vineri, 28 februarie 2014

OM România: Campionat de Ping Pong la Ghimbav, jud. Brașov


Pastor Irinel Cazacu şi Narcis Manole la Biserica Baptistă Ninciuleşti, jud. Teleorman


Dragi nostri, cu bucurie in inima va anunt ca in aceasta seara incepand cu orele 18:00 voi sluji in Biserica baptista din Ninciulesti, Alexandria, la o seara de evanghelizare, impreuna cu fratele Cazacu Irinel, pastorul biserici baptiste Emanuel din Ploiesti. Dorim ca Domnul sa-si deschida cerul sau de binecuvantari si sa-si reverse Duhul sau cel Sfant peste noi si peste cei care vor veni la biserica.

Avem nevoie de rugaciunile voastre pentru ca lucrarea noastra sa fie una dupa placul si spre slava Creatorului si Domnului nostru si ca cel rau sa nu aiba nici-un fel de izbanda in a darama ceea ce noi v-om face acolo in Numele Mantuitorului si Salvatorului nostru Domnul Isus Hristos... Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti, amin.

Narcis Manole

Seară de Apologetică Creștină la Biserica Sfânta Treime Bistrita


Sunteți invitați cu toții la cea de a doua seară de apologetică creștină, unde Lucian Oniga va discuta despre dovezi ale existenței lui Dumnezeu.

În deschidere va cânta grupul Adoram!


Tineri Sfanta Treime Bistrita

Misiune Medicală la Biserica Adoram Arad


Sambata, 1 Martie 2014, o echipa de asistente, medici si evanghelisti din Biserica Adoram vor veni la biserica pentru a ii ajuta pe oamenii care au nevoie de ajutor medical, dar si spiritual.

In acest scop:
-  masuram tensiunea arteriala
-  masuram indicele glicemic
-  calculam indicele de masa corporala
- informam oamenii cu privire la alimentatia sanatoasa si la respectarea regimului in scopul insanatosirii
-  ne rugam pentru oameni si vorbim cu ei despre sanatatea spirituala.

Va asteptam cu drag.

“Întreaga conducere a Cultului Penticostal a demisionat” – Gabriel Jarnea, sau ce înseamnă să fii diletant la “Dilema”

În “Dilema” numărul 524, în articolul “Adventismul românesc – sau patologia unei confesiuni” apare o informaţie eronată despre conducerea  Cultului Penticostal din România. Gabriel Jarnea  în articolul său realizează o paralelă între cartea lui Gheorghe Modoran şi “Răscumpărarea memoriei” scrisă de Vasilică Croitor, însă comite o eroare generatoare de dileme.
Continuarea: Suceava Evanghelica

Pastor Perry Noble: "Am avut intenția de a mă sinucide”

Ani de zile, pastorul Perry Noble a predicat enoriasilor ca cea mai simpla si eficace solutie la zbuciumul sufletesc si la depresie o reprezinta rugaciunea si studiul Bibliei.
Dar propria sa lupta cu depresia si anxietatea l-a facut sa uite si sa nu aplice aceste sfaturi pentru propria persoana.
Perry Noble, pastor al Bisericii NewSpring din Carolina de Sud, a dezvaluit pe blogul sau ca nu a pus in practica ceea ce el insusi recomanda comunitatii sale si a recurs la tratament medicamentos antidepresiv recomandat de medicul sau.
“In 2008 am trecut prin cea mai intunecata perioada a vietii mele. A fost ingrozitor. Am avut chiar tendinta de a ma sinucide”, scrie Noble pe blogul sau.
Dupa trei ani de tratament cu antidepresive, Noble a inceput sa urmeze un curs de consiliere biblica. Din acel moment, pastorul a devenit un alt om. In scurt timp dificultatile au fost depasite si atat el cat si medicul sau au realizat ca tratamentul cu antidepresive a fost o decizie eronata.
Predicatorul a spus ca zilele in care el a suferit de depresie si anxietate au ramas undeva departe in urma si ca decizia lui de a urma sfatul medicului a fost gresita.
El s-a decis sa initieze o serie de predici legate de stres si anxietate la Biserica NewSpring in 2012 si chiar a luat decizia sa scrie o carte despre cosmarul pe care l-a trait, relateaza The Blaze.
“Cand am inceput sa scriu cartea, sentimentele de anxietate au inceput sa se strecoare incet, inapoi in viata mea, ca un sarpe ascuns de prada lui", a declarat Noble. “Imi amintesc ca am scris un capitol din carte, acasa in sufragerie si am avut un atac de panica”.
Dar, “medicamentul minune” rugaciunea si studiul biblic l-au ajutat si de aceasta data sa treaca de aceasta situatie. Dupa un timp in care pastorul a pus in practica ceea ce el ii invata pe altii sa faca in predicile sale, a scapat de problemele care i-au rapit trei ani din viata.
Acum, Noble vrea sa ajute si alti oameni sa sparge stigmatele si ipotezele tesute in jurul bolilor psihice. Referindu-se la etapa in care urma tratamentul cu antidepresive, Noble consemneaza: “A fost umilitor pentru mine sa incep sa fac ceva dupa ce anterior consideram ca ar fi un semn de slabiciune.”
Revelatia lui Noble, care va fi consemnata in cartea sa viitoare, apare intr-un moment in care crestinii au in vedere noi modalitati de a aborda boala psihica. Multe dintre aceste eforturi s-au declansat sau intensificat dupa ce Matthew, fiul pastorului Rick Warren in varsta de 27 de ani s-a sinucis anul trecut.
Sursa: AICI

