După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 martie 2014

Conferință la Lugoj cu Ciprian şi Codruța Burghelea


Marius Cruceru: "Încerc să îl susțin pe Peter Costea"

L-am întîlnit pentru prima oară pe Peter (Petru) Costea Duminică la Aleșd. L-am ascultat cu atenție. Îi înțeleg intențiile. Pare un om extrem de sincer și încrezător într-o minune. 

Tocmai pentru că prețuiesc valorile pe care dînsul dorește să le susțină și pentru că înțeleg că are prea puține șanse să răzbată în iureșul politic și mediatic de la noi, încerc să îl susțin în felul meu. 

În ultimul timp m-am ferit de politică. În cazul acesta sînt extrem de curios dacă evanghelicii din România se pot mobiliza într-un astfel de proiect … sau nu …

Citește întregul articol  AICI 

Biserica Emanuel din penitenciar se întărește...

Dupa cum stiti, in Romania, de la 01 februarie 2014, s-au modificat niste legi cu aplicabilitate si in domeniul penitenciar, acolo unde, prin harul Domnului, slujim.
   La inceput am fost putin tulburat vazand ca frati din Biserica “Emanuel”, din penitenciar, au fost mutati in alte penitenciare din tara, sa-si continue detentia. Ma gandeam ca ramanand mai putini frati in penitenciar Biserica va slabi, dar, Domnul Isus a avut mila si a mai adaugat cinci suflete la numarul celor mantuiti, astfel ca, in 19 februarie 2014, a avut loc un nou botez in penitenciar, si inloc sa se slabeasca Biserica, de fapt s-a intarit! 
Mai mult decat atat, fratii mutati in tara, m-au contactat telefonic si mi-au spus ca sunt bucurosi sa marturiseasca noilor colegi de detentie cum Domnul Isus a avut mila de ei si i-a mantuit. Astfel ca dezamagirea mea s-a transformat intr-o mare bucurie. Laudat sa fie Domnul Isus Hristos! Multumim tuturor celor ce credeti si in aceasta lucrare a Domnului, de mantuire a celor aflati in detentie,
     Multumim, deasemenea lui Dumnezeu, pentru ca a randuit la conducerea penitenciarului oameni care au pe inima sa ajute pe detinuti, facilitandu-ne accesul in penitenciar si aproband orice activitati specifice slujirii fratilor nosti din detentie.
Continuarea: AICI

Conferința AMEC „Înţelept într-o lume Smart“ la Ploieşti


Conferinţă pentru surori la Biserica Izbânda Bucureşti


Petre Costea la Nașul TV

Dl Petre Costea, candidatul independent sustinut de Alianta Familiilor din Romania la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, vine deseara, incepand cu ora 20.00, in studio la Nasul TV.

Alte articole si interviuri postate pe NewsNet Creștin despre Petre Costea:

Interviu cu Peter Costea, candidat independent la alegerile europarlamentare 2014

Noutate editorială: Scrisori de la un sceptic - de Dr. Gregory A. Boyd si Edward K. Boyd


"Corespondenta dintre Greg si tatal sau este o lectura fascinanta. Dar, mai mult decat atat, raspunsurile lui Greg la intrebarile dificile ale tatalui sau despre crestinism sunt cele mai inteligente, mai biblice si mai logice din cate am citit vreodata […] Un set de raspunsuri satisfacatoare din punct de vedere intelectual la intrebarile capitale ale vietii." 

-- Roger E. Olson, profesor de teologie, Seminarul Teologic George W. Truett, Universitatea Baylor 

Greg Boyd isi dorea mult ca tatal sau sa Il cunoasca pe Hristos. Dar ca fost ateu convertit la crestinism, Greg intelegea rezervele lui Ed Boyd. Asa ca i-a lansat tatalui sau o invitatie cu totul speciala: acesta putea sa-i puna orice intrebare despre crestinism, iar el la randul sau avea sa ii ofere un raspuns bine gandit si documentat. Ceea ce a inceput ca o corespondenta intima intre tata si fiu a devenit o lectura captivanta pentru toti cautatorii de adevar de pretutindeni. 


"Scrisori de la un sceptic" prezinta o apologie bine articulata a credintei crestine. Fiecare scrisoare este plina de intrebari inteligente, dintre acelea formulate adesea de necredinciosi sau de cei proaspat intorsi la credinta, carora li se ofera raspunsuri patrunzatoare si practice, abordand probleme care ating insasi esenta crestinismului. 

Cititorii vor descoperi o conversatie emotionanta, care nu numai ca l-a adus pe Ed Boyd la Hristos, ci continua sa influenteze viata a mii de oameni din lumea intreaga.

Mai multe detalii: AICI 

Mic dejun la Biserica Elim Bucureşti


Site-ul Bisericii Elim Bucureşti în vizorul hackerilor

Pagina biserici www.biserica-elim.ro a fost distrusa de un hacker care ameninta Biserica Crestina si Romania. In cel mai scurt timp posibil incercam sa remediem stricaciunea.Nu ne temem daca Domnul e cu noi.
Pastor Cornel Parvu

Întâlnirea "Eu și casa mea" la Codlea, jud. Brașov

Click pe imagine!

Conferinţa "Un partener după voia lui Dumnezeu" la Ploieşti


✡ Poza și gândul zilei

  • Tu ai fost binevoitor cu ţara Ta, Doamne! Ai adus înapoi pe prinşii de război ai lui Iacov; ai iertat nelegiuirea poporului Tău, i-ai acoperit toate păcatele...(Psalm 85:1-3)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!