După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 2 februarie 2014

Despre bani - interviu cu Vladimir Pustan

Săptămâna Căsătoriei 2014


Misiunea Kwasizabantu: Miniconferinţe tineri 2014, Voiteg, jud. Timiș

Prin harul Domnului  dorim ca și anul acesta, la fel ca  anul trecut, să organizăm conferințe pentru tineri în fiecare lună.

     În inimile noastre arde un foc pentru tinerii români, ca ei să trăiască curat pentru Dumnezeu și să aprindă acest foc și în inimile altor tineri.
Aceste conferințe sunt destinate tuturor acelora care doresc să cunoască modul practic de a trăi Sfințenia lui Dumnezeu.

    Vă invităm să luați parte la aceste conferințe, în al doilea week-end din fiecare lună, după cum urmează :

10-12
Ianuarie 2014
7-9
Februarie 2014
7-9
Martie 2014
11-13
Aprilie 2014
9-11
Mai 2014
6-8
Iunie 2014
11-13
Iulie 2014
14-17
August 2014 - Conferința de vară

Programul conferințelor:

Vineri
:  Cina:     18.00
            Predica: 19.30
Sâmbătă: Mic dejun: 08.00
            Predica:    10.00
            Prânz:      12.00
            Predica:    15.00
            Cina:        18.00
            Predica:    19.00
Duminică: Mic dejun: 08.00
             Predica:   10.00
             Prânz:      12.00
Stingerea va fi la ora 23.00

Masa va fi servitã în incinta misiunii.
Cazarea va fi asiguratã în spațiile special amenajate în acest sens.
Ìn inicinta misiunii este interzis fumatul și consumul de alcoolPentru evitarea oricãror evenimente nedorite, rugãm  participanții la conferințã sã nu pãrãseascã incinta decât în cazuri deosebite.

Este invitat fiecare. Cazarea și masa sunt oferite gratuit de catre Misiune.
Va așteptăm cu drag.
                                                                         Fundația Misiunea Kwasizabantu

Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Dragii noştri,
 
Mulţumim că sunteţi lângă noi şi că luptaţi împreună cu noi. Mulţumim pentru rugăciunile voastre extrem de preţioase, pentru că ele sunt cele ce ne ajută să mergem înainte şi atunci când e mai uşor şi atunci când e mai greu. Victoriile pe care le obţinem sau nu pe tărâmul credinţei, depind în mare parte de susţinerea pe care ne-o putem oferi unii altora. Şi asta e ceea ce ne-a învăţat de altfel Domnul Isus.
 
Mulţumim celor ce ne-aţi scris şi ne-aţi încurajat. Dumnezeu să vă răsplătească. Vom încerca să va răspundem fiecăruia personal în următoarele zile, pentru că suntem prinşi în multă alergătură săptămâna aceasta. Mulţumim de înţelegere.
 
Ceea ce vrem să vă anunţăm e că ne-au ajuns actele din Bolivia (primele se pare că s-au pierdut pe drum şi a fost nevoie să ni se trimită altele din nou, pe altă rută) şi am reuşit să mergem ieri la ambasadă. După multe ore de aşteptare şi după multe lămuriri şi explicaţii, ne-au trimis la bancă să plătim vizele, urmând ca să mergem după paşapoarte săptămâna viitoare.
 
Astăzi am mers din nou la ambasadă pentru a legaliza nişte documente de care vom avea nevoie acolo pt prelungirea vizei şi am avut o mareeeee SURPRIZĂ: consulul ne-a zis că a fost o eroare şi că nu trebuiau să ne dea ieri acceptul vizei. Am simţit că ne fuge pământul de sub picioare şi am cerut explicaţii. Ne-a dat cinci motive pentru care nu ne poate da viza:
 
1. nu avem actul "X" la dosar (deşi actul cerut de el nu figurează printre documentele necesare obţinerii vizei şi când i-am menţionat asta ne-a dat dreptate)
 
2. misiunea unde mergem nu e înscrisă în registrul public (deşi e înscrisă şi când i-am zis să verifice în dosar a verificat şi a zis că avem dreptate)

3. copiii nu apar în documente (i-am explicat că sunt peruani şi că nu au nevoie de viză că să călătorească în Bolivia şi că vor obţine acolo o viza pt 2 ani de zile, datorită unui conveniu internaţional...ne-a dat dreptate din nou)

4. trebuie să aplicăm pt alt tip de viză (i-am amintit că aşa am făcut prima dată şi că el ne-a refuzat şi ne-a zis să aplicăm pt tipul de viză pt care am aplicat acum...încă o dată ne-a dat dreptate)

5. trebuie să trecem de un interviu pt că viza pe care o cerem noi presupune aceasta....a rămas să ne sune în această după-amiază dacă ne cheamă la interviu sau ne respinge din nou.
 