Săptămâna Evangheliei mântuirii orașului Salonta

Bucuria Tatălui Ceresc la întâlnirea cu fiul cel risipitor și rătăcitor, din mărturia Evangheliei după Luca (15:21-24), animă comunitatea creștină a Bisericii Baptiste Betel din Salonta. Păstorită de Domnul Isus Hristos prin lucrarea încredințată pastorului Florin Cociubei, Biserica Betel organizează, începând din prima Duminică a lunii martie, până în Duminica din 9 martie, o binecuvântată „Săptămână de Evanghelizare pentru sufletele orașului Salonta”.

Vestea Bună a Mântuirii sufletului omenesc prin Jertfa biruitoare a Domnului Isus Hristos va fi predicată din Sfânta Scriptură a Vechiului și Noului Testament (Biblia), de la amvonul Bisericii situată pe strada Jean Calvin nr. 40, începând cu ora 17:00, de pastorii invitați: Toni Mic de la Biserica Călacea (2 martie 2014), Gheorghe Chișe de la Biserica Tulca (3 martie 2014), Emeric Hubert de la Biserica Pecica (4 martie 2014), Florin Negruțiu de la Biserica Peștiș (5 martie 2014), Dorin Simu de la Biserica Tinca (6 martie 2014), Moise Vrăjitor de la Biserica nr. 2 Timișoara (7 martie 2014) și Doru Hnatiuc de la Biserica Emanuel Oradea (9 martie 2014).

În cadrul serviciilor divine de evanghelizare, Orchestra de madoline dirijată de fratele Teofil Marișcaș, Fanfara bisericii, corul bărbătesc și corul mixt, precum și grupurile de tineri și copii ale Bisericii Betel vor prezenta programe speciale de laudă și închinare spre slava lui Dumnezeu.

Pastor Nicu Butoi la Biserica Efraim Târgoviște

"Primavară pentru suflet" la Biserica Baptistă nr. 2 Timișoara


✡ Poza și gândul zilei

  • Cel ce stă sub ocrotirea Celui Preaînalt şi se odihneşte la umbra Celui atotputernic, zice despre Domnul: „El este locul meu de scăpare şi cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!” (Psalm 91:1-2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

joi, 27 februarie 2014

Evanghelizare la Biserica Filadelfia Bistriţa


Se înființează “Uniunea Scriitorilor şi Jurnaliştilor Creştini din Suceava”

Librăria “AGAPE” din Suceava va găzdui primul seminar care are drept scop înființarea “Uniunii Scriitorilor şi Jurnaliştilor Creştini din Suceava”. Participarea se va face doar pe bază de invitație.
Sursa: AICI

"Te pui cu ursu?" la Centrul Creștin Aletheia Timișoara


Întâlnirea femeilor la Biserica Emanuel Resița


Conferință pentru femei la Biserica Apele Vii Timișoara

Întâlnire pentru doamne și domnișoare la Casa Tâmplarului Cluj-Napoca


Seară de tineret la Biserica Poarta Cerului Timișoara


Seară dedicată surorilor la Drăgăneasa, jud. Prahova


Pastor Nelu Poenar la Brașov


Noutate editorială: "Iubind și după binecuvântare" - de Toni Berbece

A aparut cartea 
Iubind si dupa binecuvantare. 

