După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 martie 2014

A apărut al doilea număr al revistei Pentru Viață

Vă anunțăm cu bucurie că astăzi a apărut al doilea număr al revistei Pentru Viață, pe care îl găsiți în variantă online: www.readoz.com  și pe Scribd: www.scribd.com

Revista apare cu ocazia Marșului pentru Viață din 22 martie și are ca temă: „Adopția – o alegere nobilă”.

Pentru cei care doresc să achiziționeze revista în varianta tipărită, prețul este de 1 leu/exemplar. Pentru cei care doresc să o distribuie la Marșurile pentru viață, acordăm o reducere de 50%, prețul fiind de 0,50 lei/exemplar, pentru organizatorii Marșurilor pentru Viață.

Dacă doriți să sprijiniți activitatea revistei noastre, puteți face o donație în contul Asociației Studenți pentru Viață, deschis la Volksbank Unirii: RO49VBBU2511UN2312602701.
Cu bucurie pentru viață,

Alexandra Nadane, Studenți pentru Viață, 0751.859.467.

Ionică Jijie la Biserica Gosen din Timişoara


Sambata, 22 martie 2014, începând cu ora 19:00, la Biserica Creștină Penticostala Gosen din Timișoara va aveea loc o seara speciala de proclamare a Evangheliei, prin cantare si predicare pentru inviorarea si hranirea sufletului. 

Invitat pastorul Ionica Jijie din Suceava
Programul va putea fi urmarit si online la adresa

Pastorul Beniamin Costea la Suceava

Pastorul arădean, Beniamin Costea, va sluji zilele acestea în zona Sucevei.
Iată bisericile în care va sluji:
18 martie – Biserica Baptistă Betania, Bivolărie
19 martie – Biserica Baptistă Betania, Bivolărie

20 martie – Biserica Baptistă Betel, Botoșani
21 martie – Biserica Baptistă Betel, Botoșani

23 martie – Biserica Baptistă Betania, Suceava (dimineața)
23 martie – Biserica Baptistă Maranatha, Suceava (seara)
Sursa: AICI

Botez la Biserica Aletheia Timişoara


Duminică, 23 martie 2014, ora 10.30 

- Botez în apă
 - primul botez nou-testamental în noua clădire 
a bisericii Aletheia. 

Invitaţi prieteni şi cunoştinţe!

Publika.md: Mii de creştini în genunchi şi cerând "Doamne, ocroteşte Ucraina"

Marşul de rugăciune pentru Ucraina, ia amploare în ţara vecină.
De la un simplu cort pe Maidan, creştinii din toată ţara au fost motivaţi să stea în genunchi cerând "Pace pentru Ucraina"
De la Kiev, la Harkov, Herson, Cerkasî şi Dnepropetrovsk, mii de creştini din diferite oraşe, diferite confesiuni, cu diferite convingeri religioase cer Unitate, Binecuvântare, Pace peste Ucraina.
Duminică, 16 martie în centrele mai multor oraşe, dar şi pe Maidan s-au desfăşurat acţiuni în masă cu participarea liderilor religioşi din ţară.Preoţii au îndemnat oamenii la rugăciune, la dragoste şi la răbdare în aceste momente critice pentru ţară.
Sunt din diferite confesiuni, dar au un singur scop şi un singur mesaj. Oamenii au venit şi cu pancarde de culoarea drapelului Ucrainei cu inscripţiile: "Dumnezeu e unul, Ucraina e una"; "Dumnezeu e pentru toate noroadele"; "Binecuvântăm Ucraina"; "Ucraina unită"; "Doamne, ocroteşte Ucraina".
Continuarea: AICI

Ziarul de Iaşi: O minune din Vechiul Testament s-a repetat în Israel: Un râu secat s-a umplut de apă sub ochii oamenilor

În sudul Israelului, într-o zonă deşertică, se află un râu care curge o dată la câţiva ani. Zeci de oameni au avut şansa să vadă această minune cu proprii ochi.Râul Zin izvorăşte dintr-un crater meteoritic străvechi care se umple cu apă doar când pânza freatică trece de un anumit nivel, acesta fiind şi motivul pentru care în cea mai mare parte a timpului este secat, potrivit The Examiner.

