După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 ianuarie 2014

LIVE: Convenția Bisericilor Penticostale Române din Australia şi Noua Zeelandă

Conferința "Chemați și aleși pentru a câștiga" cu Pastor Nelu Poenar la Brazi, jud.Prahova


Beniamin Fărăgău la Golgotha Romanian Baptist Church Warren, MI, SUA

Golgotha Romanian Baptist Church gazduieste o serie de intalniri de studiu biblic cu fratele Beni Faragau
- Vineri 31 Ianuarie, 7.00 - 9.00 PM
- Sambata 1 Februarie, 9.30 AM - 12.30 PM
- Duminica 2 Februarie, 9.30 AM - 12.00 PM

Sami Tuțac la Biserica Baptistă Emanuel Timișoara


Miercuri,29 ianuarie 2014, de la ora 19:00- 21:00, la Biserica Creștină Baptistă Emanuel din Timișoara va predica pastorul Sami Tuțac.

Programul poate fi urmărit și online, la adresa :http://www.emanuel-tm.ro/

Vă așteptăm!                            

Emil Bartoş - Pe ce lume trăieşti? (21 ianuarie 2014)


”Îmi pasă de tine” 2014

Anul trecut ne-am adresat inimii, anul acesta ne adresăm minții. Sunt mulți cei care au plecat din biserică (indiferent de confesiunea religioasă) și vrem să se întoarcă acasă. Cunosc Cuvântul lui Dumnezeu, au cunoscut dragostea și puterea Lui și faptul că au păcătuit îi fac să privească cerul lipsiți de speranță. De aceea împreună cu voi trebuie să le spunem că există iertare și reabilitare cu o singură condiție, să își dorească…
Ne-am gândit că 25.000 de oameni pot auzi și pot vedea bunătatea lui Dumnezeu. Anul acesta vom multiplica CD-ul pentru fiii rispitori în 25.000 de exemplare și împreună îi vom căuta și îi vom sprijini să se întoarcă acasă.
Costul total al campaniei este de 39.890 de lei (8,800 de euro, 12,050 USD, 7,250 GBP). Avem nevoie de 7.978 de oameni care să dăruiască fiecare 5 lei (1,1 euro, 1,49 USD sau 0,91 GBP). Costul final al unui CD este de 1.6 lei (0,22 euro, 0,30 USD sau 0,18 GBP).
Implică-te și tu! Campania începe ÎN CURÂND…   www.imipasadetine.ro 

O nouă biserică penticostală română în Londra: Horeb Wembley

In data de 26 ianuarie 2014 s-a deschis o nouă biserică penticostală română în Londra: Horeb  Wembley.
Adresa: 113 Chalkhill Road Wembley HA9 9FX London
Program: Duminica 09:00-11:00 & 18:00-20:00 , Joi 19:30-21:00
Conducator: ILIE UDROIU  Mob: 07769310538
Astfel, aceasta biserica este a 25-a biserica evanghelica romaneasca din Londra (pentru a vedea toate bisericile click AICI)                                                     Sursa: AICI

Peste 20 000 de studenți la Conferința Passion

Aproximativ 20.000 de studenți au inundat stadionul din Atlanta, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru conferința anuală Passion și nu au venit cu mâinile goale. Au umplut mai multe camioane cu prosoape și ciorapi pentru a le distribui celor fără adăpost din oraș.

Pastorul Louie Giglio a pornit această conferință în 1997 cu scopul de a oferi studenților ocazia de a se uni în a-L glorifica pe Dumnezeu și a căuta dreptatea pentru cei fără voce. Parrish Brown, una dintre participante a spus cu entuziasm: „În acest moment din viață, noi cu toții căutăm ceva, ne dorim identitate, scop și dragoste, iar cînd venim aici realizăm că putem descoperi toate acestea și le putem descoperi în Isus.” Un alt participant, Sebastian Gibson, spune: ”Pentru mine Passion, înseamnă pur și simplu Isus și vă spun de ce. Pentru că se strâng studenți din întreaga lume, din diferite circumstanțe ale vieții, toți vin cu un singur scop, iar acesta este Isus.” Chris Tomlin, Hillsong United si Kristian Stanfill au fost artiștii creștini care au condus studenții în închinare. Următoarea ediție a conferinței va avea loc în Houston, anul viitor.
Sursa: CBN News        Traducerea: Robert Baciu

