După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 martie 2014

Daniel Bulzan la Biserica Betel Timişoara


Peter Costea: "Ne aflăm pe ultima sută de metri..."


"Ne aflăm pe ultima sută de metri din cursa pentru strângerea celor 100.000 de semnături. Vă mulţumim încă o dată pentru implicarea dvs. şi vă rugăm să perseveraţi cu tot avântul în zilele care ne-au mai rămas la dispoziţie.
În fiecare zi primim tabele completate din toată ţara şi numărul semnăturilor creşte de la o zi la alta. Totuşi tragem un semnal de alarmă: tabelele trebuie să fie completate cu cea mai mare acurateţe, câmpurile trebuie să conţină doar informaţiile pentru care au fost destinate, informaţii complete, altminteri vor fi invalidate. Pentru ca să prevenim un posibil eşec datorat invalidării semnăturilor incomplete, vă anunţăm că dorim să strângem cel puţin 125.000 de semnături, astfel vom asigura un plus de siguranţă reuşitei campaniei.

Succesul este în mâinile noastre, avem nevoie de o voce fermă în Parlamentul European, haideţi să ne canalizăm toate eforturile spre această cauză şi vom izbândi."

O.S.C.E.B. - Conferință și workshop la București

Vă invităm cu bucurie la o conferință super tare cu Laurențiu Gușu pe tema "Managementul de proiect și cariera ta" și un workshop cu Cristina Rotariu. Merită să veniți și să vă invitați colegii. Iată datele:

- conferința: vineri 21 martie, ora 18 - Universitate - Facultatea de Chimie - sala 5
- workshop: sambată 22 martie, ora 15 - Crystal Tower (Cladirea ING Victoriei) - bld. Iancu de Hunedoara nr. 48

Laurențiu Gușu are o experiență impresionantă în domeniul managementul proiectelor de anvergura mare în sectorul public şi privat, este vicepreşedinte al Asociaţiei Project Management România afiliată la IPMA (International Project Management Association), a avut rol executiv în conducerea Oracle Consulting în România. În prezent conduce propria firmă Brainlabs.

Cristina Rotariu are o vastă experiență de business, în prezent fiind director general al firmei SalisTerra și fondator la Manifest.

Vă rugăm să vă invitați colegii, să dati share la acest eveniment și să postați afișul si informațiile pe grupurile voastre de la facultate. Mulțumim!!!

