După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 martie 2014

Conferință pentru femei cu Lidia Șchiopu la Satu Mare


Evanghelizare la Biserica Sfânta Treime Târgu Lăpuș, jud. Maramureș


Pastor Laurenţiu Balcan: Tagma mincinoșilor

Pastorul Iacov Coman, intr-una dintre predicile lui recente – AICI –  face niste declaratii uluitoare despre pastori. Ii numeste pe acestia mincinosi – ‘’cu mine un mincinos de mana intaia’’, declara pastorul adventist, care este apreciat si in randul crestinilor evanghelici – si spune ca nu exagereaza. Ba se roaga ca Dumnezeu sa-i ierte pacatul de a se abtine sa nu spuna tot, dar nu ne da nici un indiciu despre ce vrea sa spuna prin ‘’tot’’. Ne spune, in schimb, ca in viata lui nu a auzit atata minciuna ca in gura pastorilor, care bat campii si sunt plini de fandoseala si de ‘’baliverne mizerabile’’.
Este cunoscut  stilul non-conformist al pastorului adventist, care este cam slobod la gura. Foloseste uneori cuvinte la limita acceptabilitatii si atrage prin imaginea mesianica pe care o prezinta. Dar nu despre stilul lui e vorba aici, ci despre declaratiile lui. Cum le putem incadra ? Exagereaza prin ceea ce spune sau nu spune nici macar jumatate din adevar ?
Ce s-au mai bucurat unii iubitori de pastori cand pastorul Iacov Coman si-a infierat tagma ! In sfarsit, cineva are curajul sa spuna adevarul, au spus in sinea lor. Si daca nici nu spune tot, va dati seama ce retrograda, mizerabila, nelegiuita si iremediabila e tagma aceasta a mincinosilor, adica a pastorilor ? Imediat au aparut share-uri pe facebook si recomandari pe mail. Mai lipsea putin si se cerea o revolutie publica impotriva pastorilor. Ce mesaj revelator! Si cata imaturitate in capul celor ce nu rumega ceea ce asculta. Sa inghiti fara sa mesteci este o dovada de obtuzitate, pana la urma, de incompetenta intelectuala. Sa crezi ceva, fara sa analizezi ceea ce ti se spune este o dovada de iresponsabilitate intelectuala.
Predica lui se incadreza in randul predicilor  motivatoare, profetice. Pentru a descrie o situatie grava, care trebuie schimbata urgent, foloseste un fel de strigat al profetilor din vechime. Hiperbolizeaza mult si exagereaza adesea, dar scopul lui nu este sa te focalizezi pe figurile de stil, ci pe scopul mesajului : intoarcerea la Cuvant, la Adevar. Se include in tagma mincinosilor, nu pentru ca ar crede ca e cel mai mare mincinos – ce cauti la predica daca stii ca esti un mincinos de mana intai ?! – ci pentru a-si determina colegii pastori la schimbare. Cauta sa-i aduca pe acestia aproape de Cuvant si sa repuna pastoratia pe temelii biblice. El vede o tendinta periculoasa, care va afecta generatiile viitoare de crestini, daca nu se vor lua masuri urgente, daca pastorii nu se vor pocai in sac si cenusa.
Exagereaza intentionat pentru a soca si pentru a deschide urechile surzilor si ochii orbilor. Evident ca nu toti pastorii sunt mincinosi...
Citeste intregul articol: AICI

Conferința ”Managementul Timpului” la Biserica Betel Cluj-Napoca

Va rog in calitate de organizator sa retrageti anuntul privitor la Managementul timpului. Participarea la eveniment se bazeaza exclusiv pe invitatie personala. Nu stiu cum v-a intrat in posesie invitatia, insa daca sunteti de buna credinta va rog sa respectati dorinta organizatorilor.
Cu respect,
Daniel Bruda
Presedinte

