După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 19 martie 2014

Vladimir Pustan a demisionat din Cultul Penticostal!

Din surse aparţinând Cultului Penticostal din România, suntem informaţi că pastorul Vladimir Pustan a demisionat din Cultul Penticostal.

Vom reveni cu noi amănunte referitoare la aceasta decizie, postând aici materialele transmise de corespondenţii noştri teritorali care sunt focalizaţi in momentul de faţă pe obţinerea de noi informaţii din partea pastorului Vladimir Pustan si a oficialilor Cultului Penticostal din România.

NewsNet Creştin

Săptămână de post şi rugăciune la Biserica "Rugul Aprins" Toflea


Din biserica distrusă de explozie a mai rămas intactă doar o Biblie veche de 80 de ani

Din cenusa unei biserici crestine care a fost distrusa de explozia de saptamana trecuta din vestitul cartier Harlem al New York-ului, a fost recuperat un singur obiect: o Biblie veche de 80 de ani.
Explozia care a ucis opt persoane si a ranit alte zeci de persoane a fost declansata de o acumulare de gaze naturale si a distrus in totalitate doua cladiri care gazduiau sedii de firme si locuinte, relateaza Huffington Post.
La subsolul si primul etaj al uneia dintre cladirile distruse functionase biserica crestina spaniola, care sarbatorise recent aniversarea a 80 de ani de la infiintare. Biserica a pierdut cinci membri in explozie, conform raportului CNN.
Dupa trei zile istovitoare de recuperare, pompierii au scos din ruinele bisericii o Biblie imbibata cu apa, in limba spaniola, care a apartinut fondatorilor bisericii, potrivit Washington Times (VIDEO).
Pastorul bisericii, Rev Thomas Perez, a fost atat de coplesit de emotie la vederea Cartii sfinte, incat a fost transportat la spital pentru observatie. Printre ruine si moloz, Biblia a supravietuit, spune avocata Leticia James, precizand ca pastorul a inceput sa palpite serios. Dupa ce Perez a fost luat intr-o ambulanta, oamenii s-au rugat pentru el.
Biblia nu a fost atinsa deloc de explozie, a ramas intacta, desi imbibata de apa. Credinciosii sunt incurajati de faptul ca au cel putin o ramasita a bisericii, Biblia, iar cladirea va fi reconstruita.

„Persecutat” - nu doar un film, ci o mișcare

Un nou thriller politic, numit „Persecutat” apare în cinematografe în această primăvară, unde un membru al congresului înscenează o crimă unui evanghelist cunoscut în toată țara pentru că încearcă să blocheze reforma religioasă.

Regizorul Daniel Lusko a declarat pentru CBN News că înspăimântătorul scenariu nu este atât de departe pe cât ai putea crede. 
Corespondentul senior al CBN , Wendy Griffith, a vorbit recent cu regizorul Lusko și actorul Brad Stine, despre film:
-Daniel, ce te-a inspirat să scrii „Persecutat”?
-Duhul Sfânt m-a inspirat să scriu „Persecutat”. M-am trezit într-o dimineață și ideea era acolo. Guvernul încearcă să controleze totul, inclusiv sursa care a oferit fundația țării noastre și anume adevărul biblic.
James Remar joacă în rolul principal al evanghelistului John Luther. CBN s-a întâlnit cu el în locul unde filma, în Albuquerque, New Mexico.
-Spune-mi despre John Luther!
-John Luther este eroul povestirii noastre. El devine un evanghelist important cam de nivelul lui Billy Graham, în momentul în care America a devenit un mediu neprimitor pentru Evanghelie și el este discreditat, pătat, separat de familia și lucarea lui. Până la urmă trebuie să fugă și să încerce să dovedească adevărul. Atât eu, cât și Gretchen jucăm în film. Ea este prezentatorul de știri care îl întreabă pe John Luther de motivele lui, iar eu interpretez expertul legal, care vorbește despre cecurile lui Luther.
-Deci, în principal, noi avem un faimos evanghelist căruia i se înscenează o crimă de către un membru al Congresului, pentru că stă în calea reformei religioase. Este aceasta o ficțiune sau este ceva ce poți vedea întâmplându-se în America?
-Chiar a început, pentru că noi ne-am permis să tăcem în numele corectitudinii politice.
-De ce nu este un film tipic creștin?
-Pentru că avem o distribuție de toate calibrele în filmul „Persecutat” și pentru că cred că este o poveste pentru toată lumea, care se sincronizează cu pulsul întâmplărilor din întreaga țară. Și cred că oamenii au înțeles asta indiferent de vederile politice pe care le au. Ne găsiți pe facebook, vom posta acolo update-uri despre film, concursuri și multe altele până la lansarea filmului.
"Persecutat" va fi prezentat în cinematograf pe întregul teritoriu al Statele Unite ale Americii, pe 9 mai, deasemeni pe 1 aprilie va apărea și cartea „Persecutat”.
Sursa: CBN News           Traducerea: Robert Baciu