Consider aceasta carte un antidot impotriva materialismului, a egoismului, a nemultumirii, si a lipsei de responsabilitate fata de inaltarea pe care Dumnezeu ne-a facut-o in slujbe sociale sau spirituale. 

Iata Cuprinsul:
Partea I
Reactii in urma binecuvantarilor materiale

1. Oameni bogaţi din Vechiul Testament
2. Isus Cristos şi comorile acestei lumi
3. Primii creştini şi bogăţiile acestei lumi

Partea a II-a
Reacţii în urma vindecării

1. Reacţii în urma vindecării trupeşti 
2. Reacții în urma eliberării de demoni

Partea a III-a
Reacții în urma înălțării făcute de Dumnezeu
1. Reacții în urma înălțării în societate
2. Reacții în urma înălțării în slujbe spirituale

Cartea are 233 de pagini iar pretul ei este de 22 de lei. 
O puteti comanda la numarul de tel: 0766255636, pe mail: tony_profides@yahoo.com, de pe site-ul Editurii SBRo, sau direct de pe Facebook. De asemenea o mai puteti achizitiona din locatiile unde voi lansa aceasta carte, locatii pe care le voi anunta din timp. 
Multa binecuvantare tuturor.

"Această carte ne ajută să evităm propagarea suferinței din jurul nostru prin astuparea conductei prin care curge, cu tot soiul de binecuvântări pe care fiecare dintre noi le-am primit. Trebuie să învățăm să trăim ca un trup. Trebuie să ne privim în oglindă și să învățăm de la ce vedem. Nu am fi roșii în obraji dacă nu ar fi existat unitate absolută între toate celulele trupului nostru. Nu am fost creați din membre autonome, așadar este împotriva planului lui Dumnezeu să trăim în această viață doar pentru noi, independenți de nevoile altora. Însăși Sfânta Treime nu a ales indendența, ci unitatea perfectă care constă într-o comunicare desăvârșită." TONI BERBECE

Agape Christian Church în casă nouă

Duminică, 2 Martie, vom avea primul serviciu divin în noua biserică. Din 23 octombrie și până în prezent, frații de la Agape au lucrat din greu la amenajarea noii noastre biserici. Iată cu numai după patru luni de muncă, Domnul ne-a ajutat să ne mutăm.
Motto-ul bisericii noastre: “Agape, unde dragostea este la ea acasă” a devenit o realitate. Agape a fost în chirie până acum. De duminică ne mutăm în propria casă.
Nădăjduim ca tot de duminică se reluăm transmisiile serviciilor noastre Live prin internet, precum și activitatea de blog, Facebook și Youtube ale bisericii noastre. Munca pe șantier a fost prioritatea numărul unu până acum.
Vă invităm să ne urmăriți transmisiile Live, precum și serviciile divine de arhivă, la: www.agapearizona.com.
Pentru Facebook, căutați-ne la: www.facebook.com/AgapeCC.
Pentru cei din Phoenix, care doresc să ne viziteze, adresa nostră este: 7726 N. 59th Avenue, Glendale, AZ 85301.

Evanghelizare la Biserica Peniel Sântana, jud. Arad


Întâlnire Gr. Suport C.C.E.S. (Copii cu cerințe educaționale speciale) și persoane cu dizabilități la Petroşani


✡ Poza și gândul zilei

Acolo se va croi o cale, un drum, care se va numi Calea cea sfântă: niciun om necurat nu va trece pe ea, ci va fi numai pentru cei sfinţi; cei ce vor merge pe ea, chiar şi cei fără minte, nu vor putea să se rătăcească. (Isaia 35:8) 

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

miercuri, 26 februarie 2014

Alexandr Turcinov: "Lipsa spiritualității provoacă corupție și tragedii"