Evanghelizare la Biserica Baptistă Ghetsimani Caransebeș


Avortul în economia lui Dumnezeu - de Gabi Giulușan

Trăim zile periculoase în care oamenii nu-și asumă responsabilitatea pentru faptele lor, încălcând cu mândrie principiile sacre ale lui Dumnezeu în ceea ce privește viața. Printre noi s-a strecurat o mentalitate perversă. O redefinire a conceptelor de libertate și capacitate a omului de a se „bucura” de ea. Un om care se dorește eliberat de orice înseamnă Dumnezeu, se numește pe sine liber-cugetător, o minte modernă. O țară care se dorește liberă de habotnicia lui Dumnezeu se auto-proclamă seculară.
CÂND UN OM SE DEPĂRTEAZĂ DE PRINCIPIILE DIVINE ȘI CÂND O ȚARĂ ÎL ELIMINĂ PE DUMNEZEU DIN SISTEMUL EI, SE ANTRENEAZĂ FĂRĂ ȘTIRE ÎNTR-O CULTURĂ A MORȚII CARE NU PROMOVEAZĂ VIAȚA. ASTFEL, ÎN MOD LEGAL, PRIN MENTALITATEA ȘI LEGILE NOASTRE, DEVENIM O NAȚIUNE UCIGAȘĂ.
Într-una dintre scrierile sale, Pontiful Ioan Paul al II-la identifică un concept numit “cultura morții“ vorbind despre atitudinea contradictorie dintre susținerea drepturilor omului și toleranța (sau chiar încurajarea) unor crime precum avortul. Această cultură a morții este determinată de doi factori majori: (1) o mentalitate prin care se susține faptul că dreptul la viață îl are doar persoana autonomă, care nu depinde de nimeni – un prunc nenăscut își pierde astfel acest drept și (2) promovarea unei libertăți individualiste (“Eu sunt cel care contează“) care are ca rezultat superioritatea celui puternic față de cel slab, a celor care aleg avortul față de cel avortat.
Moartea pătrunde adânc în cultura în care trăim. Violența și distrugerea sunt la fiecare pas, de la școli, în familii, în versurile artiștilor contemporani și filmele difuzate la ore de vârf. Când a fost ultima dată când ai verificat ce fel de filme și desene animate urmărește copilul tău? Până termină școala generală, un copil va fi urmărit mii de crime televizate și sute de mii de acte violente împotriva omului. Da, conștiința noastră spune că violența și crima sunt îngrozitoare, suntem în același timp martori ai desensibilizării inimii noastre față de aceste aspecte. De mici suntem astfel îndoctrinați să credem că ambele sunt aspecte ale vieții obișnuite și ajung chiar să ne distreze în serile libere când mergem la cinematograf sau ne așezăm în fața televizorului. Să ne mai mire oare cât de puțin respect avem pentru viața oamenilor?
Având aceste idei în minte, nu ne este greu să ne gândim de ce, atunci când în oameni se ridică următoarele gânduri problematice: „Copilul acesta îmi va distruge cariera!” sau „Vreau să mă distrez cât mai mult, dar am uitat de prezervativ” sau „Nu pot crește singură un copil” sau „Sarcina a venit prea devreme, nu sunt pregătit” sau „Sunt ginecolog; avortul este parte a slujbei mele” sau „Ce va spune biserica dacă află că fata mea este însărcinată?” sau „Doctorul spune că nu se va naște normal…” răspunsul lor este AVORTUL.
În anul 1990, după eliberarea României de sub comunism, s-au înregistrat peste 990.000 de avorturi la cerere. Aproape un milion de suflete nu și-au găsit locul pe pământ într-un singur an! Vezi tu, majoritatea avorturilor sunt motivate de o nevoie pe care persoana respectivă o are și astfel pruncul devine modalitatea prin care această nevoie este total sau parțial împlinită. Înțelegi unde vreau să ajung? Între carieră și prunc, stare materială și prunc, reputație și prunc, cel din urmă este sacrificat pentru a-l hrăni pe cel dintâi. Conveniența noastră devine altarul pe care ne sunt sacrificați copiii. Seamănă extrem de mult cu un subiectivism atât de exagerat încât primește valențele unei închinări la idoli!
Aceste afirmații ne pun în gardă în ceea ce privește aspectele spirituale implicate în avort. Pentru aceasta vom extrage câteva paralele din viața poporului evreu. În primul rând, în momentul în care ei pătrund în Țara Promisă, Dumnezeu le poruncește să nu se amestece în ritualurile și cultura popoarelor păgâne din țară (Deuteronom 18:9-12). Și totuși, poporul cade pradă culturii. Una dintre îngrozitoarele practici îmbrățișate a fost închinarea la Moloh. Închinarea la Moloh presupune sacrificarea bebelușilor pentru a intra în grațiile acestui idol. Această practică este reflectată în Psalmul 106:35-40. Psalmistul vorbește de trei ori în acest pasaj despre slujirea la idoli: v. 36 îi prezintă ca fiind o cursă pentru popor, v. 37 și 38 vorbește despre jertfirea copiilor în ritualurile idolatre. În textul ebraic, în original, versetul 37 prezintă însă o realitate mult mai înfiorătoare. În versetul 37 cuvântul ebraic pentru idoli este shed. Demoni. Și-au jertfit fiii și fiicele în cinstea demonilor! Demonii au primit din partea părinților proprii copii. Oamenii aceștia nu se închinau înaintea unei statui obscene, ci înaintea unei întregi hoarde de demoni. În mijlocul ritualului și al orgiilor, iadul era deschis larg pentru ca oamenii să se închine demonilor.
Nu vorbesc despre un film horror aici sau despre povești de spus prin tabere: demonii primeau închinarea adusă de niște oameni îmbătați de idolatrie. John Piper, un pastor bine-cunoscut afirma următorul lucru:
PARTEA RELIGIOASĂ A PĂGÂNISMULUI POATE A DISPĂRUT DIN SOCIETATEA NOASTRĂ MODERNĂ ȘI OCCIDENTALIZATĂ. DAR IATĂ CUM LUCREAZĂ DIAVOLUL ÎN LUMEA SECULARĂ DE AZI… TOTUL PARE FOARTE SECULAR, FOARTE RAȚIONAL, FOARTE RELIGIOS, FOARTE ÎNĂLȚĂTOR, DAR ÎN REALITATE TOTUL ESTE FOARTE DEMONIC.
Diavolul este numit ucigaș, mincinos și tatăl minciunii (Ioan 8.44). Strategiile sale și ale demonilor săi includ minciuna, înșelătoria (Apocalipsa 12.9), crima (Psalmul 106.37) și orice alt tip de activități care îi determină pe oameni să se depărteze de Dumnezeu și să-i ruineze (Ioan 10.10). Cunoscând acest lucru, dacă jertfa reprezintă un schimb între adorator și adorat, care ar fi efectul avortului pentru individ și pentru întreaga națiune? Crezi că demonii sunt interesați să ofere oamenilor în schimb viață din plin? Ucidere, prăpăd, dezolare. Aceasta este ceea ce demonii oferă. Oh cât de mult ne înșelăm pe noi înșine dacă avem impresia că totul este OK. Nimic nu este OK când viața pruncilor noștri este dată demonilor. Nimic nu este OK când avortul deschide uși spre demonizarea unei întregi națiuni. Nimic nu este OK când pământul României este pângărit, poluat prin vărsarea sângelui nevinovat.
În al doilea rând, în contextul în care poporul Israel pătrunde în Țara Promisă, Dumnezeu poruncește spunând: „Să nu pângăriți țara unde veți fi, căci sângele celui nevinovat pângărește țara; și ispășirea sângelui vărsat în țară nu se va putea face decât prin sângele celui ce-l va vărsa” (Numeri 35.33). Este evident însă din Psalmul 106 că această poruncă nu a fost ascultată. Pământul țării a fost întinat prin vărsarea sângelui nevinovat. Vezi această tranziție de la o vină personală la o vină colectivă, la consecințe naționale? Ceea ce trebuie să reținem este aceasta: sângele pruncilor avortați poluează România și nu există metode ecologice pentru îndepărtarea acestei poluări. Da, România are parte de o poluare mai gravă decât ceea ce este produs de Copșa Mică, Roșia Montană, Zlatna sau Borzești la un loc. După cum pământul a fost pângărit de sângele neprihănitului Abel, strigând înaintea lui Dumnezeu (Geneza 4.10), tot astfel sângele milioanelor de avorturi strigă după dreptate.

