După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 februarie 2014

Misiunea Kwasizabantu răspunde acuzaţiilor

Pace, fraţilor!

Richard Wurmbrand, care m-a vizitat de două ori împreună cu „tanti Sabina” în locuinţa mea pastorală din Elveţia, la sfârşitul anilor `80 şi începutul anilor `90, m-a învăţat : „Hans, dacă eşti acuzat, nu te grăbi să te aperi, caută faţa Domnului, El să te apere!”

Dar pentru că ne-aţi întrebat , încercam să dăm un răspuns  nelămuririlor dumneavoastră în privinţa acuzaţiilor aduse de anumiţi fraţi.

În primul rând dorim să vă spunem că apreciem foarte mult lucrarea pe care o faceţi în via Domnului. Domnul să vă ajute pe mai departe şi vă dorim acelaşi lucru pe care ni-l dorim din inimă şi pentru noi: ca la revenirea Domnului Isus să fim găsiţi lucrători destoinici, care au făcut totul pentru câştigarea sufletelor pierdute.

În privinţa acuzaţiilor de care amintiţi, ne-am fi dorit ca acei fraţi care le răspândesc să ne fi vizitat şi să ne fi cunoscut în prealabil. Domnul Isus aşa ne învaţă : «Dacă fratele tău a păcătuit împotriva ta, du-te şi mustră-l între tine şi el singur. Dacă te ascultă, l-ai caştigat pe fratele tău. Dar dacă nu te ascultă, mai ia cu tine unul sau doi inşi, pentru ca orice vorbă să fie sprijinită pe marturia a doi sau trei martori. Dacă nu vrea să asculte de ei, spune-l bisericii (sau postează pe site, am putea noi să actualizăm) şi dacă nu vrea să asculte nici de biserică, să fie pentru tine ca un păgân şi ca un vameş…» (Mat. 18,15-17).

Dar noi nu ne cunoaştem, nici noi pe ei, nici ei pe noi. Nu ne-au contactat vreodată, nu ne-au vizitat vreodată; noi ne-am bucura să ne viziteze, să ne cunoască şi dacă văd lucruri care nu  trebuie văzute în mijlocul unor copii ai lui Dumnezeu, să ne corecteze, să ne ajute; desigur noi putem greşi în multe feluri – dar ar fi o mare binecuvântare pentru noi să ne întâlnim cu fraţi care ne iubesc, care ne mustră şi care ne arată unde trebuie să ne lăsăm corectaţi. Avem însă o mare dorinţă şi un foc în inimile noastre: cât mai este timp şi cât mai este zi, să lucrăm şi să câştigăm suflete pentru Domnul Isus din mijlocul acestui popor pe care îl iubim. Cu siguranţă că acest lucru ni-l dorim toţi cei care Îl slujim pe Domnul Isus şi acest lucru trebuie să ne unească şi să ne consume toate rezervele de timp şi de energie până la revenirea Lui.

Fraţilor, veniţi, vizitaţi-ne, să ne cunoaştem şi să ne ajutăm reciproc căci zilele sunt rele!
Mulţi din poporul nostru, prea mulţi, nu-L cunosc pe Domnul nostru iubit –  Îl vor găsi doar dacă noi suntem uniţi în dragostea Lui. Dacă ei însă vad cum copiii lui Dumnezeu se ceartă şi se atacă reciproc, nu vor mai putea crede. 

Dumnezeul dragostei şi al păcii să fie cu voi! El vine curând!

Hans Koller, Misiunea Kwasizabantu Romania, Voiteg

Vladimir Pustan – Nimic despre Ziua Îndrăgostiților

 În unul din războaiele ce-au măcinat Europa în secolul XVII a fost cucerită o cetate. Regele biruitor a hotărât că pentru păcatul nepredării la timp toți bărbații din cetate să fie uciși. Femeile puteau să plece luând cu ele ca bagaj ce puteau ține în spate.
Au lăsat aurul și hainele, plitele de bucătărie și trusele de machiaj jos și fiecare și-au luat în spinare tații, soții sau băieții.
Așa au ieșit pe poarta cetății. Cocârjate de dulcea povară. Pentru că dragostea înseamnă să porți în spate poverile celui de lângă tine. Cu om cu tot.
Dragostea nu-i numai un sentiment sau substantiv ci și un verb ce înseamnă acțiune. Faptele iubirii. Dragostea ce cară în spate într-o lume în care fiecare își ține mâinele adânc împlântate în buzunarele personale.
Cei ce n-au cunoscut povara iubirii nu știu ce e iubirea.

