După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 martie 2014

Marius Cruceru la Biserica Iris Cluj-Napoca

De ce cred? Serile Iris, Duminică, 16 martie, orele 18.00 – Evanghelia după Ioan, capitolul 10

Cred pentru că simt veninul din mine, care se poate vindeca doar uitîndu-mă la Cristos, întins ca șarpele de aramă pe cruce. Cred ca poporul disperat al Israeului, uitîndu-mă la o tablă de aramă într-un par, legată irațional de rana din șoldul meu, care se vindecă neașteptat dintr-o privire.

Continuarea: AICI

Botez la Biserica Baptistă Speranța Oradea


Pastorul Bobby Davis a murit în biserică, după ce și-a mărturisit public păcatul

Bobby Davis, pastorul si fondatorul Bisericii Miracle Faith World  Outreach din Bridgeport, Connecticut, a cerut enoriasilor sai sa mai ramana putin dupa incheierea serviciului duminical, deoarece are sa le faca un anunt.
El dorea sa marturiseasca faptul ca a inselat-o pe sotia sa cu mult timp in urma cand a avut o aventura si vroia sa-si curateasca pacatul si sa obtina iertarea  membrilor congregatiei.
„Dupa terminarea slujbei de duminica, familia pastorului ne-a cerut sa ramanem in biserica pentru ca pastorul vrea sa marturiseasca ceva ce s-a intamplat cu mult timp in urma”, a declarat prezbiterul bisericii, Judy Stovall pentru Connecticut Post. „Avea remuscari mari si dorea sa se curateasca de pacat. A vrut sa ceara iertarea noastra”, a mai adaugat Stovall.
Dar, dupa ce pastorul Davis de 72 de ani a dezvaluit ca a inselat-o pe sotia sa Christine (69 de ani) cu care s-a casatorit acum 50 de ani, adunarea socata a inceput sa strige catre el cuvinte de incurajare prin care il asigurau ca il iarta si il iubesc.
In toiul agitatiei, Davis a cazut in genunchi pentru a se ruga, dar in scurt timp a murit. „Multimea striga catre el te iubim, te iertam, iar Davis s-a pus pe genunchi pentru a se ruga. Am simtit ca ceva nu este in regula si am incercat sa-l sustin, dar … a cazut pe podea. Cred ca era foarte stresat si a suferit un atac de cord. Congregatia noastra este in stare de soc acum”, a declarat Judy Stovall.
Davis a fost declarat mort la Spitalul Bridgeport iar cauza mortii urmeaza sa fie stabilita. Se pare ca ar fi suferit un atac de cord fatal in urma vacarmului facut de adunarea din biserica.  Bobby Davis a fondat biserica Miracle Faith World  Outreach in 1967 impreuna cu sotia sa si a servit ca pastor de-a lungul anilor. Cuplul a sarbatorit aniversarea celor 50 de ani de casatorie in luna iunie, anul trecut.
Sursa:www.afirmativ.com

Conferința AMEC „Înţelept într-o lume Smart“ la Cluj-Napoca


Moldova Creștină TV: Peste 2000 de tineri la Conferința Națională de Tineret

)

Conferință de tineret la Bologna, Italia


Grupul Continental la Biserica Baptistă Providența Oradea


Noutate editorială: "Găzduirea prezenței Lui" - de Bill Johnson

Bill Johnson este pastor din a cincia generaţie de pastori cu o bogată moștenire în Duhul Sfânt. Bill și soţia lui slujesc împreună unui număr crescând de biserici care s-au unit pentru cauza trezirii. Această reţea de lideri a depășit orice barieră interconfesională, construind relaţii care le-au dat posibilitate liderilor spirituali să umble cu succes atât în curăţie, cât și în putere. 


În această carte plină de putere, Bill Johnson vorbește despre cum poți fi o persoană care găzduiește Prezența lui Dumnezeu. Deși toți credincioșii au, evident, Duhul lui Dumnezeu înăuntrul lor, există mai mult care îți permite să fii atât de plin, încât să reverși Duhul Lui în lumea ta. Fă o călătorie și cunoaște mulți profeți și împărați însemnați ai Vechiului Testament, cunoscuți ca oameni ai Prezenței – oameni cu care, în termenii lui Johnson, „Dumnezeu voia să fie”. În această carte succintă, dar plină de putere, Johnson te încurajează să cauți Prezența lui Dumnezeu mai presus de toate.

Cartea se va putea procura de la standul Bisericii Adoram Arad sau se va putea trimite prin posta. De asemenea, se va putea achizitiona si din librarii. In premiera, cartea se va putea cumpara si online, in format electronic.


Conferință pentru femei la Craiova


✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Nir David"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

Conferință regională de tineret la Gleisdorf, Austria


✡ Poza și gândul zilei

Mă bucur de cuvântul Tău ca cel ce găseşte o mare pradă. (Psalm 119:162)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!