După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 martie 2014

Biserica Harvest Metanoia Arad - slujbă în aer liber

23 Martie va rămâne o zi istorică pentru noi, cei din Harvest Metanoia, fiindcă azi am curăţat, dedicat, binecuvântat terenul şi construcţia care va începe în următoarele zile în Via Carmina, Arad. 

În prezenţa a zeci de credincioşi, s-au înălţat rugăciuni, s-au înălţat laude prin cântare şi s-a chemat Numele Domnului peste acest teren, anticipând prin credinţă lucruri extraordinare în acest loc. Pastorii bisericii s-au rugat pentru curăţirea şi sfinţirea proprietăţii noastre, pentru binecuvântarea muncii care va fi depusă acolo şi pentru protecţia şi binecuvântarea celor care vor fi implicaţi în acest proiect. 

Parcela care desemna prima fază a proiectului a fost înconjurată mai apoi de oameni care s-au rugat pentru tot ce se va face aici, iar în final prima cupă de escavator a fost scoasă în aplauzele şi uralele celor prezenţi, simţind cum Dumnezeu parcă a coborât în acel loc. 

Deşi a fost o după masa înnourata, în acea oră când ne-am ridicat glasurile către cer, a apărut soarele care a strălucit peste noi exact până în momentul încheierii acţiunii noastre – un bonus de încurajare din partea Celui de Sus. 

Evanghelizare la Biserica Sion Sibiu


Festivalul de muzică creștină HARMONYA la Moșnita Nouă, jud. Timiș


Seri de evanghelizare la Cărbunari, jud. Caraș-Severin


Conferința Națională Peniel “Neînfricat” – Constanța 2014


Dragi prieteni,

Relativizarea adevarului, deconstructia sistemelor sociale si atacul furibund asupra Bibliei si asupra valorilor crestine sunt doar câteva dintre provocarile la care sunt expusi cei care aleg sa creada în Dumnezeul Scripturii. Cum trebuie sa traim si sa predicam Evanghelia în acest context contemporan? Daca vrei sa afli raspunsul la aceasta întrebare, sa fii întarit în credinta ta astfel încât sa poti afirma si tu, asemenea apostolului Pavel, "Caci mie nu mi-e rusine de Evanghelia lui Hristos!" (Romani 1:16), te invitam si pe tine la cea de-a 18-a Conferinta Nationala de Tineret Peniel.

Detalii:
1. Data: 1-4 mai 2014;
2. Loc: Casa de Cultura din Constanta;
3. Titlul: Neînfricat;
4. Motto: Romani 1:16.

5. Vor predica din Cuvântul lui Dumnezeu: Cristian Barbosu (Arad), Vasilica Croitor (Medgidia) si Lucian Oniga (Bistrita).

6. Vor sustine diverse seminarii: Steve Michmerhuizen (Principii biblice de administrare a mediului înconjurator), Elena Pascalau (Exploreaza întelesul vietii - Cursul Alfa pentru tineri), APME/CRST/YWAM (Misiune transculturala), Stefan Coman (Neînfricati în lupta împotriva traficului de persoane), Flaviu Coman (Cât de departe e prea departe? Intimitatea înainte de casatorie), Angi & Robert Chirea (Avortul, holocaustul tacut. Sa schimbam împreuna viitorul României!).

7. Ne vor conduce în închinare: Peniel Band, Harvest-Metanoia Band si Tomis Band.
8. Program:
Joi, 1 mai: 
11:00-17:00 - competitii sportive (fotbal, volei, tenis de masa); 
19:00 - concert cu Viorel Dejeu, Pocaitii si Alfa Omega. Bonus: diverse pantomine jucate de echipele Master's Commission si YWAM. Intrarea libera!

Vineri, 2 mai: 
9:00 - 11:00 înregistrarea participantilor;
11:00 - 13:00 sesiunea I;
16:00 - 17:30 seminarii paralele;
18:00 - 20:00 sesiunea II;
21:00 - 22:00 concert cu Not An Idol (Rep. Moldova). Intrarea libera!

Sâmbata, 3 mai:
10:00 - 12:00 sesiunea III;
14:00 - 16:30 diverse actiuni pe strada;
17:00 - 19:00 sesiunea IV. Intrarea libera!

Duminica, 4 mai:
13:00 - 16:00 - picnic.

9. Echipele care doresc sa se înscrie în competitiile sportive (fotbal, volei, tenis de masa) care vor avea loc pe 1 mai, pentru detalii privitoare la conditiile de participare sunt rugate sa ia legatura cu David Hiriczko la tel: 0743-064.780 sau la davidsiirina@gmail.com.

10. La aceasta conferinta vor putea participa doar primele 800 de persoane care se vor înscrie pe internet la www.peniel.ro. Participantii trebuie sa îsi valideze participarea prin plata în avans în maxim 7 zile de la data înscrierii. Perioada de înscriere se va încheia de îndata ce locurile vor fi ocupate sau la data de 28 aprilie (vezi detalii despre cont aici: http://peniel.ro/despre-noi/implica-te)! Daca aveti nelamuriri legate de înscriere, va rugam sa luati legatura cu Delia Sofronie: delisofronie@gmail.com sau tel. 0721-031.198. 