Vezi VIDEO si continuarea articolului pe www.ziaruldeiasi.ro

Gog se reface!

În panoplia de semne apocaliptice, pe eșicherul de sah al istoriei se conturează grupările geografice:
1. Europa unită este o realitate pe vatra imperiului roman.
2. Gigantul din răsăritul îndepărtat, China, se implică din ce în ce mai mult în politica mondială.
3. Uniunea euro-americană, numită și noua ordine mondială sau derizoriu și incorect ,,conspirația americano-jidovistă“ își întinde tentaculele economice și tehnologice peste amorfa masă a dezamăgiților care-l vor dori pe Antichrist.
4. Împăratul de la miazăzi este deocamdată o enigmă, dar separarea Egiptului de politica americană și alergia la ,,asistența“ rusă face din țara piramidelor un cap cu identitate distinctă.
5. Spulberata Uniune Sovietică regretă greșeala desfințării și revine în forță. Putin a declarat public faptul că dezmembrarea Uniunii a fost cel mai tragic eveniment al secolului XX. Privită atunci ca o piatră de poticnire în calea explicărilor profetice, dezmembrarea este desfințată acum încet, încet pentru coagularea țărilor care-l vor însoți pe Gog și Magog în fatala lor incursiune pe munții lui Israel:
,,Cuvîntul Domnului mi -a vorbit astfel:  ,,Fiul omului, întoarce-te cu faţa spre Gog, din ţara lui Magog, spre domnul Roşului, Meşecului şi Tubalului, şi prooroceşte împotriva lui!  Şi spune: ,Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: ,Iată, am necaz pe tine, Gog, domnul Roşului, Meşecului şi Tubalului!  Te voi tîrî, şi-ţi voi pune un cîrlig în fălci; te voi scoate, pe tine şi toată oastea ta, cai şi călăreţi, toţi îmbrăcaţi în chip strălucit, ceată mare de popor, care poartă scut şi pavăză, şi cari toţi mînuiesc sabia; împreună cu ei voi scoate pe cei din Persia, Etiopia şi Put, toţi cu scut şi coif:
Gomerul cu toate oştile lui, ţara Togarmei, din fundul miază-noaptei, cu toate oştile sale, popoare multe împreună cu tine!
Pregăteşte-te dar, fii gata, tu, şi toată mulţimea adunată în jurul tău! Fii căpetenia lor!
După multe zile, vei fi în fruntea lor; în vremea de apoi, vei merge împotriva ţării, ai cărei locuitori, scăpaţi de sabie, vor fi strînşi dintre mai multe popoare pe munţii lui Israel cari multă vreme fuseseră pustii; dar, fiind scoşi din mijlocul popoarelor, vor fi liniştiţi în locuinţele lor.
Iar tu te vei sui, vei înainta ca o furtună, vei fi ca un nor negru care va acoperi ţara, tu cu toate oştile tale, şi multe popoare cu tine.“ (Ezechiel 38:6-9).
Va fi România între popoarele lui Gog ? Va fi România între popoarele Euroatlantismului antichristic ? Vor fi mulți români în staulul Marelui Păstor ?
Ultima întrebare este cea mai importantă dintre toate!
Sursa: AICI

Biserica Baptistă Betel din Salonta - Holde albe pe câmpul Evangheliei

Au privit la Domnul Isus Hristos, L-au descoperit în Duh și Adevăr în paginile Sfintei Scripturi și au deschis cu bucurie, dragoste și lacrimi de pocăință ușa inimii lor. Emi, Felicia, Mia, Felicia Gruia și Beni-Ionuț sunt cele cinci suflete scrise astăzi de Mântuitorul nostru în Cartea Vieții, alături de cele 2,18 miliarde de creștini în viață pe acest pământ.