Fundatia EGM
Govora 11
400664 Cluj-Napoca

Vladimir Pustan confirmă decizia demisiei din Cultul Penticostal

Deoarece au apărut deja în spaţiul virtual afirmaţii că ştirea despre demisia pastorului Vladimir Pustan nu este decât o nouă tentativă de intoxicare a opiniei publice şi că informaţia furnizată de către Agenţia NewsNet Creştin nu este credibilă, suntem în masură să vă comunicam că am primit din partea pastorului Vladimir Pustan următorul răspuns:


"Aşa am considerat mai bine pentru mine şi familia mea...
În fond asta contează cel mai mult...
Vă mulţumesc..."
 Vladimir Pustan

Întâlnirea celor singuri (35+) la Biserica Logos Baia Mare


Iuliu Centea şi CristoCentric la Biserica Speranţa Timişoara


Iulia Moldovan: "Nu mai sunt în colivie de 10 ani"- mărturie post-avort

Mă numesc Iulia Moldovan, și m-am născut în România în perioada în care majoritatea copiilor nu auzeau nimic despre existența lui Dumnezeu. Școala cu profesorii ei, în care aveam încredere absolută, ne-a învatat că lumea s-a născut din nimic, viața a evoluat dintr-o celulă și la un moment dat, extraordinar moment, a apărut homo-sapiens! Dumnezeu era complet scos din ecuație și nimeni nu pomenea de El! Cel puțin eu nu am auzit decât la plural, despre zeii din legende care erau o ficțiune și că religia este opiumul popoarelor.
Despre Isus știam că s-a născut de Crăciun și ce fain era că atunci venea Moșul; la Paști că a înviat pentru că ciocneam ouă și ziceam ,,Hristos a înviat”. Niciodată însă nu mi-am pus întrebări cu privire la El. L-am considerat un personaj legendar și aș fi vrut să fie doar atât. Interesant este că întotdeauna când auzeam Numele Lui aveam un respect amestecat cu o notă de teamă.
Adolescentă fiind, am început să tânjesc după dragoste. Nu aveam principii creștine (de unde aș fi putut avea?), dar mulțumesc Domnului că m-a păzit și m-am căsătorit cu băiatul pe care l-am iubit la 19 ani. Pe atunci trăiam într-un regim în care avorturile erau interzise și copiii (sau sarcinile), erau considerați ca fiind ceva ce erai obligat să accepți! Oricum nu aveai altă alternativă dacă rămâneai însărcinată și mijloace contraceptive nu existau!
Fiind în primul an de căsătorie și neștiind multe despre concepție sau graviditate, am aflat că sunt insărcinată. Planurile noastre și viitorul meu urma să fie ,,spulberat’’ de ceva ce mă împiedica de acum să merg înainte. Am hotărât că indiferent cât mă va costa, voi îndepărta acea piedică! Am plătit o sumă mare pe atunci și am rezolvat ,,problema’’. Nu am îngăduit niciunui proces de conștiință să mă afecteze în continuare. Când îmi veneau în minte cuvintele celei care mi-a făcut avortul ,,era băiețel!’’, le alungam rapid, neîngăduind o astfel de slăbiciune...

Marșul pentru Viață la Târgoviște


Marșul pentru Viață la Suceava


Marșul pentru Viață la Brașov


Marșul pentru Viață la Satu Mare


✡ Poza și gândul zilei

Iar dacă unele din ramuri au fost tăiate, şi dacă tu, care erai dintr-un măslin sălbatic, ai fost altoit în locul lor şi ai fost făcut părtaş rădăcinii şi grăsimii măslinului, nu te făli faţă de ramuri. Dacă te făleşti, să ştii că nu tu ţii rădăcina, ci rădăcina te ţine pe tine. Dar vei zice: „Ramurile au fost tăiate, ca să fiu altoit eu.” Adevărat: au fost tăiate din pricina necredinţei lor, şi tu stai în picioare prin credinţă: nu te îngâmfa, dar, ci teme-te! (Romani 11:17-20)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!