După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 martie 2014

Adevărul: S-a finalizat ancheta în cazul pastorului Adrian Blaga

Miercuri, 12 martie 2014:

Anchetatorii au finalizat ancheta referitoare la crima înfiorătoare produsă în urmă cu şase luni în localitatea Aciua. Legiştii au stabilit că varianta asasinatului urmată de o sinucidere este cea mai plauzibilă, după ce testele ADN au confirmat şi ele acelaşi lucru...
Citeste mai mult: adev.ro/n2bevt

Florin Ianovici - Despre iertare

Romani 12:20 "Dimpotrivă: dacă îi este foame vrăjmaşului tău, dă-i să mănânce; dacă-i este sete, dă-i să bea; căci dacă vei face astfel, vei îngrămădi cărbuni aprinşi pe capul lui.

Carbunii incinsi nu pot fi  gasiti pe drumuri, nici nu pot fi luati de la altii, ci doar din focul launtric aprins de dragostea lui Dumnezeu. Fara acest foc interior nu poti avea carbuni incinsi.

Sa astamperi foamea si setea vrajmasului tau inseamna sa fii langa el atunci cand ii este greu. De la departare nu se vad grimasele durerii si necazului. De departe oamenii pot parea fericiti.

Mintea e locul unde are loc schimbarea chiar daca traim intr-o lume a emotiilor exacerbate. De aceea dragostea trebuie sa cucereasca mintea. Iar mintea e cucerita cand dusmanul incepe sa isi puna intrebari tulburatoare.

Noi avem impresia ca in viata conteaza sa dai raspunsuri si sa ai raspunsuri la toate. Oamenii insa suporta cu greu pe cei care au raspunsuri la toate. Mai bine pune in mana vrajmasului tau o bucata de paine si lasa-l pe el cu intrebarile iar tu taci.

Ceea ce ne spune Dumnezeu e faptul ca uneori dusmania e o foame a unor suflete care nu au gasit o bucata de paine si o mana intinsa din partea semenilor.

Un dusman ucis inseamna alti doi in locul lui. Un dusman castigat inseamna un prieten in locul dusmanului. Cine biruie matematica cerului?

Biruinta dusmanului nu e o noutate. Dar sa te birui pe tine, iubindu-ti dusmanii aceasta este noutatea crucii! In focul incercarii cerul spune: Iov 38:2 „Cine este cel ce Îmi întunecă planurile prin cuvântări fără pricepere?" Iar eu voi raspunde: Plangerile lui Ieremia 3:26 "Bine este să aştepţi în tăcere ajutorul Domnului."

In incercari, in necazuri, in framantari un singur foc nu trebuie sa se stinga! Focul dragostei de Dumnezeu si semeni!

Tipografia Credo a lansat noutățile lunii martie 2014

Franklin Graham: "Ucraina are un loc special în inima mea"

Potrivit CharismaNews, Franklin Graham a cerut printr-o postare in rețeaua Facebook, mai multă rugăciune pentru Ucraina, care se confruntă cu o situație politică instabilă.

Sunt întristat să văd violențele din Ucraina. Această parte de lume are un loc special în inima mea. Atât eu, cât și tatăl meu am predicat în Kiev. Am vorbit în 2007 acolo, când Samaritan’s Purse a distribuit cutii de Crăciun pentru milioane de copii. 
Rugați-vă pentru această regiune tulburată și pentru civilii nevinovați prinși în mijlocul luptelor! Ferice de cei împăciuitori, căci ei vor fi chemați fii ai lui Dumnezeu!”, a menționat Franklin Graham, în aceasta postare pe Facebook.

În anul 2007, Franklin Graham a susținut un festival de evanghelizare de 3 zile pe stadionul Olimpic din Kiev, unde peste 124.000 de oameni au auzit mesajul Evangheliei în direct și peste 100 000 în întreaga țară, prin satelit.

Billy Graham, tatăl lui Franklin, a predicat în capitala Kiev în anul 1988, cu 3 ani înainte de căderea dominației sovietice.

Conferinţa regională a tinerilor penticostali din Moldova


Conferinţă de tineret cu Ken Rudolph la Biserica Sfânta Treime Bucureşti


Seară de laudă la Teatrul de Stat "Ioan Slavici" Arad

Evenimentul ACEASTA ESTE ZIUA! adună de 15 ani credincioșii de diferite confesiuni, comunități, pentru a-L glorifica pe Isus și exprimă dorinţa de unitate. Scopul este să îl cunoaştem, lăudăm pe Dumnezeu și să ne rugăm pentru naţiunile noastre.
Vă aşteptăm la evenimentele noastre cu familia şi prietenii dumneavoastră! Vă invităm cu drag în 14 martie 2014 la o seară specială de laudă în Arad, la Teatrul de Stat "Ioan Slavici"!
Biletele se pot cumpăra de AICI.