Deșteptarea: Un sfert de veac cu Asociaţia “Betania” Bacău

Chiar daca Olanda si România fac parte din aceeasi uniune (de fapt, in anii ‘90, România nici nu era in UE, era doar pe acelasi continent, Europa), nu e usor sa-ti parasesti locul natal si sa decizi ca vei trai intr-o alta tara, una cenusie, degradata de cei 50 de ani de comunism, pentru a face bine, pentru a reconstrui demnitatea, pentru a micsora diferentele dintre aceasta tara si restul lumii civilizate.

Andre Muit, presedintele Asociatiei caritabile “Betania”, a facut asta si, dupa 24 de ani, marturiseste, modest, ca asociatia si-a atins scopul. Unul dintre cei mai vechi parteneri ai sai spune foarte frumos ca Andre Muit si “Betania” inseamna “motivare si puterea exemplului, o mâna intinsa atunci când neputinta unor vremuri si-a lasat amprenta asupra oamenilor mai mult chiar decât se putea crede.”
La fel ar spune copiii operati, care au primit in dar, de la Andre, chiar viata, cei insingurati de autism, care au intâlnit un chip prietenos la Centrul “Delfinul” sau parintii disperati, ingenuncheati de suferinta celor mici si care au gasit aici Speranta, Adevarul, Mângâierea.
Iar si iar, in fiecare zi, asociatia de pe strada Nordului inseamna o usa deschisa celor nefericiti, care aproape nu mai cred ca exista omenie si dreptate in lume.

Pentru toti acestia, Betania e ultimul liman.

“Am venit pentru trei ani si am ramas 20″
In februarie, se implineste aproape un sfert de veac de când Andre Muit trecea granita României. Majoritatea strainilor se opreau in vestul tarii. El a ales Bacaul pentru a aduce ajutoare si pentru a derula proiecte. Avea de gând sa stea trei ani, dar a ramas 24.
Când a avut loc prima intâlnire cu orasul Bacau si cu viitorii dumneavoastra beneficiari?

Prima data, am venit in România in februarie 1990, cu un transport de ajutoare din partea asociatiei HCR si am lucrat ca voluntar câtiva ani. Putini straini veneau in Moldova. Cei mai multi ramâneau in Cluj, Brasov sau Oradea. Noi am trecut muntii si am ajuns in Bacau. In 1995, am venit definitiv pentru ca, intre timp, am facut câteva proiecte, dar, ca de obicei, banii se terminau, iar proiectele, nu. Am pornit de la ideea ca vom ajuta niste familii sarace, apoi vom pleca. Ne-am dat seama, insa, ca nu se rezolva nimic asa. Am vazut ca exista probleme mult mai grave decât lipsa hainelor si a alimentelor. Copiii cu dizabilitati stateau in casa, nu aveau unde iesi, nu existau programe si nu erau vizitati de nimeni. Asa am construit Centrul de Zi pentru Copiii cu Handicap. Nu prea erau servicii, la acel moment! Exista, intr-adevar, Centrul «Daniel», dar cazurile erau mult mai multe decât putea acoperi acesta. Era in perioada 1995-1998. Am infiintat, apoi, Centrul «Lalelelor» pentru copilul abuzat, Centrul de Integrare a Tinerilor (CIT) si nu am mai plecat. Am ramas si de atunci tot fac proiecte.

- See more at: www.desteptarea.ro

Raul Todinca la BBSO

În perioada 16.02 - 02.03 Raul Todinca va fi la BBSO cu o mini-serie de mesaje intitulate: "Imagini neobișnuite despre un Dumnezeu cu care ne-am obișnuit" - la Casa Tineretului.

Evanghelizare la Biserica Speranța Ștei, jud. Bihor


Articol eliminat

Cupa MIA - 2014 la Pitești


Daniela Lăcătușu la Ersig, Vermeș și Berzovia, jud. Caraș-Severin


Duminica, 16.02.2014, vom sluji la Biserica Baptista Ersig, 
începând cu ora 10.00
La ora 15.00 vom sluji la Biserica Baptista Vermeș - program de evanghelizare.
La ora 18.00 vom fi la Biserica Baptista Berzovia, CS. 

Doamne ajuta !! Amin.

✡ Poza și gândul zilei

Eraţi ca nişte oi rătăcite. Dar acum v-aţi întors la Păstorul şi Episcopul sufletelor voastre. (1Petru 2:25)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!