Președintele interimar al Ucrainei, Alexandr Turcinov, care este și creștin evanghelic, a avut ieri o întrevedere cu liderii creștini din Ucraina, carora le-a adresat un mesaj de mulțumire pentru implicarea lor activă în timpul protestelor de pe Maidan, apreciind rolul înalt al Bisericii în cultivarea spiritualității în rândul societății.
Publicăm mai jos un fragment din declarația lui Alexandr Turcinov, tradus în limba română:
"Stimați domni,
Vă mulțumesc mult că ați acceptat să veniți în Sovietul Suprem, că avem posibilitatea de a avea o discuție sinceră împreună. În primul rînd, vreau să vă mulțumesc din toată inima că ați fost cu poporul ucrainean în clipele cele mai grele; în fiecare duminică pe Piața Independenței se auzea Cuvîntul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile dvs. cu poporul chiar și în clipele cînd se auzeau împușcături. 
În Ucraina Biserica dintotdeauna a fost tratată cu respect. Cu adevărat demonstrarea măreției spirituale care s-a arătat în acele zile, indiscutabil este meritul dumneavoastră și nu putea fi fără de binecuvântarea lui Dumnezeu. 
Vă mulțumesc încă o dată din toată inima, din partea milioanelor de ucraineni. Mi-aș dori ca întîlnirile noastre să fie sistemice, să putem discuta cele mai stringente probleme ale țării noastre, să putem împreună duce Ucraina spre lumină. E foarte important ca oamenii să înțeleagă că corupția, acele bestialități care au avut loc, sîngele vărsat, în primul rînd, sunt urmările lipsei spiritualității. Anume lipsa spiritualității provoacă tragedii și reînnoirea stării spirituale, reînnoirea credinței va fi impulsul reînnoirii Ucrainei.
 Națiunea ucraineană și-a arătat puterea, și-a arătat tăria, neînduplecarea. Acum, cînd a fost dat jos acel regim care și-a permis ca pe străzile capitalei să fie vărsat sînge, anume acum, cînd acest regim a fost înlăturat, este important ca oamenii să audă cuvintele unui păstor. 
E extrem de important să procedăm cu îndrăzneală și înțelepciune, deoarece, cu părere de rău, am primit în moștenire o situație gravă de tot. Economia este distrusă cu vehemență. Pe conturi pur și simplu nu sunt bani, datorii uriașe, în ultimii ani regimul a supraviețuit datorită împrumuturilor, care trebuie să le întoarcem, economia trebuie să fie reanimată, e nevoie să ne întoarcem la o viață normală. Este practic imposibil de a reanima o economie cu ajutorul bățului, de aceea acea înțelepciune care vine din Cuvîntul lui Dumnezeu, acea înțelepciune cu care sunt înzestrate bisericile noastre - este puterea care ne va ajuta să repornim economia, să calmăm situația și cu adevărat să ne ghideze Patria noastră pe calea biruinței, pe calea dezvoltării, pe calea democrației, pe calea europeană, pe calea pe care ne binecuvîntează Dumnezeul nostru. Încă o dată vă mulțumesc. 
Slăvit să fie Creatorul!"
Sursa: AICI

COMUNICAT - Biserica "Rugul Aprins" Toflea

Biserica Penticostală “Rugul Aprins” Toflea

COMUNICAT

Având în vedere situaţia creată prin mediatizarea negativă la adresa pastorului Vladimir Pustan, Biserica “Rugul Aprins” Toflea, împreună cu cele 10 filiale ale sale din ţară şi străinătate, ne manifestăm indignarea faţă de acuzaţiile nefondate şi calomniatoare promovate în cercurile evanghelice din România.

Totodată, Biserica Rugul Aprins este alături de pastorul Vladimir Pustan şi Fundaţia Cireşarii, şi cere forurilor de resort competente să-şi comunice poziţia oficială cât mai urgent, pentru a aplana degringolada generată de zvonişti.

Dumnezeu să ne călăuzească pe toţi şi slava Sa să fie ridicată din orice lucru pe care îl săvârşim!
Vasile Căpitanu, prezbiter
Ion Dumitru, prezbiter 

The Christian Post: Noi dovezi descoperite despre locul unde naziştii au omorat 900.000 de evrei


O echipa de arheologi a descoperit noi dovezi care indica faptul ca in lagarul nazist de la Treblinka din estul Poloniei au fost ucisi 900.000 de evrei.

