După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 februarie 2014

Botez la Biserica Baptistă Golgota Bistrița

Duminica, 9 Februarie 2014, 11 suflete l-au mărturisit pe Hristos ca Mântuitor personal in Biserica Creștina Baptista “Golgota” din Bistrița. 
Mesajul Evangheliei, intitulat “Prioritatile demnitarului convertit”, inspirat din cartea Faptele Apostolilor 8:26-40, a fost vestit de către fratele Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste. Actul botezului a fost oficiat de pastorul Nelu Ardelean, iar corul mixt, orchestra si tinerii Bisericii au cântat spre slava lui Dumnezeu. Dumnezeu sa binecuvânteze cu mult har lucrarea din Bistrița.

Biserici LIVE din România pe portalul NewsNet Creștin

Începând cu data de astăzi, 10 februarie 2014, portalul NewsNet Creștin găzduiește pagina Biserici LIVE din Romania

Deși suntem conștienţi de faptul că aceasta nu poate înlocui frumuseţea spirituală a momentelor de întâlnire directă cu alți credincioși, sperăm ca măcar în momentele de imobilitate, depărtare sau izolare, să găsiţi utilă această pagină și să rămâneţi astfel conectaţi cu răscumpăraţii Domnului, la ceas de închinare comună...

Pentru identificare rapidă, bisericile sunt reprezentate prin bannerele site-urilor proprii și dispuse pe localităţi aranjate în ordine alfabetică.

La indexul prezent vor fi adăugate și alte biserici, desigur și cu ajutorul miilor de prieteni care accesează zilnic NewsNet Creștin...

"Împărăţia secretă" - de Pat Robertson, republicată în România după mai bine de 20 de ani



Pret: 20 lei + taxe postale , Tel: 0256 284913 , comenzi@alfaomega.tv

Concurs biblic "Cercetaţi Scripturile" la Biserica Credinței Logos Baia Mare


Joi, 13 februarie 2014, ora 18.00 - părtăşie, rugăciuni, laudă şi închinare, masă agapă, concurs biblic. 

Serile de concurs biblic "Cercetaţi Scripturile" doreşte să stârnească intersul pentru studiul Cuvântului lui Dumnezeu în rândul tuturor participanților la întâlnirile de joi seara, într-un mod creativ, plăcut și antrenant.

Aceste seri se vor a fi un alt mod de studiere a Scripturii și de însușire a cunoștințelor Biblice pentru cei care vor asista la desfășurarea concursului din sală. 

Poate participa la concurs oricine dorește, cu condiția să aibă cunoștințe biblice. Nimeni nu va fi implicat în concurs dacă nu se înscrie în prealabil.

Aceste seri sunt ocazii bine venite de a invita prieteni, colegi sau alți invitați si vor avea loc o data pe luna.
Serile vor începe cu o masă ”Agapă”. 

Toti cei care obţin un punctaj peste un barem stabilit se vor califica în etapele următoare ale concursului.

Pentru inscriere, vă rugăm să completati datele următoare: Nume/prenume, număr de telefon, adresa de e-mail. 
Înscrierea la acest concurs este gratuită, la fel şi participarea. 

Câștigătorii primelor trei locuri vor fi premiați în fiecare seară. 
Pentru mai multe detalii, scrie-ţi un e-mail la: secretariat@bisericalogos.ro sau media@bisericalogos.ro 

Înscrierile se pot face și la standul de cărți al Bisericii Credinței Logos, duminică dimineața înainte sau după ocaziile de închinare de la orele 9.00 sau 11.00 sau joi seara de la ora 18.00 
Va așteptăm cu drag.

Lazăr Gog - Familia şi sinuciderea (8 februarie 2014)

Dorin Druhora - Iertarea în familie (8 februarie 2014)

Întâlnirea famililor la Biserica Poarta Cerului din Timișoara


Grupul Messis la Biserica "Poarta Cerului" Timişoara

Sâmbătă, 15 februarie 2014, la Biserica Creștină Penticostală "Poarta Cerului" din Timișoara va predica pastorul Nicu Stoia de la Biserica "Smirna", Timișoara.
Va cânta grupul Messis din București.
Programul începe la ora 18:00 și va putea fi urmărit și la adresa:http://www.poartacerului.ro/live
Sursa: AICI

Lazăr Gog - Și fierul poate pluti (2 februarie 2014)

Alin & Emima Timofte şi Vladimir Pustan la Beclean

Va invitam in Beclean la o seara de evanghelizare 
astazi, 10 Februarie, ora 18.00

 la Biserica Betleem

Invitaiti speciali: Alin & Emima Timofte, 

Predicator: Vladimir Pustan
Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Dumnezeu mă încinge cu putere şi mă povăţuieşte pe calea cea dreaptă. El îmi face picioarele ca ale cerboaicelor şi mă aşază pe înălţimile mele. (Psalm 18:32-33)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!