Ce este de facut astfel? Avem vreo nadejde, avem vreo scapare?

avortulInEconomiaLuiDumnezeu GabiGiulusan carte 250
Ca și creștini, trebuie să înțelegem că avortul este și lupta noastră și Dumnezeu este foarte interesat de răspunsul nostru în acest context.

  1. ÎN PRIMUL RÂND, roagă-te! Roagă-te pentru oprirea avorturilor și pentru România. Un teolog spunea odată că rugăciunea de mijlocire reprezintă sfidarea spirituală a ceea ce deja există în numele a ceea ce Dumnezeu a promis. O lege care îngrădește avorturile în România ar fi o mare biruință, dar una incompletă. Pentru a împiedica avorturile este nevoie de o schimbare a gândirii și a inimii, iar Duhul Sfânt poate schimba inima multora! Fii un strigăt înaintea tronului lui Dumnezeu pentru oprirea avorturilor!
  2. ÎN AL DOILEA RÂND implică-te activ în lucrările pro-viață! Credința noastră se vede prin faptele noastre concrete, ne spune Iacov 2:17-18. Prin activitatea pro-viață nu suntem doar activiști, ci și oameni care ne opunem unei culturi a morții și devenim o voce printre oameni pentru oprirea avorturilor.
  3. ÎN AL TREILEA RÂND, ai grijă la mentalitatea acestor vremuri. Fiind încurajați din toate părțile la o libertate (promiscuă) sexuală, concepte precum abstinența sexuală sau castitatea până la căsătorie, ne sună ridicol și batjocoritor, dar ele sunt o afirmație clară a unei inimi care dorește alinierea cu inima lui Dumnezeu în ceea ce privește nașterea de copii sau sarcinile nedorite sau avorturile...
  4. NU ÎN ULTIMUL RÂND, dacă ai trecut prin experiența unui avort, în Hristos există un har scandalos care ne transformă și ne restaurează. Ai avut de-a face cu avortul? Vino la Hristos în căință reală pentru a ți se ierta păcatul și pentru a găsi restaurare. Iată promisiunea Bibliei: „Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire” (1 Ioan 1.9). Vestea bună a jertfei lui Hristos rămâne la fel de bună și pentru aceia dintre noi care ne-am apropiat deja de El și avem România pe inimă. Datorită jertfei Lui, „să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare şi să găsim har, pentru ca să fim ajutați la vreme de nevoie” (Evrei 4.16).
    OARE NU SE AFLĂ ROMÂNIA LA VREME DE NEVOIE? În Hristos avem „prin credința în El, slobozenia și apropierea de Dumnezeu cu încredere” (Efeseni 3.12).