Nu vrem să vă plictisim cu aceste detalii, însă vă scriem ca să continuaţi să vă rugaţi pt noi. Deşi toate actele noastre sunt în ordine şi la fiecare argument al lui noi i-am explicat cum stau lucrurile şi ne-a dat dreptate, se pare că acest consul face tot ce ţine de el ca să nu ne dea viza. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să lucreze aşa cum ştie El, pt că noi nu ştim ce să mai credem.
 
Înainte de a merge ieri la ambasadă, am citit 2 Samuel 10:12, ceea ce Ioab îi spune lui Abisai după ce îşi fac strategia de luptă împotriva lui Amon: "Fii tare, şi să ne arătăm plini de bărbăţie pentru poporul nostru şi pentru cetăţile Dumnezeului nostru; şi Domnul să facă ce va crede!"Ne-am rugat şi am zis "Doamne, fă Tu ce vei crede!"
 
Împărtăşind astăzi toată această experienţă colegilor noştri din Segadores, unul din ei mi-a adus aminte de un verset pe care l-am citit săptămâna trecută din Proverbe 21:1 "Inima împăratului este ca un râu de apă în mâna Domnului, pe care îl îndreaptă încotro vrea."
 
Ce ne mai rămâne decât să continuăm să ne încredem în El şi El să îşi facă voia.... El să facă ce vrea, pt că are tot dreptul.
 
Ne bucurăm să ştim că veţi continua să vă rugaţi pt noi, ca să se clarifice toate aceste lucruri.
 
Cu preţuire,
Liviu şi Amalia


Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.

liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com

Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Botez la Biserica Română Betel Tielt, Belgia

Prin harul lui Dumnezeu,
vă aducem 
la cunoștință că,
duminică 2 februarie 2014, începând cu ora 17.00,
în cadrul serviciului divin vom avea un 
Botez Nou–Testamental.
Vă invităm să vă bucurați împreună cu noi în această zi de sărbătoare!
VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Se întâmplă în România: Micul predicator penticostal

Deschiderea Bisericii Baptiste “Nădejdea” din Sânnicolau Mare, jud. Timiş

Duminica, 26 ianuarie 2014, a avut loc deschiderea oficiala a Bisericii Crestine Baptiste “Nadejdea” din orasul Sannicolau Mare, judetul Timis. Biserica a fost fondata de 26 credinciosi baptisti si este slujita de pastorul Liubomir Novacov.
La serviciul inaugural au predicat Evanghelia pastorii: Petru Bozian-secretarul Comunitatii Baptiste Arad si Ionel Tutac - secretarul general al Uniunii Baptiste.
La eveniment au participat peste 100 de persoane, printre ei aflandu-se si primarul orasului.
Tinerii Bisericii au cantat spre slava Lui Dumnezeu, iar fratele Emanuel Cipos a fost consacrat in slujba de diacon.
Sursa: AICI

Biserică penticostală română evacuată în timpul slujbei

Duminică, 26.01.2014 agenți de la Guardia Urbana, echipați în ținute pentru intervenții speciale, împreună cu personal tehnic de la Primăria orașului Badalona, au evacuat comunitatea penticostală din localul de cult în timpul serviciului divin și apoi au sigilat poarta de la intrare. 
Motivul invocat de autorități a fost lipsa licenței municipale de funcționare și plângerile din partea vecinilor care acuzau comunitatea de dezordine publică. Incidentul a fost mediatizat de către majoritatea ziarelor locale spaniole precum ABC, 20 minutos, La Vanguardia și portalul evanghelic Protestante Digital. 
Acesta din urmă s-a pus în contact cu Consiliul Evanghelic din Cataluñia care a confirmat că nu știa nimic de existența acestei comunități evanghelice, dar că înainte în același local a funcționat o altă biserică evanghelică spaniolă, aparținând de Asamblea de Dios (biserică penticostală, n.a.).
 Respectiva biserică a funcționat la acea adresă timp de 7 ani și niciodată nu au primit reclamații din partea vecinilor, ba mai mult când au anunțat că pleacă într-un alt local, vecinii și-au exprimat regretul datorită ambientului plăcut din fiecare duminică, ne comunică pastorul respectivei biserici, Moises Segura, conform Protestante Digital.
Din informațiile noastre, biserica română era formată din aproximativ 80 de membrii, de etnie romi, care au preluat localul de la biserica spaniolă care a plecat, după ce în prealabil au funcționat împreună cu aceștia, având programe alternative. Această biserică a fost asistată spiritual, într-o oarecare măsură, de Biserica Penticostală Methanoia din Barcelona.
Continuarea AICI

✡ Poza și gândul zilei

Aşa vorbeşte Domnul oştirilor, Dumnezeul lui Israel: „Iată ce se va zice iarăşi în ţara lui Iuda şi în cetăţile sale, când voi aduce înapoi pe prinşii lor de război: „Domnul să te binecuvânteze, locaş al neprihănirii, munte sfânt!” (Ieremia 31:23)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!