Cristian Barbosu la Biserica Aletheia Timişoara


Duminică dimineaţa, 2 februarie 2014, ora 10.00, la Biserica Aletheia vom asculta Cuvântul lui Dumnezeu predicat de invitatul nostru special: fratele Cristian Barbosu, pastorul Bisericii Harvest Metanoia Arad (www.harvestmetanoia.ro).

Vino cu prietenii şi vei găsi suficiente locuri libere pe scaun!

Ziua 24 - mă rog pentru fratele și sora mea

Să nu ne țină Domnul în seamă nebunia copilariei, cuvintele urăte și loviturile care nici macar nu erau pentru îndreptare. Realizez astăzi că fară tine totul ar fi fost mai trist, fără speranță. Probabil nici măcar nu eram ce sunt astăzi.  Deși mereu îmi doream camera mea și te-aș fi dat afara oricând acum vreau să îți spun că vei fi mereu binevenit/ă în prezența mea.

          "Doamne, iartă-ne mânia, prostia și nebunia... vino încă o dată cu Harul tău.  Nu ne lăsa singuri. Îți mulțumesc Tată, prin el m-ai învățat că nu tot ce am e doar al meu.  Îți mulțumim pentru copilăria de care ne e dor, pentru părinți, pentru tot ce a ramas în albumele de fotografii ale familiei și în inimile noastre. Ajută-ne ca împreună să „răscumpărăm” greșelile și să ne onorăm părinții. Și te rugăm fierbinte să aduci clipa când o dată pentru totdeauna să fim toți acasă cu Tine."

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India


RĂNIŢI ÎN BĂTĂLIE

Avem două paciente în spitalul rugăciunii: Purnima Ray şi Lotika Ray.
Purnima Ray îi învăţa pe copii, când nişte dureri puternice ale abdomenului, însoţite de vomitat, au pus-o în imposibilitate de a mai preda. Prin harul lui Dumnezeu, un prieten mai vechi de-al nostru tocmai venise să ne vadă. El era cu motocicleta. Imediat, el şi David au luat-o pe Purnima la spital. Acolo doctorul a internat-o imediat. Acum este în spital. Vă puteţi ruga pentru însănătoşirea ei grabnică şi pentru mântuirea familiei ei.
O prietenă de-a Lotikai ne-a sunat ca să ne anunţe că Lotika este în închisoare. Lotika Ray este o persoană care dorea să se boteze. Cu privire la aceasta ea a stat la noi mai mult de două luni pentru a fi ucenicizată. Părea că totul mergea bine şi ne pregăteam să o botezăm pe 3 februarie. Totuşi, nişte nori negri se arătau în zare. Ea ne împărtăşise despre planurile ei de căsătorie cu prietenul ei de la Armata Domnului. Noi ne-am bucurat, dar ne-am şi întristat. Am auzit că fratele prietenului ei le-ar fi intentat un proces cu privire la casa pe care ei au zidit-o împreună. În conformitate cu ce ne spunea ea, fratele lui Mithun a acaparat întrega casă şi, ca să le închidă bine gura, le-a intentat proces.
Acum, Lotika şi logodnicul ei sunt în închisoare. În India justiţia favorizează la proces pe cei ce intentează proces. Cei ce sunt daţi în judecată sunt ca nişte şobolani prinşi în cursă: se chinuie să găsească o gaură ca să iasă.
Rugaţi-vă ca planul celui rău să fie distrus cu privire la Lotika. Rugaţi-vă pentru biruinţa lui Dumnezeu în viaţa ei.

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Florin Ianovici: Jurnal de călătorie în Australia

Evrei 11:13 "În credinţă au murit toţi aceştia, fără să fi căpătat lucrurile făgăduite; ci doar le-au văzut şi le-au urat de bine de departe, mărturisind că sunt străini şi călători pe pământ."

