După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 februarie 2014

Elim Harmony Band - New Album: Promisiuni

Adunare Comemorativă "Iosif Trifa" la Sibiu

Comemorarea din acest an a tre­cerii la Domnul a Părintelui Iosif Trifa, în­te­meietorul pământesc al Oastei Dom­nului, va avea loc în zilele de 8 şi 9 fe­bruarie.
Cu această ocazie, sâmbătă, între orele 14:00 – 17:00, va avea loc, la Casa Oas­tei din Sibiu, Adunarea de Tineret, ce va avea ca temă viaţa şi activitatea Părintelui Iosif Trifa.
În continuare, la orele 17:30, din cur­tea Casei Oastei, strada Ch. Darwin, nr. 11, se va pleca, în coloană de marş ostăşesc, către Catedrala Mitropolitană, pentru a participa la slujba Vecerniei, ce va începe la orele 18:00, după care, tot în Catedrală, se va desfăşura Adunarea Oastei Domnului.
A doua zi, duminică, la orele 6:30, co­loana ostăşească va porni de la Casa Centrală a Oastei către Cimitirul Central Dumbrava, unde se vor săvârşi Sfânta Liturghie şi Parastasul, în memoria Pă­rintelui Iosif, şi Adunarea Oastei de come­morare şi cinstire a marelui nostru îna­intaş, până la orele 13:30.
Cu ajutorul Domnului, toate manifestările anunţate mai sus vor fi transmise în direct la www.OasteaDomnului.tv.
Slăvit să fie Domnul!                                               Sfatul Frăţesc Operativ

Seri de evanghelizare la Biserica Betel Suceava


Tipografia Credo a lansat noutăţile lunii februarie 2014

Click AICI

Două noi pelerinaje evanghelice în Ţara Sfântă!


Conferinţa „Parteneri în Misiune 2014” la Sovata


Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India


Dragii noştri,
 
Vă mulţumim că sunteţi alături de noi prin rugăciunile ce le înălţaţi pentru noi şi lucrarea de aici!
Prin harul Domnului am avut parte de o lună plină de activităţi şi binecuvântată de Domnul!
După cum v-am spus, am organizat un program de evanghelizare în Gorubathan în 14 ianuarie şi am văzut mâna cea bună a Domnului peste acest program. Continuăm să ne rugăm pentru ca cei ce au auzit Evanghelia să răspundă şi să vină la Domnul.
Domnul lucrează şi aduce noi suflete la credinţă. Aş vrea să vă rog să vă rugaţi în special pentru o familie care a început să vină la biserică şi care vor să Îl urmeze pe Domnul: Ramesh şi Tanuja Rai. Ei au doi băieţi. Familia lui Ramesh este foarte împotrivitoare şi i-au ameninţat că dacă devin creştini le vor lua tot ce au. Săptămâna trecută au venit şi le-au luat vaca şi culturile plantate de ei.....tot ceea ce le aducea venit pentru a-şi câştiga existenţa...Pe lângă aceste probleme, Tanuja are mari probleme de sănătate, are o infecţie în sânge şi tot la câteva luni are nevoie de transfuzii de sânge. Chiar acum este din nou în spital, iar fraţii din biserică vor dona sânge pentru ea.
Vă rugăm să îi aduceţi înaintea Domnului! Rugaţi-vă ca să rămână statornici în a-L urma pe Domnul şi a fi un exemplu pentru toţi din jurul lor. Rugaţi-vă pentru mântuirea rudelor lor care îi persecută! Rugaţi-vă pentru vindecarea Tanujei! Toate acestea pentru ca Domnul să fie slăvit şi onorat şi oamenii să ştie că este un singur Dumnezeu adevărat, iar cei ce Îl urmează sunt păziţi şi binecuvântaţi de El! Nimic nu este prea greu pentru Domnul, de aceea să mijlocim împreună pentru ei!
 
Vă rugăm să vă rugaţi şi pentru o altă familie la care am fost şi am vestit Evanghelia: Kapil, Pukar şi Roshni Rai. Aceştia sunt trei fraţi care au început să vină la biserică. Părinţii lor vor să Îl urmeze pe Domnul dar încă sunt strâns legaţi de tradiţiile lor hinduse. Însă ne bucurăm că îi lasă pe copiii lor să vină. Ne rugăm ca intreaga familie să vină la Domnul şi să fie statornici în credinţă!
 
În 23 şi 24 ianuarie tinerii din biserică au fost plecaţi într-o excursie de evanghelizare în zone greu accesibile unde au vestit Evanghelia şi au împărţit tractate. Rugaţi-vă ca acei oameni izolaţi în junglă, care au auzit vestea bună şi au primit acele tractate, să răspundă şi să Îl urmeze pe Domnul.
 