Săptămâna PRO-VIAȚĂ - 17-23 martie 2014 la Alfa Omega TV

De-a lungul istoriei, avortul a fost un subiect destul de controversat. Au existat perioade în care a fost permis, tolerat sau interzis, în funcție de contextul social și politic. În prezent, situația a rămas neschimbată.? Cu fiecare an statisticile devin din ce în ce mai şocante. Conform unor studii recente, România este unica ţară din lume în care numărul avorturilor oficiale (1958-2012) depăşeşte numărul locuitorilor în viaţă. În mod clar, protejarea vieții copiilor nenăscuți nu este o prioritate în România.
De ce să ne mai obosim atunci?
Magnitudinea acestei tragedii, pierderea a peste 20 de milioane de copii creaţi de Dumnezeu şi ucişi de oameni, ne obligă să rupem tăcerea şi să luăm apărarea „acestor foarte neînsemnaţi”, dar cu mare preţ în ochii lui Dumnezeu, indiferent de discomfortul pe care ni-l creează. Deoarece copilul nenăscut este lucrarea şi minunea lui Dumnezeu, avem dreptul şi responsabilitatea să afirmăm următorul adevăr: „Deşi nu se vede, copilul din burta femeii nu este doar un ghem de ţesuturi, ci o persoană reală.”
Chiar dacă acest subiect nu este foarte popular, chiar dacă cei care susţin mişcarea provita nu sunt întotdeauna lăudaţi, prin săptămâna pro-viaţă, Alfa Omega TV merge împotriva curentului. Noi credem în valoarea vieţii şi vrem să vă motivăm să promovați viaţa şi să o susţineți în toate etapele ei.
De aceea, în săptămâna 17-23 martie 2014, vă invităm să urmăriți în fiecare zi documentare, dezbateri și filme cutremurătoare care aduc la lumină impactul pe care-l are avortul asupra societății și care oferă soluții practice pentru evitarea, sau remedierea acestui fenomen național. Urmăriți-ne și pe pagina noastră de Facebook unde vom dezbate împreună subiecte de actualitate pe teme pro-viață și vă vom oferi resursele necesare pentru a deveni susținători ai vieții! SUSȚINE VIAȚA!

Conferință pentru familii cu Ghiţă Mocan la Moșnița Veche, jud. Timiș


Întîlnire “Fabrica de bărbați” cu pastorul Tom Streeter la Universitatea Emanuel Oradea

 Miercuri, 12 martie 2014, începînd cu orele 18.00, sala C 3 

– “Despre dez-bărbățire sau 4 tipuri de bărbați pe cale de apariție” 

cu pastorul Tom Streeter

Tom Streeter este păstorul Bisericii Zionsville Fellowship din Indiana, SUA, biserică ce a fost plantată de dânsul în 1981 când s-a mutat voluntar în oraș tocmai cu această dorință și chemare primită de la Dumnezeu. Anterior a păstorit biserici în Kansas, Florida și Illinois timp în care a plantat biserici în Illinois și zona Chicago.
Cei 45 de ani de experiență pastorală au fost caracterizați de o dedicare extraordinară de a face ucenici în contextul bisericilor locale. Fie că a predicat pe teme de ucenicie în serviciile divine ale bisericilor, fie că a investit în relații profunde și crearea de lideri și grupe de ucenicie, fie că a dezbătut public cultura seculară, Tom s-a remarcat ca un om înflăcărat pentru predarea unei învățături sănătoase și trăire creștină autentică.
Tom a studiat teologia cu specializări în eclesiologie și istorie. A participat la mai multe săptămâni de evanghelizare în biserici din Europa și a susținut conferințe pe teme de ucenicie. 
Tom este căsătorit cu Judy. Au doi copii mari care Îl slujesc pe Domnul și patru nepoți. Toți locuiesc în prezent în Zionsville, Indiana.                                                     Sursa: AICI

Conferință județeană de tineret la Hunedoara


Maraton de închinare şi rugăciune la Bucureşti, 17-21 martie 2014


Vladimir Pustan - Ce știm despre Cer? (9 martie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

Ziua, Domnul îmi dădea îndurarea Lui, iar noaptea, cântam laudele Lui şi înălţam o rugăciune Dumnezeului vieţii mele. (Psalm 42:8)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!