După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 februarie 2014

Biserica Elim București - aniversare 12 ani

În 24 februarie 2014, Biserica Elim împlineşte 12 ani de la prima slujbă duhovnicească. Cu acest prilej vor avea loc întâlniri speciale, astfel:
-       Sâmbătă, 22 februarie 2014, ora 17 – „Amintiri din cei 12 ani la ELIM” – AGAPA
-       Duminică, 23 februarie 2014, ora 10 – „ELIM-ul astăzi”
-       Duminică, 23 februarie 2014, ora 18 – „Viziune şi perspective la ELIM”
Cu acest prilej, vă aşteptăm cu drag, pentru a fi alături de noi şi a mulţumi lui Dumnezeu pentru multele binecuvântări de care ne-am bucurat în cei 12 ani de trăire alături de EL!

Actualități Arad: Ultimele omagii aduse lui Dorel Popa

Click pe imagine!

Pastor Laurenţiu Balcan: Undă de șoc în mediul evanghelic

Ca o unda de soc, zilele acestea au circulat  mai multe stiri care-l incriminau pe Vladimir Pustan.
Doua tabere s-au delimitat in mod evident. “Acuzatorii”, care au aruncat sagetile fara sa aduca probe si “protectorii” lui Vladimir Pustan care i-au luat apararea fara sa analizeze acuzatiile. Acestia au sarit in apararea starului penticostal – asa cum fac fanii unei echipe de fotbal – care, cand isi vad adversarii, sunt gata sa sparga capete si sa rupa brate. Sa va fereasca Dumnezeu de galeria pocaitilor!
“Acuzatorul” Ioan Pop nu aduce probe prin care sa-si valideze acuzatiile. Sa aduca si el un act de proprietate, o chitanta, un bon, orice dovada palpabila care sa-i certifice spusele. Oricum, Ioan Pop se afla in postura in care chiar daca ar spune adevarul nimeni nu ii mai acorda credit. S-a aruncat, de-a lungul timpului, in mai multe acuzatii nefondate pentru a mai fi credibil. Ioan Pop are nevoie de marturii solide pentru a-si putea sustine acuzatiile. Orice acuzatie de imoralitate trebuie probata pe marturia a cel putin doi-trei martori. Are el astfel de marturii scrise? Fotografii? Imagini filmate? Fara marturii solide nu avem decat cuvantul lui Vladimir Pustan impotriva cuvantului lui Ioan Pop. Va inchipuiti pe cine crede lumea, nu? Si aici nu discutam de adevar – adevarul este alunecos in aceasta situatie – discutam doar de credibilitatea celui ce acuza.
Continuarea: AICI

Pastor Luigi Mițoi la Biserica Maranata Sacramento CA, SUA

Sursa: AICI

Pastor Daniel Brânzei: Solicit delimitarea de mișcarea "Noua Reformă"!

"Solicit frățește conducerii cultului baptist din România și instutițiilor de educație și învățământ din cadrul bisericilor evanghelice să se delimiteze categoric de ,,noutățile teologice“ propovăduite de mișcarea ,,Noua Reformă“ și să averizeze bisericile din România și diaspora.
Cu pasiunea celui chemat să lupte nu numai atunci când dușmanul poartă epoleții de Securitate sau carnetul de Partid, ci și când se arată sub forma unui pseudo-înger de lumină, Daniel Branzai"

TV ACTUAL - Asociația Preoților Ortodocși Convertiți din România

O echipă din câțiva preoți ortodocși convertiți din România au vizitat mai multe biserici evanghelice din Republica Moldova week-end-ul trecut. Care a fost scopul vizitei lor în țara noastră și ce i-a făcut să-și revizuiască viziunile asupra ortodoxiei, discutăm cu Cristian Florea, președintele Asociației Preoților Ortodocși Convertiți, Manea Iulian, profesor la Institutul de Reforme Spirituale și Ardelean Răzvan, autorul cărții "Reforma Ortodoxiei". 

Pastor Marius Govor la Biserica Romana Elim Frankfurt, Germania


Pe data de 09 Martie 2014 avem ca invitat la Biserica Elim Frankfurt pe pastorul Govor Marius din Spania
Pagina de internet a biserici: www.bisericaromanafrankfurt.com


Pastor Gavril Salanta

Power Days M16 la Timișoara


Workshopuri şi seminarii pe tema prostituţiei la Oradea


Lansarea cărţii "Înconjurând Muntele Fericirilor" - de Marius David Cruceru la Oradea

Lansarea cartii "Înconjurând Muntele Fericirilor"- de Marius Cruceru, marti, 25 februarie, ora 17:30 in Oradea, str. Ep. Mihai Pavel, nr. 4. 
Invitați: prof.univ.dr. Marius David Cruceru, lect.univ.dr. Mihai Maci, lect.univ.dr. Ionuț Mihai Popescu, prof.univ.dr. Marius Țepelea

Sunteti asteptati cu drag.
Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Pe cărarea neprihănirii este viaţa, şi pe drumul însemnat de ea nu este moarte. (Proverbe 12:28)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!