După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 februarie 2014

Întâlnirea de tineret cu Pastor Daniel Chereji la Biserica Baptistă „Biruinţa” Baia Mare


„Ziua îndrăgostiţilor” - o zi de sărbătoare a celor ce se iubesc. E ceva rău sau greșit în asta? Cu siguranţă că nu! Dacă nu este nimic greşit în a fi îndrăgostit, dimpotrivă, este nobil, frumos şi de dorit, atunci o sărbătoare a celor îndrăgostiţi sau a dragostei în sine este ceva ce merită luat în seamă aşa cum se cuvine.
Şi totuşi, oare tot ceea ce unii numesc dragoste, este cu adevărat dragoste? Să fie oare dragostea adevărată doar ceva ce „se simte” atunci când „fluturii” prind a fremătă mângâindu-ne stomacul pe dinăuntru cu aripile lor? Oare este dragostea doar atât? De unde să ştii că ceea ce trăieşti astăzi este o dragoste „sănătoasă” sau, dimpotrivă, este una „bolnavă”? Cum le poţi deosebi pe una de cealaltă? Dar dacă dragostea pe care o trăieşti este una bolnavă, cum te poţi vindeca de ea? Care sunt simptomele? Ce tratament există pentru aşa ceva? Mai mult, cum să eviţi să ai parte de o dragoste bolnavă, dar, în schimb, să ştii s-o aştepţi, s-o recunoşti şi s-o preţuieşti pe cea sănătoasă?
Dacă eşti interesat de acest subiect (mi-e greu să cred că, tânăr fiind, ai putea să nu fii  ), te aşteptăm cu drag, sâmbătă, 15 februarie 2014 (imediat după Ziua Îndrăgostiţilor  ), la întâlnirea de tineret, la Biserica Baptistă „Biruinţa” Baia Mare. Vom căuta să descoperim împreună ce are de spus Dumnezeu în Cuvântul Său despre dragoste, ce înseamnă să fii „contaminat” de o dragoste bolnavă şi ce trebuie să faci ca să ai parte de dragostea sănătoasă, dragostea aceea pe care Dumnezeu Însuşi a „inventat-o” şi ne-a dăruit-o şi nouă, oamenilor, spre împlinirea şi fericirea noastră.
Mesajul va fi vestit de pastor Daniel Chereji şi se va baza pe textul biblic din 2 Samuel 13.

Evanghelizare la Biserica Betleem Beclean, jud. Bistrița-Năsăud


Seminar pentru familii - Rev. Dr. Paul Negruţ


Luigi Mițoi - Înainte și după Botezul cu Duhul Sfânt (2 februarie 2014)

Orfelinatul Canaan - Kabale, Uganda

Viata oamenilor din Uganda nu este deloc usoara. In spatele optimismului oamenilor si frumusetilor tarii, se afla ororile si ruinele unui trecut intunecat si sumbru, colonizatori care au scos din tara bogatii si sclavi, dictatori sangerosi carora le sunt atribuite sute de mii de asasinari in randul ugandezilor, represiuni politice, persecutii etnice, coruptie si chiar canibalism.
Oamenii lupta din rasputeri pentru o viata normala si stabila in fiecare zi, incearcand sa depaseasca cosmarurile din trecut. SIDA, malaria si multa coruptie sunt la ele acasa in Uganda, iar saracia s-a instalat in urma conducerilor defectuoase ale tarii. Lupta pentru supravietuire este puternica, impingand oamenii la gesturi necugetate si necontrolate, de cele mai multe ori. Este dureros sa vezi copii orfani, abandonati de mamele lor la varste foarte fragede, chiar noi nascuti. Multi oameni mor din cauza bolilor pentru care nu au bani sa le trateze, lasand in urma familii neajutorate si de cele mai multe ori, foarte sarace.