De asemenea,  în 25 ianuarie, Domnul ne-a dăruit bucuria de a vedea 7 tineri urmându-L pe Domnul în apa botezului! Rugaţi-vă ca Domnul să îi binecuvînteze, să îi ocrotească de cel rău şi să îi ajute să fie o mărturie a dragostei Domnului pentru toţi din jur!
 
Vă mulţumim că vă veţi ruga împreună cu noi! Domnul să lucreze şi să Îşi înalte Numele în vieţile noastre!
 
Cu dragoste în Domnul,
 
Gabriela şi Raja Rai
Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vladimir Pustan la Biserica Creștină după Evanghelie Antiohia București


Cristian Barbosu - Care sunt visurile tale? (2 februarie 2014)

Florin Ianovici: "Australia e însetată după Cuvântul Domnului"



Cea de-a 12 Conventie a bisericilor penticostale din Australia a luat sfarsit!

Intre 30 ianuarie si 2 februarie, pe durata a 4 zile, la Collaroy Centre, in Sydney am slujit Domnului in aceasta lucrare.

Tema Conventiei a fost data de textul: Neemia 4:14 "M-am uitat şi, sculându-mă, am zis mai marilor, dregătorilor şi celuilalt popor: „Nu vă temeţi de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare şi înfricoşat şi luptaţi pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre şi pentru casele voastre!”"

Am slujit impreuna cu Ruben Avram din Viena, Gabi Florut din Oradea iar intreaga Conventie a fost coordonata de biserica din Sydney prin pastorul Cornel Tuchlei.

Au fost 7 programe, am sustinut 6 mesaje si ne-am inchinat cu bisericile din Melbourne, Adelaide, Port Pirie, Brisbane, Perth, Gold Coast si Noua Zeelanda.

La programul de sambata seara unde subiectul mesajului a fost: ,,lupta de a fi om!” au iesit la altar o multime de suflete cu care ne-am rugat aproape o ora. Apoi multe persoane au continuat rugaciunea pana la 2 dimineata, adica timp de 4 ore.

Am fost intrebat ce parere am despre Australia. Acum, la 2 zile distanta de Conventie, cand emotiile si gandurile s-au cristalizat, pot spune: Australia e insetata dupa Cuvantul Domnului iar oamenii se lupta sa fie pocaiti!

Voi pleca spre Brisbane cu ajutorul Domnului!

Evanghelizare la Târgu-Lăpuş, jud. Maramureş


Pastor Gicu Stan la Biserica Betel Rebrișoara, jud. Bistrița-Năsăud


Grave acuzaţii pentru Misiunea Kwasizabantu

Ca urmare a postării în portalul nostru a unor anunţuri de interes public care aparţin Misiunii Kwasizabantu (aici şi aici), dar şi datorită faptului că recent am postat (aici) un “cuvânt de apărare” al domnului Adrian Stan, “acuzat” de o relaţie apropiată cu Misiunea Kwasizabantu, am primit pe adresa redacţiei noastre o serie de materiale în care noi însine suntem acuzaţi ca fiind “un instrument mediatic partizan” sau “o echipă de oameni în slujba KSB”.

Unora dintre aceşti acuzatori le-am răspuns deja, asigurandu-i că suntem doar o redacţie de informaţii, că nu avem tangenţe sau afinităţi cu niciuna din cele două tabere ale conflictului din sânul B.E.R. care, iată, capată noi dimensiuni şi este direcţionat şi spre această organizaţie despre care nu ştim mai nimic sau doar atât cât ne oferă spre cunoaştere propriul ei site.

Majoritatea acuzatorilor susţin că sunt credincioşi aparţinând Cultului Crestin B.E.R., unii dintre aceştia menţionând că fac parte din Adunarea Carol Davila din Bucureşti, deşi epitetele folosite în aceste acuzaţii pentru Misiunea Kwasizabantu, ca “sectă anticristă”, “şcoală a mafioţilor” , “adunătură de învăţători drăceşti”, credem că nu sunt prea inspirate...

Probabil n-ar fi fost atât de imperios să amintim de acestea aici dacă ele ar fi rămas doar în spaţiul privat, însă recent am fost direcţionaţi spre mai multe postări publice la fel de incisive faţă de Misiunea Kwasizabantu.

Deoarece în toţi anii de când această organizaţie activează în România n-am auzit de nicio acuzaţie îndreptată spre aceasta, am solicitat câteva lămuriri privind misiunea acesteia, Secretariatului de Stat pentru Culte, altor organizaţii şi instituţii creştine şi chiar conducerii Misiunii Kwasizabantu. Evident, răspunsurile primite le vom da publicităţii...

✡ Poza și gândul zilei

Cât despre mine, eu şi casa mea vom sluji Domnului. (Iosua 24:15)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!