divin biserica Harvest Metanoia
- ora 12:30 Serviciu divin biserica Filadelfia Chişinău
- ora 17 Serviciu divin biserica Doxa Deo Chişinău
- ora 17 Instruire în consiliere (Anne) la biserica Harvest Metanoia

Tabăra Creștină Brădățel 2014


Dragilor, va asteptam in aceasta vara la Bradatel sa slujim Domnului impreuna si sa avem un timp de partasie binecuvantat.

Avem pregatite pentru voi mai multe surprize si momente frumoase. Va asteptam sa va înscrieti in taberele de anul acesta si sa profitati de oferta noastra de 25% reducere (-100 lei) pentru persoanele care se inscriu pana la date de 31 martie si platesc integral suma de 300 de lei, pentru taberele din saptamana 4-9 august 2014.
Taberele din aceasta vara sunt:
• Tabara tinerilor peste 25 ani - tabara se adreseaza tinerilor necasatoriti cu varsta minima de 25 de ani, care Il cauta pe Dumnezeu si vor sa se relaxeze in natura si sa studieze Biblia impreuna cu invitatul special Gigi Cosman.
• Tabara internationala a romanilor de pretutindeni - tabara tinerilor romani din tara si din afara tarii.
• Tabara de fotografie – tabara unde credinciosii pasionati de fotografie pot sa isi imbunatateasca cunostintele foto impreuna cu invitatul special Ernest Valea care va sustine un curs de fotografie.
Pretul unei tabere este de 400 de lei.
Va asteptam cu drag!

Conferință de apologetică la Cluj-Napoca


Evanghelizare la Biserica Elim Săcălaz, jud. Timiș


Scrisoare misionară: Familia Dubei a început lucrarea între Bushmen în Botswana

Ruben și Maria Dubei sunt misionari Wycliffe România şi Îl slujesc acum pe Domnul în sudul Africii, în cadrul departamentului „Scriptura în Folosință”, după o îndelungă perioadă în Ghana.

„...voi da ape în pustie, şi râuri în locuri secetoase, ca să adăp pe poporul Meu, pe poporul Meu cel ales, poporul pe care Mi l-am alcătuit, ca să vestească laudele Mele.” Isaia 43:20b-21

Un nou capitol a început în viața noastră când ne-am mutat în Kempton Park (lângă Johannesburg) pe 7 ianuarie 2014. Ne confruntăm cu multe lucruri noi, și într-un fel a trebuit să o luăm de la început: noi relații, alt stil de viață, condusul pe partea opusă a drumului, standard de securitate diferit, sistem școlar diferit, etc. Dar suntem foarte recunoscători Domnului și colegilor noștri care neau ajutat peste așteptările noastre, în special familia Brasem care a cheltuit mult din resursele, timpul și energia lor ca să ne asigure nouă o tranziție ușoară la noul mediu. Când am sosit, am găsit un apartament temporal complet echipat la dispoziția noastră, și o școală gata să-i primească pe copiii noștri.

Școala i-a acceptat pe copii cu viza de vizitator dar cu condiția să aplicăm pentru viză de studiu, pentru care am stat la coadă aproape două zile. Ne-a luat câteva săptămâni până am cumpărat o mașină mică dar bună, și de care suntem foarte mulțumiți. Am găsit și un apartament de închiriat pe termen lung pentru care am făcut contract de la întâi martie. Acum am început să-l mobilăm și să-l pregătim pentru a ne muta în el. Am avut și privilegiul de a participa la o conferință prin care ne-am cunoscut noii colegi, și lucrarea și viziunea organizației Wycliffe Africa de Sud cu care lucrăm aici.
Articol eliminat

Lazăr Gog - Când pofta te doboară (23 martie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

„Vă spun că, dacă vor tăcea ei, pietrele vor striga.” (Luca 19:40)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!