Intotdeauna m-am simtit strain pe acest pamant. Dar marturisirea ca esti strain pe pamant e diferita de simtamantul de a fi strain. E o lepadare de sine, e o abandonare voita a pamantului pentru bucuria cerului.

Calator am devenit ca asa a vrut Dumnezeu, nu eu. Mental, fizic si emotional ma simt legat de locul unde m-am nascut si de cei dragi. Orice calatorie ma tulbura si ma destabilizeza un pic.

Nu am un album foto cu locurile vizitate deoarece nu acesta este ceea ce imi propun ci vreau sa strang rod pentru cer. Acum am ajuns in Australia. Si m-am gandit ca ar fi bine sa tin un jurnal simplu cu privire la aceasta calatorie. Stim putin despre credinciosii din Australia deaorece sunt departe.

Melbourne…! 3,7 milioane de locuitori si in jur de 15.000 de romani.
Un oras cu:
3 biserici penticostale: ,,Philadephia” cu pastorul Gabi Pal, ,,Betania” cu pastorul Beni Pop, ,,Tabor” cu pastorul Mircea Campean;
4 biserici baptiste: ,,Prima Biserica Baptista”, cu pastorul Busuioc Belciu, ,,Maranatha” cu pastorul Ghita Cornel, ,,Harul” cu pastorul Dorel Brandas, ,,Speranta” cu pastorul Daniel Nicolici;
1 biserica adventista cu pastorul Valerian Mohanu.
In Melbourne functioneaza un radio crestin ,,RVE” unde toate bisericile lucreaza impreuna. De altfel intre credinciosi exista armonie si pace.
Am sosit in Melbourne joi, 23 ianuarie dupa 22 de ore de calatorie. Am gazduit la familia Gusti Augustin si Maria care s-au purtat tare frunos cu mine.
Am inceput slujirea:
Vineri, 24 ianuarie, Prima Biserica Baptista din Mebourne, pastor Draghici Belciu, mesaj: ,, Nadejdea in Dumnezeu”
Sambata, 25 ianuarie, Biserica Penticostala Betania, pastor Beni Pop, mesaj: ,,Ce ne invata gradina Ghetimani?”
Duminica 26 ianuarie: Biserica Baptista Maranatha, pastor Cornel Ghita, mesaj: ,,Cum va arata viitorul tau? 
Duminica 26 ianuarie Prima Biserica Baptista, pastor Busuioc Belciu, mesaj: ,,Lectiile invatate in gradina Ghetimani”
Duminica 26 ianuarie biserica Philadelphia, pastor Gabi Pal, mesaj: ,,Chipul lui Hristos in noi!”

Luni 27 ianuarie a fost o zi de refacere iar in 28 ianuarie am plecat spre Sidney parcurgand cu masina o distanta de 900 km (peste 12 ore de calatorie) pe o temperatura de 33 de grade. Suntem cazati la familia Traian si Lucretia Balaban

La Sidney va avea loc Conventia bisericilor penticostale intre perioada 30 ianuarie 2 februarie. Conventia poate fi urmarita live pe site-ul bisericii penticostale Philadelphia din Melbourne. (Philadelphia.org.au)

Astazi, 29 ianuarie voi sluji in biserica penticostala ,,Sfanta Treime” cu pastorul Corneliu Tuchlei unde voi prezenta mesajul: ,,Iesirea din criza”

Suntem straini cu sau fara voia noastra dar calatori numai daca vrem. Sa slujim Domnului cu bucurie.

Imi este dor de voi!

✡ Poza și gândul zilei

Laudă pe Domnul, Ierusalime, laudă pe Dumnezeul tău, Sioane! Căci El întăreşte zăvoarele porţilor, El binecuvântă pe fiii tăi în mijlocul tău; El dă zăpada ca lâna, El presară bruma albă ca cenuşa; El Îşi azvârle gheaţa în bucăţi; cine poate sta înaintea frigului Său? (Psalm 147:12-13, 16-17)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!