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii nostri,
 
Va multumim frumos ca ne-ati purtat in rugaciuni si va rugam sa continuati sa va rugati pentru noi! Avem mare nevoie de tot sprijinul in rugaciune!
In ultimele doua saptamani, de cand suntem in India am calatorit de 5 ori in Darjeeling si de 4 ori in Kalimpong de la un birou la altul pentru a intocmi cateva documente necesare pentru a aplica pentru pasaportul lui Raja in regim de urgenta. Dupa ce am primit toate documentele necesare, aveam nevoie de un ultim document care poate fi semnat doar de anumite persoane cu functii inalte. Am mers din birou in birou, doar pentru a ni se inchide toate usile in fata. Pentru ca nu am putut primi acest document, singura optiune ramasa este sa aplicam pentru pasaport in regim normal care poate dura cateva luni, iar viza mea mai este doar pentru 5 saptamani. Data trecuta cand am fost in Nepal, cei de la ambasada ne-au spus sa nu ne intoarcem pentru o alta viza daca nu avem pasaportul lui Raja unde trebuie inclus numele meu.

Va rugam sa mijlociti pentru noi ca Domnul sa ne ajute printr-o minune sa putem obtine pasaportul in aceste 5 saptamani....
Nadejdea noastra este in Domnul care este Cel care ne aduce in situatii limita, chiar imposibile din punct de vedere uman, pentru a-Si arata slava in vietile noastre!

Cu ajutorul Domnului maine ne vom indrepta spre Calcutta unde vom merge la oficiul de pasapoarte.
Ne rugam ca voia Domnului sa se faca si ne incredem pe deplin ca in tot ceea ce va veni, Domnul va fi mereu cu noi si ne va sprijini!

De asemenea va rugam sa continuati sa va rugati pentru sora Tanuja care este foarte bolnava si este din nou in spital.
Domnul sa va binecuvinteze pentru tot sprijinul in rugaciune, prin incurajari si financiar!
 
Cu dragoste in Domnul,
Gabriela si Raja Rai

Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Întâlnirea învăţătorilor de copii din Comunitatea Baptistă Caraş-Severin

Sâmbătă 22 martie ora 10, la Biserica Baptistă Speranţa din Reşiţa, va avea loc întâlnirea învăţătorilor de copii din Comunitatea Baptistă Caraş-Severin.

Invitaţi să ne slujească sunt fratele Mihai Mihuţ (preşedinte a comunităţii Caraş) care va avea un mesaj pastoral pentru învăţători şi fratele Ovidiu Blaj (preşedintele fundaţiei “Copilul şi lumea” Arad) care va prezenta un material referitor la predarea lecţiei biblice grupelor ce sunt formate din copii de vârste diferite.

Cu această ocazie se vor discuta probleme organizatorice şi vom avea posibilitatea achiziţionării unor materiale specifice lucrării cu copiii precum şi cărţi pentru Olimpiada Biblică.
Aşteptăm cu drag toţi învăţătorii din comunitate precum şi pe cei care doresc să devină învăţători de copii.  

Gelu Dumitraşcu

Pastor Titus Colţea: "Pasiunea mea este misiunea creştină" - interviu

Conferință Pastorală la Atlanta, Georgia

INVITAŢIE – CONFERINŢA PASTORALĂ – ATLANTA – MARTIE / 28-30 / 2014
Buford Hotel Downtown Atlanta

Iubiti frati Pastori si Lucratori, din bisericile penticostale romane din Statele Unite si Canada,
Cu deosebita bucurie va extindem inca o data invitatia de a participa la Conferinta Pastorala pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu si cu suportul dumneavoastra, o organizam in ATLANTA, GEORGIA in perioada 28-29 Martie 2014.
Intalnirile vor avea loc in biserica Philadelphia, pastorita de fratele pastor Teodor Luca.

