După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 martie 2014

Seară de proclamare a Evangheliei și de închinare la Biserica Harul Timișoara

Duminică, 16 martie 2014, începând cu orele 18:00, la Biserica Baptistă HARUL Timișoara, va avea loc o seară specială de proclamare a Evagheliei și de închinare. 
Invitații noștri speciali sunt: pastorul Mirel Iancu (Italia), Diana Chirilă (soprana 
Opera Națională Timișoara) și Daniel Pincu (misionar CBCBT).

Programul poate fi urmărit și online la adresa www.harul-tm.ro/live
Vă așteptăm cu drag!


Scrisoare misionară: Familia Acatrinei, Peru

Dragii nostri,

Luni am primit raspunsul final ca nu ni se acorda viza pentru a putea merge in Bolivia.

Perioada aceasta de mai bine de 3 luni de asteptare si de alergatura dupa tot felul de acte ce ni s-au cerut, interviuri dupa interviuri, promisiuni si refuzuri in acelasi timp, a fost destul de dificila pentru noi, de aceea vrem sa multumim in mod special celor care au mijlocit pentru noi si care ne-au scris personal si ne-au incurajat.

I-am cerut lui Dumnezeu sa ne arate daca este dupa voia Lui sa mergem acolo de aceea luam refuzul consulului ca din mana lui Dumnezeu. Am ramas inca cu multe semne de intrebare cu privire la felul lui Dumnezeu de a lucra in aceasta situatie.
Nu intelegem de ce a ingaduit sa ni se dea viza, sa ne bucuram de acest lucru, ba mai mult sa ne impachetam lucrurile din apartament si sa ne mutam intr-o camera stiind ca in cel mai scurt timp trebuie sa calatorim spre Bolivia, ca apoi sa ni se spuna de la consulat ca acordarea vizei a fost o eroare si sa ni se ia totul inapoi. Insa spunea cineva: "Doamne, oamenii pot face greseli, dar Tu nu!"si aceasta ne face sa ne linistim inimile inaintea Lui stiind ca El controleaza TOATE lucrurile si le conduce peTOATE inspre un anume scop intelept.
 
Planuim ca in urmatoarele luni sa ne restabilim, cu ajutorul lui Dumnezeu, pe termen lung in jungla.  Avem nevoie sa continuati sa va rugati pentru noi in aceasta privinta.

Asa cum va scriam in scrisorile anterioare, colegii nostri din San Fausto, Marcus si Adina, ar avea nevoie ca noi sa ne reintoarcem acolo, daca familia care i-a ajutat din 2011 pana acum nu va mai putea sa continue si anul acesta acolo.

Pe de alta parte unii frati din bordul misiunii ne indeamana sa deschidem un nou camp de lucru imprejurul orasului de jungla Atalaya unde sunt inca multe comunitati fara Dumnezeu, fara misionari, fara speranta.

Lucrurile mai sunt inca un pic neclare pentru noi, nu stim sigur inspre ce drum sa ne indreptam, caci sunt multe de luat in calcul.

Nu ne uitati nici mai departe in rugaciunile voastre!Avem nevoie ca Dumnezeu sa ne lumineze pasii sa vedem clar drumul pe care vrea El sa il urmam.

In seara aceasta Liviu, impreuna cu alti cativa colegi, au plecat inspre jungla pentru 7-10 zile. Ploile inca sunt intense, auzim mereu blocari de drumuri datorita alunecarilor de teren si raurile sunt crescute. Rugati-va sa ii ocroteasca Dumnezeu si sa ii umple de intelepciune de sus in planurile pe care le au.

Va purtam si noi mereu in rugaciunile noastre, caci ne amintim de voi. Multumim pentru tot sprijinul pe care ni-l acordati!

Cu drag in El, Amalia Acatrinei, din partea noastra ca familie

Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.
liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Cornel Dărvăşan: "Pastorul nu fuma şi nici nu bea alcool"

Nu am auzit pe nimeni spunând că la pocăiţi se învaţă să-ţi omori copiii, că penticostalii sunt o pacoste, că secta Calvary Chappel funcţionează ilegal în România şi alte aberaţii care s-au spus de multe ori în astfel de contexte dramatice. Doar câţiva ignoranţi pe forumurile de pe internet mai susțin că oricine are o altă orientare religioasă decât majoritatea este duşman de neam şi de ţară. 

Este pentru prima dată când, în contextul creştin neoprotestant, jurnaliştii nu blufează în neştiinţă, iar lucrul acesta este lăudabil. Pe un drum de ţară a fost abandonată maşina asociaţiei pe care o conducea Adrian Blaga, iar în partea din spate, amândouă corpurile inerte, plecate prea devreme dintre cei vii. Ştirile încercau să ne ţină la curent cu faptul că sunt foarte multe dovezi ale faptului că cei doi nu au fost singuri în maşină în ziua aceea. 