Seminar KIDZ ROMÂNIA la Pantelimon, jud. Ilfov

KIDZ ROMANIA organizeaza un Seminar pentru a-i ajuta pe cei care lucreaza cu copiii (invatatori de scoala biblica si nu numai) sa-i indrume pe cei mici in cresterea lor spirituala, cu  idei pentru lectiile de scoala biblica, lucru manual etc.   

Seminarul va avea loc sâmbată, 22 martie a.c., intre orele 10.00-15.00, la Biserica Penticostala ”Maranatha” din Oraşul Pantelimon, Jud. Ilfov,str. Nicolae Bălcescu, Nr. 1 Bis. (Mijloc de transport maxi-taxi 547, de la Obor Kaufland).     
Pentru alte informatii, contactati-ne la numerele de telefon 0745 186 450 sau 0727 752 567, ori pe adresa de e-mail kidzromania@gmail.com.  

Samuel Tuţac la Deva, Coşteiu de Sus şi Făget

Un cor de aproximativ 40 de tineri de la Biserica Betel Timisoara 
vor vizita in 22-23 martie 2014 bisericile baptiste din Deva 
(sambata seara & duminica dimineata), 
Costeiu de Sus( duminica la 14.30) 
si Faget ( duminica de la 17.00). 

Corul va fi insotit de catre pastorul Samuel Tutac.

Seminarul "Ungerea Duhului în zilele din urmă" la Casa Elim Bran (Zărneşti), jud. Braşov


Conferinţa Regională a Medicilor Creştini din România la Cluj-Napoca

Avem privilegiul de a vă invita la conferința regională PRIME, în cadrul căreia vom avea în mijlocul nostru medici experimentați și dedicați din Marea Britanie.
Dr. Tim Patten, împreună cu Dr. Aaron Poppleton și cu Dr. Selina Ravenscroft ne vor conferenția, centrându-se pe:
“ASPECTE PRACTICE ALE MEDICINEI HOLISTICE”


Astfel, programul celor două zile va cuprinde:
·        Vineri, 28 martie 2014, orele 13:00 -19:00
            Medicina holistică în practică – traseul pacientului cu cancer
            Sesiunea va evidenția provocările cu care se confruntă un pacient cu o afecțiune ce îi amenință viața, din momentul diagnosticului, până la deces, trasând aspecte precum: comunicarea veștilor rele, elemente de paliație, confruntarea cu moartea, etc.
·        Sâmbătă, 29 martie 2014, orele 09:30 – 17:30
Medicul în calitate de profesor
            • Medicul ca profesor al pacienților, orele 09:30 – 13:15
            • Predarea eficientă la studenți în grupuri mici, orele 14:15 – 17:30
Vă așteptăm cu drag pe fiecare în parte!
Sursa: AICI

Trupa EMAUS la Zlatna, Alba Iulia şi Apahida


Mihai Costea la Biserica Speranţa Timișoara


Concert Gospel la Cluj-Napoca


Marșul pentru Viață la Deva


Marșul pentru Viață la Craiova


Marșul pentru Viață la Galaţi


Marșul pentru Viață la Târgu-Jiu


Lazăr Gog - Femei şi oglinzi (16 martie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

Rămăşiţa din casa lui Iuda, ce va mai rămâne, va prinde iarăşi rădăcini dedesubt, şi deasupra va da rod. (2Imparati 19:30)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!