SALONTA. „Iată, Eu vă spun: Ridicați-vă ochii și priviți holdele care sunt albe acum, gata pentru seceriș. Cine seceră primește o plată și strânge rod pentru viața veșnică...” (Ioan 4:35-36) 

Emi, o pensionară din Salonta, de etnie maghiară, plină de înțelepciune, este acum grâu încolțit din Sămânța lui Dumnezeu: înțelege chemarea, trăiește cu bucurie, crește în credință prin harul unui suflet vindecat. Cuvântul Domnului lăudat și predicat în Biserica Baptistă „Betel” din Salonta a rodit și în sufletul ei. 

Și Felicia, o mamă cu inima zdrobită, cu ochii topiți în lacrimile necazului, ale dorului nestins după fiul rătăcit în lume, are acum mângâiere, alinare și călăuzire sfântă prin grija Celui ce este Lumina lumii. Mia, odinioară directoare la un ziar local, a găsit acum bucuria, pacea și dorința de a merge mai departe prin puterea Cuvântului Sfintei Scripturi. S-a lăsat folosită de Dumnezeu pentru a călăuzi pe paginile Bibliei o soră fără vedere și, prin biruința Jertfei Domnului Isus Hristos, jurnalista și-a recăpătat ea însăși vederea sufletului și a minții, primind acum dreptul de a se numi „copil al lui Dumnezeu”.

O învățătoare cu experiența alfabetizării și formării moral-intelectuale a zeci de generații de elevi, trăiește acum bucuria și pacea desăvârșirii sufletești ca rod duhovnicesc, dascăl, bunică, mamă și soție. A înțeles acum și aici că, Cel care „la început era Cuvântul... și Cuvântul s-a făcut trup și a locuit printre noi, plin de har și de adevăr”, este Fiul lui Dumnezeu care a murit pe Cruce și pentru mântuirea sufletului ei. L-a cunoscut de pe băncile liceului pedagogic iar 40 de ani mai târziu, cu emoție și dragoste, L-a acceptat și mărturisit ca Domn și Mântuitor în apa botezului.

Și pentru Beni-Ionuț, realitatea plină de încercări a celor 21 de ani de viață, dăruiți în grijă și mângâiere de Bunul Dumnezeu, a rodit în răspunsul dat de Tatăl Ceresc la rugăciunile părinților și bunicilor, membri în bisericile din Mădăras și Tulca. Prin legământul sfânt făcut în apa botezului, tânărul este în mâna lui Dumnezeu pe care-L consideră „Prietenul meu cel mai bun, alături de care știu că nimeni și nimic nu mă mai poate doborî în călătoria mea pe acest pământ”.

Pentru aceste cinci suflete botezate și răscumpărate în Legământul Jertfei Domnului Isus Hristos, Duminică, 16 martie 2014, a fost seceriș de bucurie în Cer și pe pământ, la Biserica Baptistă „Betel” din Salonta, păstorită de Florin Cociubei, slujitorul care ne-a declarat: „Fiecare suflet scufundat astăzi în apa botezului L-a mărturisit cu credință pe Domnul Isus Hristos ca Mântuitor și Mijlocitor. Astfel, omul devenit creștin a împlinit în dreptul veșniciei sale un act poruncit de Dumnezeu, un act personal, conștient și responsabil, în baza credinței mărturisită într-un singur Dumnezeu – Tată, Fiul și Duh Sfânt și un act plăcut în ochii lui Dumnezeu. Tu, preaiubit cititor, ești pregătit să faci acum acest act esențial pentru a pune primul pas pe calea spre veșnicia vie a sufletului tău? Dumnezeu să te binecuvânteze cu voință și biruință în alegerea corectă! Amin.”

Sorin Petrache

Lansarea cărţii "Înconjurând Muntele Fericirilor" - de Marius David Cruceru la Cluj-Napoca


Zaharia Bica - Invitație la Marșul pentru Viață

✡ Poza și gândul zilei

Dumnezeu este cetăţuia mea cea tare şi El mă călăuzeşte pe calea cea dreaptă.
 (2Samuel 22:33)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Florin Ianovici la Biserica Bethel Ploiești