Dumitru Miclea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă tribunalul din Satu Mare, spunea că sunt dovezi cu zecile că ei au fost ucişi cu sânge-rece. Mucurile de ţigară şi doza de bere din interior sunt dovezi clare că cineva străin de pastor şi de copil a poposit multe minute în acea maşină. 

Pastorul nu fuma şi nici nu bea alcool. Eu, care nu fumez, nu aş fi permis la mine în maşină să fumeze cineva decât în contextul în care aş fi respectat foarte mult acea persoană sau aş fi fost ameninţat. Ceea ce cu siguranţă s-a întâmplat, dat fiind faptul că Timotei stătea, probabil, în spate, el neavând vârsta pentru a sta în faţă, iar dacă au luat pe cineva la ocazie, poate foşti copii orfani ajutaţi de el, poate cunoscuţi sau necunoscuţi, ar fi fost posibil ca acei oameni să-şi ducă planul diabolic la îndeplinire.

 După ce zile de-a rândul anchetatorii ofereau detalii noi, de genul patroana unui magazin din zonă spune că tatăl şi fiul erau însoţiţi de doi indivizi, după ce sperăm ca aceste minţi bolnave care au comis crima ce a zguduit România să fie încătuşate, vine bomba incompetenţei: pastorul a murit mai târziu decât fiul, a fost văzut cumpărând o canistră de motorină, deci, el a omorât copilul şi apoi şi-a luat viaţa. Mă oripilează incompetenţa dusă la nivel de instituţie de stat! 

Cum e posibil ca o persoană care a luat de pe stradă sute de copii pe care i-a îngrijit împreună cu propriul copil, să-şi omoare cu atâta atrocitate odrasla pentru care mama lui a făcut tratamente să-l poată naşte? Unii vor spune că orice om poate orice, oricând, doar să se ivească un context potrivit. Aceasta este o aberaţie în cazul de faţă din mai multe motive. 

Dacă pastorul ar fi avut o rătăcire a minţii, probabil că nu l-ar fi ciopârţit cu cuţitul şi nu i-ar fi dat în cap, ci ar fi ales o altă metodă mai simplă, cum ar fi sufocarea. Dacă, prin absurd, l-ar fi omorât cum spun anchetatorii, probabil nu s-ar fi sinucis în felul în care a făcut-o. Câţi aţi alege un suicid tăindu-vă gâtul? Oricum, teoria este o prostie. E uşor să dai vina pe mort ca să-ţi ascunzi incompetenţa. Bucureştiul nu face chiar nimic?

Mii de ucraineni îngenunchiați în Piața Independenței din Kiev

Liderii bisericilor evanghelice din Ucraina au organizat luni, 10 martie, pe Maidan-ul din Kiev, o adunare de rugăciune pentru țară, pace și integritate. La eveniment au participat mii de credincioși evanghelici, informează portalul de știri ngnews.org.
"În legătură cu situația din Ucraina, Dumnezeu ne-a pus pe inimă să organizăm o adunare de rugăciune. Pînă acum, în acest loc s-au desfășurat multe tipuri de adunări: revoluționare, organizaționale. Dar noi ne-am dorit să organizăm un maidan al rugăciunii, deoarece nevoia cea mai mare acum este apropierea oamenilor de Dumnezeu", a declarat Mihail Panochko, episcopul Bisericilor Creștine Evanghelice Pentecostale din Ucraina, unul din organizatorii evenimentului.
Urmăriți aici imagini video de la eveniment                                 Sursa: AICI

Deschiderea școlii teologice SOLA SCRIPTURA la Chicago

Click pe imagine!

întâlnirea Fitzuica la Hotel Continental Suceava


Marșul pentru Viață la Bacău


Marșul pentru Viață la Buzău


Marșul pentru Viață la Tulcea


Marșul pentru Viață la Constanța


Marșul pentru Viață la Oradea


Marșul pentru Viață la Târgu Mureș


✡ Poza și gândul zilei

Binecuvântat să fie omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! Căci el este ca un pom sădit lângă ape care-şi întinde rădăcinile spre râu; nu se teme de căldură când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei nu se teme şi nu încetează să aducă rod. (Ieremia 17:7-8)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Conferința "Fitness spiritual pentru o familie sănătoasă" cu Nelu Poenar la Râșnov, jud. Brașov

” Fitness” este un program de  menţinere cât şi reînnoire a relațiilorconceput de asemenea ca o alternativă la consilierea de cuplu . Se bazeaza pe asigurarea celor zece trebuințe în viața fiecărei persoane si mai ales în familie:
1. DRAGOSTE -  2. ACCEPTARE –  3. SIGURANŢĂ – 4. SPRIJIN    - 5. AFECŢIUNE 
– 6. APRECIERE – 7. ATENŢIE – 8. MÂNGÂIERE 
 9. RESPECT - 10. ÎNCURAJARE 
  O familie sănătoasă şi fericită nu vine de la sine, ci se realizează prin Binecuvântarea lui Dumnezeu Eforturile ambilor parteneri” . Psalm.127 si 128