"Treblinka: masina ucigasa a lui Hitler" este un documentar ce va fi prezentat pe canalul de televiziune Smithsonian pe 29 martie.

Aceste dovezi vin in contradictie cu parerile celor care sustineau ca acest lagar din Polonia era doar unul de tranzit, potrivit The Christian Post.

Smithsonian arata ca o echipa britanica de medici legisti, condusa de dr. Caroline Sturdy Colls, a gasit dovezi semnificative ale adevaratei povesti din spatele lagarului de la Treblinka.

"Dr. Caroline Sturdy Colls si echipa sa au descoperit trei gropi comune neidentificate pana acum la Treblinka 1, despre care unii sustin ca a fost doar un lagar de munca.

De asemenea, arheologii au indicat cu precizie locul unei camere de gazare si alte structuri de la Treblinka 2, lagarul principal de exterminare", se arata in comunicatul postului de televiziune.

Echipa a descoperit ramasite umane, obiecte personale si bucati de tigla cu simbolul stelei evreiesti imprimat pe ele. Dovezile consolideaza suspiciunile ca lagarul mortii a fost chiar mai mare decat am crezut in trecut.

Descoperirile fac parte dintr-o cercetare care a durat timp de sase ani, fiind nevoie de acordul autoritatilor poloneze si evreiesti pentru efectuarea sapaturilor.

Smithsonian constata ca in anul 1943, nazistii au incercat sa elimine probele de la Treblinka, prin nivelarea pamantului, distrugerea structurilor existente si construirea unei ferme.

Se estimeaza ca aproximativ 6 milioane de evrei au fost ucisi in timpul Holocaustului sub conducerea liderului nazist Adolf Hitler.
 Sursa: www.ziare.com

Excursie Auschwitz – Cracovia

Sursa: AICI

Evanghelizare la Biserica Elim Timişoara


Lansarea cărţii "Centralitatea lui Cristos" - de Bebe Ciaușu


Campanie REDUCERE 10% în Librăriile Kerigma

Detalii: AICI

Weekend de trezire şi convertire la Biserica Speranţa Moneasa


Cor din Ucraina la Biserica Sion Prelipca, jud.Suceava


Evanghelizare la Biserica Speranţa Timişoara


Noutate editorială: "Manifest pentru Isus"

Mai multe detalii: AICI

Tabăra MIA Direcţie 2014


Evanghelizare la Biserica Penticostală Golgota Hunedoara


✡ Poza și gândul zilei

  • Pustiul şi ţara fără apă se vor bucura; pustietatea se va înveseli şi va înflori ca trandafirul; se va acoperi cu flori şi va sări de bucurie, cu cântece de veselie şi strigăte de biruinţă, căci i se va da slava Libanului, strălucirea Carmelului şi a Saronului. Vor vedea slava Domnului, măreţia Dumnezeului nostru. (Isaia 35:1-2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

marți, 25 februarie 2014

Întâlnire pentru femei la Biserica Baptistă Betania Cluj-Napoca


✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Akko" (Acra)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

Weekend-ul Campionilor la Sinaia


Organizația Tumaini: Întâlnire Pregătire Misiuni Africa / Asia


Te invitam sa fii parte din implinirea versetului
 ”…duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-I in Numele Tatalui si al Fiului si al Duhului Sfant. Si invatati-I sa pazeasca tot ce v-am poruncit.” Matei 28:18-20.

Vino sambata, 1 martie 2014, ora 10.00, la Biserica Vox Domini din Timisoara, sa afli cum poti fi parte cu noi la misiunea Lui.

Date de contact:
e-mail: misiune@yahoo.com
tel: 0745-259.044

Săptămână de Evanghelizare la Biserica "Betesda" Tileagd, jud. Bihor.


Săptămână de Evanghelizare (02-09 Martie 2014).