Fara parinti, copiii ajung sa fure, sa fie batuti si haituiti de oameni si chiar si de autoritati, huiduiti si neiubiti de nimeni, isi gasesc alinarea in droguri, iar uneori, sfarsitul lor este tragic.Uganda continua sa aiba una dintre cele mai sarace economii, cand 40% din populatie traieste cu 1$ /zi, sau mai putin. 
Pentru a-si castiga existenta, femeile si copiii muncesc in cariere de piata, unde stau de dimineata pana seara si sparg piatra pe care o transporta in cosuri puse pe cap, pentru ca la sfarsitul zilei sa primeasca 1$, bani care nu sunt suficienti pentru mancarea dintr-o zi a unei familii. Din acest motiv, la spart de piatra munceste mama si cativa dintre copiii unei familii pentru a putea avea mancarea necesara in acea zi.

La vazul acestor lucruri m-am gandit cu cata dragoste imi feresc eu copilasii mei sa nu duca lipsa de nici un bine, sa aiba mancare buna si sanatoasa, haine si incaltaminte adecvate sezonului in care suntem, sa fie paziti de ploaie,frig sau soare dogoritor, sa fie incurajati, sa se simta iubiti, primind tot ce au nevoie, uneori, chiar mai mult decat cele necesare.
Vazand cu ochii nostrii nenorocirile prin care trec acesti copii, dorim sa ne implicam in imbunatatirea vietii acestora. Ajutorul financiar este mereu insuficient pentru toti saracii, nevoia de hrana ramanand o actualitate. Cu toate acestea, noi suntem datori sa ii cercetam cu dragoste pe oameni in necazurile lor, oferind din binecuvantarile pe care noi le-am primit de la Dumnezeu, nu ca am merita noi mai mult decat ei, ci daruind cu inima deschisa si mintea treaza la ce se intampla in jurul nostru, fiind atenti si la greutatile si nevoile oamenilor de langa noi.
Impreuna cu Lift up Jesus, biserica locala din Kabale, ne-am implicat in mai multe proiecte in Uganda, unul dintre acestea fiind Orfelinatul Canaan din Kabale, care creste numeric cu fiecare zi ce trece.
In luna noiembrie 2013 a fost abandonat pe scarile Radio Hope un baietel nou nascut. Pastorul Kiza si sotia lui, ne-au impartasit cele intamplate. Ne-am adus aminte de camerele orfelinatului care sunt pline ochi de copiii ramasi orfani sau abandonati care si-au gasit un adapost aici.
Vazand nevoia acuta a constructiei unui orfelinat mai incapator, Pavel Duma, fondatorul Misiunii Speranta pentru Africa, impreuna cu pastorul Kiiza, au decis sa facem un orfelinat mai mare, pentru ca acesti copiii abandonati sa primeasca adapost. Dorim, prin dragostea noastra sa aducem zambete pe fetele acestor copilasi care au o viata foarte grea, dorim ca si ei sa se simta iubiti!
Prin familia Bucur Florin si Dana, care locuiesc in Kabale ca misionari, au fost organizate periodic mese speciale pentru copii, mese bogate in alimente si racoritoare. Copiii se roaga mereu ca fratii lor romani sa fie binecuvantati si sa nu uite de ei.
Va chemam sa participati la proiectul de ajutorare al copiilor orfani.
Impreuna putem face lucrari mari spre slava si onoarea Celui caruia ii slujim, Domnului Isus Hristos, Mantuitorul nostru !

Daniel Brânzei cu "Conflictul Angelic" la Naşul TV


Duminica, 09 Februarie 2014
 la Pastorul Cel Bun pe Nasul TV ora 14:00, 
mesajul pastorului Daniel Branzei - Conflictul Angelic. 
Muzica Otto Pascal, The Messengers

✡ Poza și gândul zilei

  • Domnul zisese lui Avram: „Ieşi din ţara ta, din rudenia ta şi din casa tatălui tău şi vino în ţara pe care ţi-o voi arăta. Voi face din tine un neam mare şi te voi binecuvânta; îţi voi face un nume mare şi vei fi o binecuvântare. Voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta şi voi blestema pe cei ce te vor blestema; şi toate familiile pământului vor fi binecuvântate în tine." (Geneza 12:1-3)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!