Philadelphia Romanian Church
581 Old Peachtree Road Northeast
Lawrenceville, GA30043
(770) 614-4126
philadelphiaatlanta.com

Joi 27 Martie
4:30 PM – Intalnirea Consiliului Pastoral al Conventiei
7:00 PM – Serviciu Divin in bisericile locale

Vineri 28 Martie
9:00 AM – Rugaciune si Inchinare
Seminar #1 – Pastor Cristian Ionescu
Seminar #2 – Pastor Valeriu Brancovan
1:00 PM – Masa de pranz (Micul dejun se serveste la hotel)
2:00 PM – Rugaciune si Inchinare
Seminar #3 – Pastor Lazar Gog
6:00 PM – Masa de seara
7:00 PM – Serviciu Divin cu biserica Philadelphia

Sambata 29 Martie
SURORILE: La hotelul SPRINGHILL SUITES – Buford/Mall of Georgia
9:00 AM – 11:30 PM Intalnire speciala de Rugaciune, Cantare si Marturisiri
12:00 PM – Deplasare la biserica Philadelphia pentru masa de pranz
FRATII: La biserica Philadelphia
9:00 AM – Rugaciune si Inchinare
Cuvant din partea fratilor conducatori de organizatii
Informatii cu privire la cea de a-46-a Conventie, PortlandOR
Informatii si prezentari de misiuni si proiecte
Alte subiecte de interes comun
1:00 PM – Masa de pranz (Micul dejun se serveste la hotel)
Va rugam sa faceti rezervare la cele doua hoteluri cu rata redusa, pentru grupul “PHILADELPHIA ROMANIAN CHURCH”
1. SPRINGHILL SUITES – Buford/Mall of Georgia; 3250 Buford Drive, Buford Georgia 30519; $94.00 per night plus I3% tax. Telefonul: 678.7I4-2150 or Marriott Reservation at 1.888.236-2427.
2. HAMPTON INN - Atlanta-Mall of Georgia; 3240 Buford Drive, Buford Georgia 30519; $89.00 per night plus I3% tax. Telefonul: 678 546 1200 or Hampton Resemations at !-800-HAMPTON.

Va asteptam cu drag!
Pastor Vasile Cinpean
PhiladelphiaRomanianChurch
5544 SE 128th Avenue
Portland, OR97236
503-761-5067
E-mail: v.cinpean@comcast.net
twitter.com/PastorVasileC

Descoperire macabră la Auschwitz: ştampile cu ace

Muzeul lagărului Auschwitz-Birkenau din Polonia a obţinut, în urma unei donaţii, cinci ştampile metalice rare, prevăzute cu ace şi utilizate pentru tatuarea numerelor de înregistrare pe pieptul şi braţele prizonierilor, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, citat de AFP.

O persoană care a dorit să îşi păstreze anonimatul a donat aceste ştampile muzeului amplasat în fostul lagăr de concentrare Auschwitz-Birkenau, în apropiere de Oswiecim, un oraş din sudul Poloniei.
“Am obţinut aceste ştampile acum câteva săptămâni şi le-am confirmat autenticitatea”, a declarat Bartosz Bartyzel, purtătorul de cuvânt al muzeului.
Pe fiecare ştampilă, de forma unei plăcuţe metalice, se află o cifră formată din ace – respectiv un “zero”, doi de “trei” şi două cifre “şase” sau “nouă” – pentru a forma numerele de înregistrare ale deţinuţilor.
Prizonierii care soseau în lagăr erau tatuaţi cu cerneală mai întâi pe piept, apoi pe antebraţul stâng. Auschwitz a fost singurul lagăr nazist unde a fost practicat acest tip de identificare, a precizat Bartosz Bartyzel.
Ştampilele, descoperite în zona unde au fost evacuaţi zeci de mii de prizonieri de la Auschwitz în momentul înaintării trupelor sovietice, în ianuarie 1945, vor fi păstrate în arhivele muzeului, înainte de a fi prezentate publicului larg, într-o nouă expoziţie, care va fi deschisă în următorii ani.
Aceste ştampile sunt foarte rare, iar, în afară de cele cinci plăcuţe descoperite la Auschwitz, mai există doar una singură de acest tip identificată până acum, păstrată la Muzeul Militar din Sankt Petersburg.
Între 1940 şi 1945, un milion de evrei din Europa au fost ucişi la Auschwitz-Birkenau, alături de aproximativ 75.000 de polonezi, 21.000 de ţigani, 15.000 de prizonieri de război sovietici şi aproximativ 15.000 de prizonieri de alte origini, conform datelor oferite de muzeul lagărului.
Sursa: MediafaxAFP

Ştiri creștine - Mapamond creștin, 15 martie 2014

✡ Poza și gândul zilei

Dacă te voi uita, Ierusalime, să-şi uite dreapta mea destoinicia ei! Să mi se lipească limba de cerul gurii, dacă nu-mi voi aduce aminte de tine, dacă nu voi face din Ierusalim culmea bucuriei mele! (Psalm 137:5-6)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!