După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 februarie 2014

Alexandr Turcinov: "Lipsa spiritualității provoacă corupție și tragedii"

Președintele interimar al Ucrainei, Alexandr Turcinov, care este și creștin evanghelic, a avut ieri o întrevedere cu liderii creștini din Ucraina, carora le-a adresat un mesaj de mulțumire pentru implicarea lor activă în timpul protestelor de pe Maidan, apreciind rolul înalt al Bisericii în cultivarea spiritualității în rândul societății.
Publicăm mai jos un fragment din declarația lui Alexandr Turcinov, tradus în limba română:
"Stimați domni,
Vă mulțumesc mult că ați acceptat să veniți în Sovietul Suprem, că avem posibilitatea de a avea o discuție sinceră împreună. În primul rînd, vreau să vă mulțumesc din toată inima că ați fost cu poporul ucrainean în clipele cele mai grele; în fiecare duminică pe Piața Independenței se auzea Cuvîntul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile dvs. cu poporul chiar și în clipele cînd se auzeau împușcături. 
În Ucraina Biserica dintotdeauna a fost tratată cu respect. Cu adevărat demonstrarea măreției spirituale care s-a arătat în acele zile, indiscutabil este meritul dumneavoastră și nu putea fi fără de binecuvântarea lui Dumnezeu. 
Vă mulțumesc încă o dată din toată inima, din partea milioanelor de ucraineni. Mi-aș dori ca întîlnirile noastre să fie sistemice, să putem discuta cele mai stringente probleme ale țării noastre, să putem împreună duce Ucraina spre lumină. E foarte important ca oamenii să înțeleagă că corupția, acele bestialități care au avut loc, sîngele vărsat, în primul rînd, sunt urmările lipsei spiritualității. Anume lipsa spiritualității provoacă tragedii și reînnoirea stării spirituale, reînnoirea credinței va fi impulsul reînnoirii Ucrainei.
 Națiunea ucraineană și-a arătat puterea, și-a arătat tăria, neînduplecarea. Acum, cînd a fost dat jos acel regim care și-a permis ca pe străzile capitalei să fie vărsat sînge, anume acum, cînd acest regim a fost înlăturat, este important ca oamenii să audă cuvintele unui păstor. 
E extrem de important să procedăm cu îndrăzneală și înțelepciune, deoarece, cu părere de rău, am primit în moștenire o situație gravă de tot. Economia este distrusă cu vehemență. Pe conturi pur și simplu nu sunt bani, datorii uriașe, în ultimii ani regimul a supraviețuit datorită împrumuturilor, care trebuie să le întoarcem, economia trebuie să fie reanimată, e nevoie să ne întoarcem la o viață normală. Este practic imposibil de a reanima o economie cu ajutorul bățului, de aceea acea înțelepciune care vine din Cuvîntul lui Dumnezeu, acea înțelepciune cu care sunt înzestrate bisericile noastre - este puterea care ne va ajuta să repornim economia, să calmăm situația și cu adevărat să ne ghideze Patria noastră pe calea biruinței, pe calea dezvoltării, pe calea democrației, pe calea europeană, pe calea pe care ne binecuvîntează Dumnezeul nostru. Încă o dată vă mulțumesc. 
Slăvit să fie Creatorul!"
Sursa: AICI

COMUNICAT - Biserica "Rugul Aprins" Toflea

Biserica Penticostală “Rugul Aprins” Toflea

COMUNICAT

Având în vedere situaţia creată prin mediatizarea negativă la adresa pastorului Vladimir Pustan, Biserica “Rugul Aprins” Toflea, împreună cu cele 10 filiale ale sale din ţară şi străinătate, ne manifestăm indignarea faţă de acuzaţiile nefondate şi calomniatoare promovate în cercurile evanghelice din România.

Totodată, Biserica Rugul Aprins este alături de pastorul Vladimir Pustan şi Fundaţia Cireşarii, şi cere forurilor de resort competente să-şi comunice poziţia oficială cât mai urgent, pentru a aplana degringolada generată de zvonişti.

Dumnezeu să ne călăuzească pe toţi şi slava Sa să fie ridicată din orice lucru pe care îl săvârşim!
Vasile Căpitanu, prezbiter
Ion Dumitru, prezbiter 

The Christian Post: Noi dovezi descoperite despre locul unde naziştii au omorat 900.000 de evrei


O echipa de arheologi a descoperit noi dovezi care indica faptul ca in lagarul nazist de la Treblinka din estul Poloniei au fost ucisi 900.000 de evrei.

"Treblinka: masina ucigasa a lui Hitler" este un documentar ce va fi prezentat pe canalul de televiziune Smithsonian pe 29 martie.

Aceste dovezi vin in contradictie cu parerile celor care sustineau ca acest lagar din Polonia era doar unul de tranzit, potrivit The Christian Post.

Smithsonian arata ca o echipa britanica de medici legisti, condusa de dr. Caroline Sturdy Colls, a gasit dovezi semnificative ale adevaratei povesti din spatele lagarului de la Treblinka.

"Dr. Caroline Sturdy Colls si echipa sa au descoperit trei gropi comune neidentificate pana acum la Treblinka 1, despre care unii sustin ca a fost doar un lagar de munca.

De asemenea, arheologii au indicat cu precizie locul unei camere de gazare si alte structuri de la Treblinka 2, lagarul principal de exterminare", se arata in comunicatul postului de televiziune.

Echipa a descoperit ramasite umane, obiecte personale si bucati de tigla cu simbolul stelei evreiesti imprimat pe ele. Dovezile consolideaza suspiciunile ca lagarul mortii a fost chiar mai mare decat am crezut in trecut.

Descoperirile fac parte dintr-o cercetare care a durat timp de sase ani, fiind nevoie de acordul autoritatilor poloneze si evreiesti pentru efectuarea sapaturilor.

Smithsonian constata ca in anul 1943, nazistii au incercat sa elimine probele de la Treblinka, prin nivelarea pamantului, distrugerea structurilor existente si construirea unei ferme.

Se estimeaza ca aproximativ 6 milioane de evrei au fost ucisi in timpul Holocaustului sub conducerea liderului nazist Adolf Hitler.
 Sursa: www.ziare.com

Excursie Auschwitz – Cracovia

Sursa: AICI

Evanghelizare la Biserica Elim Timişoara


Lansarea cărţii "Centralitatea lui Cristos" - de Bebe Ciaușu


Campanie REDUCERE 10% în Librăriile Kerigma

Detalii: AICI

Weekend de trezire şi convertire la Biserica Speranţa Moneasa


Cor din Ucraina la Biserica Sion Prelipca, jud.Suceava


Evanghelizare la Biserica Speranţa Timişoara


Noutate editorială: "Manifest pentru Isus"

Mai multe detalii: AICI

Tabăra MIA Direcţie 2014


Evanghelizare la Biserica Penticostală Golgota Hunedoara


✡ Poza și gândul zilei

  • Pustiul şi ţara fără apă se vor bucura; pustietatea se va înveseli şi va înflori ca trandafirul; se va acoperi cu flori şi va sări de bucurie, cu cântece de veselie şi strigăte de biruinţă, căci i se va da slava Libanului, strălucirea Carmelului şi a Saronului. Vor vedea slava Domnului, măreţia Dumnezeului nostru. (Isaia 35:1-2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!