După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 februarie 2014

COMUNICAT – Pastor Vladimir Pustan

De mai bine de un an de zile sunt împreună cu familia și cu Fundația Cireșarii ținta unor atacuri calomnioase, care vor să distrugă viața mea personală și a familiei mele, precum și lucrarea pe care o facem de ani de zile spre beneficiul credincioșilor români.
Punctul culminant al acestor acuze au fost scrisorile pe care numitul Ioan Pop, cunoscut ca un om fără discernământ și care este folosit de multă vreme în a ataca slujitorii evanghelici, le-a postat pe conturile personale de socializare împrăștiindu-le în toată lumea. Deși mi-a promis drept la replică – pe care i l-am și trimis imediat – nu l-a publicat, nedându-mi posibilitatea să mă apar. Din contră, astăzi postând o falsă şi nereală situaţie a averii mele personale, continuând acelaşi scop iniţial.
Toate acuzațiile menționate în acele articole sunt false, părtinitoare și generatoare de confuzie.
Familia, colegii din Fundația Cireșarii precum și Biserica îmi sunt alături în aceste momente dificile.
Vă mulțumim pentru sprijinul în rugăciune!
 Președinte, Vladimir Pustan       Vicepreședinte, Florin Ianovici
 Vicepreședinte, Ciprian Sabău      Secretar general, Daniel-Silviu Coste

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India


 Dragii noştri fraţi şi surori,

Vă rugăm să vă rugaţi pentru noi. Vineri am fost anunţată că nu mi se poate acorda convertirea vizei, şi trebuie să părăsesc India până în 18 februarie. Mi s-a spus să merg în România şi să aplic acolo pentru viza de soţie. Dar noi nu avem cum să mergem acum în ţară, aşa că vom merge din nou în Nepal, de unde vom încerca pt o nouă viză.
Vă rugăm să ne sprijiniţi în rugăciuni! Rugaţi-vă ca Domnul să ne păzească şi să se îngrijească de locul unde vom sta şi de nevoile ce le vom avea.
Ştim că în toate aceste lucruri Domnul este în control şi ne încredinţăm în braţele Lui!
De asemenea vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi pentru Ramesh şi Tanuja Rai. Prn harul Domnului astăzi au mărturisit înaintea bisericii că vor să Îl urmeze pe Isus Hristos ca Domn şi Mântuitor! Domnul să fie slăvit! Ne rugăm ca, în ciuda persectiilor familiei, să continue să rămână credincioşi şi Domnul să îi întărească!

Domnul să vă binecuvînteze!

Gabriela şi Raja Rai


Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Conferința adolescenților cu Adi Mocan şi Alin & Emima Timofte la Linz, Austria

Biserica Speranța Lintz va fi gazda unei conferințe pentru adolescenți la care vor participa biserici din Oberösterreich si din alte regiuni din Austria. 
Tema conferinței este 3D: Decizia ta Determină Destinul tău. Mesajul Evangheliei va fi predicat de fratele păstor Adi Mocan din Oradea, iar pentru cântarea de laudă avem ca invitați pe Alin şi Emima Timofte din Bistrița.
Sunt așteptați adolescenți, tineri dar şi părinți deopotrivă. Conferința se va desfășura între orele 17.00 şi 20.00.

Transmisie LIVE serviciul de priveghi şi înmormântarea pastorului Dorel Popa

Click pe imagine!
Serviciul de priveghi pentru Dorel Popa va avea loc miercuri, de la ora 19, la Biserica Maranata, și joi, de la ora 19, la aceeași biserică. Slujba de înmormântare se va oficia vineri, de la ora 12, la Maranata, de unde cortegiul funerar va pleca înspre Cimitirul Eternitatea. Luni și marți nu vor fi servicii de priveghi, ne-a comunicat familia îndoliată. Dorința familiei Popa a fost ca sicriul să nu fie depus și la Primăria Arad. Astfel, cei care doresc să îi aducă fostului primar un ultim omagiu o vor putea face la Maranata.  Sursa: AICI

Puiu Ștefan la Biserica Bethel Ploieşti


Evanghelizare la Biserica Penticostală "Sfânta Treime" Beclean


Biserica SHOW-ului


Biserica contemporana sufera o revolutie in stilurile de inchinare, cum n-a mai fost de la Reforma incoace. Lucrarea spirituala s-a maritat cu filosofia de marketing si acum avem de a face cu progenitura ei monstruoasa. Ea e caracterizata de schimbarea planuita cu grija a imaginii Bisericii in fata lumii. Lucrarea din Biserica este radical schimbata, reorganizata din temelie in incercarea de a o face mai atragatoare pentru necredinciosi.


Expertii ne spun acum ca liderii si pastorii bisericilor care vor sa aiba success trebuie sa-si concentreze energiile in aceasta noua directive: sa creeze pentru necrestini o atmosfera placuta si lipsita de incordare! Dati-le libertate, tolerant si anonimitate. Fiti totdeauna pozitivi si binevoitori! Daca trebuie sa tineti o predica, sa fie scurta si distractiva. Nu fiti moralizatori si in nici un caz sa nu declarati ceva ca fiind obligatoriu. Mai presus de orice, nimeni sa nu simta plictiseala. Bisericile care urmeaza aceste sfaturi vor creste numeric, suntem siguri de lucrul acesta; cele care refuza, sunt sortite scaderii numarului de membrii. […]

Si aceasta nu-i tot. multe dintre aceste slujbe nu mai ofera nici un fel de predica. In schimb, se bazeaza pe muzica parodii si satire, multimedia si alte mijloace de comunicare pentru a transmite mesajul. “Aceasta este o generatie care a crescut cu televizorul” a relatat revistei TIMES un pastor. “Trebuie sa le prezinti religia intr-un mod creativ si vizual”. Unele biserici merg un pas mai departe in aceasta filosofie si renunta si duminica dimineata la predica.

Chiar si muzica si pantomimele sunt alese cu grija ca sa-i faca pe necredinciosi sa se simta bine. Aproape nimic nu este socotit ca nepotrivit: rock’n roll oldies, hituri de disco, heavy metal, rap, dans, comedii, clovni, interpreti de pantomime si magicieni au devenit parte component a repertoriului evanghelic. De fapt, unul dintre putinele lucruri socotite nelalocul lor in biserica acestor zile este o PREDICA limpede si viguroasa. […]

Slabiciunea amvonului astazi nu provine de la niste ticniti furiosi care tin tirade frenetic despre iad, ci este ca urmare a celor care fac compromisuri si care se tem sa predice Cuvantul lui Dumnezeu cu putere si convingere. Cu siguranta ca biserica nu sufera de o supra-abundenta de predicatori sincere si directi, mai degraba, se pare ticsita de clerici care vor sa placa oamenilor.

(material cules de Ovidiu Petric, din Ashamed of the Gospel de John MacArthur)

Evanghelizare la Biserica ,,Credinţa'' Hidişelu de Sus, jud. Bihor


✡ Poza și gândul zilei

Este oare pe pământ un singur neam care să fie ca poporul Tău, ca Israel, pe care a venit să-l răscumpere Dumnezeu, ca să facă din el poporul Lui, ca să-Şi facă un Nume şi ca să facă pentru el, pentru ţara Ta, minuni şi semne, izgonind dinaintea poporului Tău, pe care l-ai răscumpărat din Egipt, neamuri şi pe dumnezeii lor? Tu ai întărit pe poporul Tău, Israel, ca să fie poporul Tău pe vecie; şi Tu, Doamne, Te-ai făcut Dumnezeul lui. (2 Samuel 7:23-24)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!