Biserica Betesda Tileagd vă invită să luați parte alături de noi la o săptămână specială de evanghelizare care va avea loc la Biserica Penticostala "Betesda" din loc. Tileagd, jud. Bihor.
Invitați alături de noi îi vom avea:

* Duminică (2 mar.): Marius Cruceru, alături de Grupul Măslinul.
*Luni (3 mar.): Gicu Stan împreună cu Manu Negrea
*Marți (4 mar.): Sami Trif împreună cu Grupul din Congo
*Miercuri (5 mar.): Pop Ambrozie alături de Familia Farcaș
*Joi (6 mar.): Jean Chiforeanu împreună cu Grupul Raze de Speranță
*Vineri (7 mar.): Gabi Zagrean
*Duminică (9 mar.): Ghiță Mocan împreună cu Grupul Amos

Atentie!: În timpul săptămânii (03-07 martie) programul va începe de la ora 18:00, iar Duminicile (02 si 09 martie) de la ora 17:00.

Vă așteptăm cu mult drag!

Ziua Porților Deschise la Școala DIN AMICI Petroşani


Vasile Taloș - Ucenicii în furtună

Noutate editorială: “Răscruci” - de Paul Young

Autorul bestsellerului BARACA, vandut in 18 milioane de exemplare Paul Young, autorul bestsellerului international BARACA, ne spune povestea transformarii treptate a unui om prins in chinurile propriilor sale fapte, undeva intre cer si pamant. Anthony Spencer este un om egoist, aflat in culmea gloriei. El este mandru de succesul sau in lumea afacerilor, desi pretul acestui succes a fost unul extrem de dureros. O hemoragie cerebrala il aduce pe Tony pe patul de spital, la terapie intensiva, in stare de coma. De-aici se "trezeste" intr-o lume fantastica, pe un taram "viu", care reflecta intocmai valentele vietii sale pamantesti, cu bine si rau, cu frumos si urat. 

Aici, pe taramul acesta supranatural, intra intr-un dialog intens cu diferite personaje pe care le socoteste a fi proiectiile propriului subconstient, dar la ale caror cuvinte pleaca, totusi, urechea, in speranta ca il vor conduce pe calea adevarului si, de ce nu, a izbavirii. Aventura il arunca in hatisul unor relatii profunde si complexe, pe parcursul carora ajunge sa "vada" prin ochii si experientele altora, insa ramane "orb" la consecintele disimularii intentiilor si suferintei personale ce stau in calea vindecarii si credintei. Oare il vor determina toate aceste evenimente sa-si reexamineze viata si sa realizeze faptul ca si-a construit un castel de nisip pe temelia otravita a unei inimi frante? Va avea Tony curajul sa ia o decizie cruciala, care ar putea repara nedreptatea cumplita pe care a savarsit-o inainte sa intre in coma?
Detalii: AICI

Adi Mocan şi Alin Timofte la Biserica Speranţa Linz, Austria


“Ursul Carpatin” la Biserica Harvest Metanoia Arad

Sâmbătă, 1 Martie 2014, de la ora 18.00, în cadrul bisericii noastre va avea loc o întâlnire specială de evanghelizare, în care îl avem ca invitat pe Gheorghe Ignat, cunoscut în ring sub numele de “Ursul Carpatin”.
 După o viaţă plină de succes dar şi plină de probleme, după ce a devenit campion al României de opt ori, multiplu campion internațional la lupte Greco – romane şi luptător de arte marţiale la vestita arenă MMA din San Diego – Ursul Carpatin a intrat în ring cu Dumnezeu… Ce a urmat…?
 Vino să-l vezi şi să-l auzi mărturisind personal. Invită-ţi prietenii, mai ales pe cei care încă trăiesc o viaţă cum a trăit-o el.

✡ Poza și gândul zilei

Sfatul este o candelă, învăţătura este o lumină, iar îndemnul şi mustrarea sunt calea vieţii. (Proverbe 6:23)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

luni, 24 februarie 2014

Evanghelizare la Biserica Betel Dej


OM România: Rugaţi-vă pentru Bangkok!

Rugati-va pentru Bangkok! 
In acest week-end, in urma exploziilor improvizate multi oameni si-au pierdut viata. 
Logos Hope este chiar acolo pentru inca o saptamana! 
Domnul sa-i foloseasca pentru a aduce speranta acelor oameni in mijlocul conflictelor! 
Rugati-va si pentru protectia lor! Avem 3 romani la bord! Multumim!