După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 2 martie 2014

News Alerts: Zi de post şi rugăciune pentru Ucraina!

Președintele interimar al Ucrainei, Olexandr Turcinov, a declarat post național și rugăciune pentru situația creată în autonomia Crimeea. Să ne alipim la acest post și să ne rugăm lui Dumnezeu pentru pace în Ucraina în cadrul postului de mâine, 3 martie!

DIGI 24: Adi Gliga, de la orfelinat pe scenă


Școala de lideri & Școala de ucenici ai trezirii la Râul Trezirii Arad


Nou!

Incepand de duminica aceasta, de la orele 10-12, lansam doua proiecte importante pentru tine si cresterea ta spirituala:


1. Scoala de lideri, unde sunt invitati toti cei sunt lideri principali, asistenti sau raspund de o lucrare in biserica
2. Scoala de ucenici ai trezirii, unde pot participa toti cei ce nu sunt responsabili de slujire in biserica, simpatizanti ai bisericii, prietenii bisericii.
Acces liber! Nu rata ocazia sa fi inca de la inceputul lectiilor, e timpul pentru un nou nivel in viata ta spirituala!                          www.raultrezirii.ro     

Cristian Barbosu: "Din ce în ce mai mulţi pastori încep să-şi recunoască criza din propriile biserici"

"...din ce in ce mai multi pastori incep sa-si recunoasca criza din propriile biserici si cauta ajutor. In ultima evanghelizare pe care am avut-o, intr-o zi, cand trebuia sa predic seara, afland ca sunt in zona de dimineata, am avut 5 intruniri cu echipe de pastori impreuna cu presbiteri sau lideri din bisericile lor, fiecare din locatii diferite, toti insa avand aceleasi intrebari si framantari – frate Cristi ce sa facem, fiindca ceva trebuie facut, nu mai putem continua asa …

 Unora le-am dat sfaturi, cu altii doar am plans si m-am rugat fiindca mi-am dat seama ca nu pot face nimic. Am stat de vorba cu un pastor 3 ore, si mi s-a rupt inima sa vad cum omul asta de 6 ani de zile este legat si nu poate sa faca nimic in biserica lui, care e in coma (asta am simtit-o eu predicand acolo), fiind restrictionat de un comitet care mentine aceasta stare de ani de zile, crezand ca apara Evanghelia, cand ei de fapt inabusa viata bisericii si distruge viziunea unui pastor.

 Mult din viata unei biserici tine de conducerea ei, si nu doar de pastor, ci si de cei ce sunt langa el, care ori ii dau aripi, ori i le frang. Si asta vi-o spun din experienta proprie. Dumnezeu sa se indure de pastori dar si de comitetele bisericilor noastre."

Citeste intregul articol-interviu AICI


Întâlnire de tineret la Biserica Penticostală Filadelfia Oradea


Pentru ca, odata cu venirea primaverii natura se trezeste si incepe sa prinda iar viata,va invitam, miercuri, 5 martie la o seara speciala de tineret, sa ne invioram si noi sufletele. 

Vor fi alaturi de noi Trupa Adonai, iar din Cuvant va vorbi fratele George Dume.

Casa Închinării Timişoara - Aniversare 10 ani


"Dincolo de limite" la Biserica Golgota Timişoara


Sebastian Văduva la Biserica Penticostală Speranţa Oradea


Luigi Miţoi - Dărnicia şi binefacerea

Întâlnire de tineret la Hodoni, jud. Timiş


Evanghelizare la Biserica Baptistă “Speranţa” Vişeu de Sus

Biserica Baptistă “Speranţa” Vişeu de Sus, str. Bogdan Vodă, nr 36, vă invită la trei seri de evanghelizare.
Joi 6 Martie 2014 ora 18.00 – 20.00
Predică pastor Chideşa David (Ucraina)
Cântă Grup “Saron”
Vineri 7 Martie ora 18.00 – 20.00
Predică pastor Paul Vasile (Baia Mare)
Cântă grup Baia Mare
Duminică 9 Martie ora 18.00 – 20.00
Predică pastor Radu Corpaş (Negreşti Oaş)
Cântă Ovidiu Popan
Vă aşteptăm cu drag!

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India


Dragi fraţi şi surori,

Îi mulţumim Dumnezeului celui viu că ne păstraţi în rugăciuni şi în îngrijirea frăţească.
Un răspuns la rugăciunile înălţate la Tronul de har începe să se audă. Am primit o scrisoare de la Ministerul Indian de Interne, care reprezintă cererea Guvernului de a mi se elibera cardul de cetăţean de origine indiană.

În conformitate cu aceasta plănuiesc să plec duminică, 2 martie a.c., către Delhi pentru a merge cu această cerere la Biroul pentru cetăţeni străini. Rugaţi-vă pentru eliberarea rapidă a acestui card şi pentru înţelepciune în folosirea eficientă a timpului din Delhi, spre slava lui Dumnezeu: plănuiesc să vestesc Evanghelia împreună cu un frate care stă în Delhi şi să particip la festivităţile de absolvire a studenţilor noştri sponsorizaţi, prin harul Domnului Isus, la Grace Bible College în Delhi.

Pace,
Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Seri de evanghelizare la Biserica Salem Salonta, jud. Bihor


✡ Poza și gândul zilei

  • Cântaţi Domnului, voi cei iubiţi de El, măriţi prin laudele voastre Numele Lui cel sfânt! Căci mânia Lui ţine numai o clipă, dar îndurarea Lui ţine toată viaţa: seara vine plânsul, iar dimineaţa, veselia. (Psalm 30:4-5)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!