11. Donatia pentru participare este 40 lei/pers., cu plata în avans (prin banca) si 50 lei/pers., cu plata la fata locului. To?i participan?ii vor primi în dar o carte ?i doua DVD-uri de înva?atura întitulate "Neabatut", de John Bevere (Editura Succeed Publishing)!

12. Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor. Pentru a va rezolva singuri cazarea în familii, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dv. cu crestinii din Constanta! De asemenea, va puteti caza si la locatiile afisate pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/peniel.ro. În cazul în care aveti nevoie de asistenta, va rugam sa luati legatura cu Gabi Smalberger la: schmal_gaby@yahoo.com sau la tel. 0741-177.431.

13. În prima zi a conferintei (2 mai) vom oferi 6 seminarii optionale. Prin urmare, în momentul înregistrarii online, va rugam sa bifati si seminarul optional la care doriti sa participati. 

14. Fiindca vrem sa predicam si prin faptele noastre, la aceasta conferinta fiecare participant este rugat sa aduca (cel putin) doua perechi de sosete si un prosop sau articole de igiena (pasta si periuta de dinti, sapun) pe care sa le donam oamenilor nevoiasi din Constanta. Ne vom implica si în alte proiecte; prin urmare, veniti cu bani în plus!

15. Pentru ca Domnul sa binecuvânteze aceasta conferinta, am hotarât ca 25 martie si 25 aprilie sa fie zile speciale de post si rugaciune. Va rugam sa fiti alaturi de noi în acest demers extrem de important si fie ca Dumnezeu sa primeasca jertfa noastra!

În numele echipei Peniel,

Lucian Oniga

PS. 1. Conferinta Peniel va fi transmisa în direct de catre televiziunea Alfa Omega (www.alfaomega.tv). De asemenea, va fi transmisa live si de catre alte radiouri crestine.
PS. 2. Misiunile si organizatiile crestine care doresc sa-si promoveze lucrarea la Conferinta Peniel, în format video (max. 2 min.) sau în paginile brosurii conferintei, sunt rugate sa ia legatura cu Florin Iosif la tel. 0751-542.945, 0733-545.766 sau email: floriniosif@yahoo.com.

Anunț - Biserica Creștină ”Sfânta Treime” Beiuș

Duminica, 23 martie, la slujba de dimineață s-a înființat Biserica Creștină ”Sfânta Treime”, la care am aderat individual 409 membri, împreună cu păstori, prezbiteri și diaconi, deoarece am simțit nevoia unei schimbări care să eficientizeze lucrarea noastră.
Ieșim din Cultul Penticostal fără resentimente, mulțumitori pentru tot ce a fost bun și iertători pentru ceea ce a fost mai puțin bun.
Mediatizarea excesivă a acestor evenimente generează un fals conflict pe care nimeni nu-l dorește decât Împărăția Întunericului.
Întrucât credem că este cu putință și atârnă de noi, vrem să trăim în pace cu toți frații.
Ne întâlnim în fiecare duminică, așa cum v-am obișnuit, pe Cireșarii TV și Radio Cireșarii.
Biserica Creștină ”Sfânta Treime” 

✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Negev"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

Gabi Zăgrean la Biserica Peniel Londra

Biserica Peniel Londra va avea 3 programe la acest final de saptamana:
- Sambata Seara de la 7.30 pm Seara Tinerilor
- Duminica Dimineata de la 8.00 am Rugaciune
- Duminica Seara de la 5:30 pm Evanghelizare
La toate aceste programe vom avea musafiri cantareti iar in prezentarea Cuvantului Biblic va slujii pastorul Gabi Zagrean.

Pe aceasta cale va rugam si va invitam sa fiti impreuna cu noi.
1-5 Brampton Grove, NW4 4AE, Salvation Army       Sursa: AICI

Luigi Miţoi - Ce faci atunci când nu ştii ce să faci? (23 martie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. (Matei 5:14)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Peter Costea - Informație de ultimă oră

Marți, 25.03.2014, se mai pot aduna încă semnături în Cluj-Napoca și împrejurimi, cu condiția ca acestea să ajungă până seara la ora 23 la adresa de pe str. Venus nr 6, cod 400692. Persoana de contact: Ioana Mădălina Mateuț 0762 128 322.

De asemenea, în București se mai pot strânge semnături, acestea putând fi predate inclusiv Miercuri de dimineața la adresa: SC TIPOGRAFIA REAL S.R.L. Str. Progresului (fosta Trafic Greu), Nr. 134-138, Corp B, Etaj 1, Sector 5, Bucuresti, Romania, COD 050695.

Vă rugăm să nu vă dați bătuți acum, la sfârșit, când suntem atât de aproape! Trimiteți mai departe acest mesaj prietenilor și cunoștințelor d-voastră din Cluj și București, care cred în valorile tradițional-creștine și îndemnați-i să ducă această luptă până la capăt împreună cu noi.

Vă mulțumim și vă îndemnăm acum, mai mult ca niciodată, la acțiune!
Dumnezeu să ne dea izbânda! Doamne-ajută!