După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 ianuarie 2014

Beniamin Fărăgău - ”Apocalipsa” (Video)

Atelier Coral Jubilate 2014 la Mansue, Italia


Evanghelizare la Lugoj


Conferință de tineret la Chișinău


Marșul pentru viață în Franța a adunat 25.000 de participanți

În jur de 25.000 de activiști pro-viață au mărșăluit pentru a 6-a oară în Paris pentru a marca cei 35 de ani de la legalizarea avortului în Franța, protestând în felul acesta pentru această ”nedreptate strigătoare la cer” față de copiii nenăscuți și față de ”suferințele negrăite” cauzate astfel femeilor. Președintele grupului ”Alege Viața”, Cécile Edel, a chemat cetățenii francezi să reflecte asupra rezultatului dezastruos a celor 35 de ani ai avortului legal și asupra ”suferințelor negrăite” pe care le îndură milioane de femei în urma avortului.
”Marșul pentru viață” a unit împreună 15 grupuri franceze pro-viață pentru acest eveniment. Majoritatea participanților erau familii sub 25 de ani. 
Continuarea AICI

Cupa MIA -2014 laTitu, jud. Dâmbovița


Evanghelizare la Biserica Baptistă Golgota din Sacoșu Mare, jud. Timiș


Beniamin Fărăgău la Biserica Baptistă din Portland, Oregon.


In Duminica din 26 Ianuarie, la serviciul de seara, 
precum si luni 27 si marti 28 Ianuarie de la ora 7:00 PM, 
vom avea in mijlocul nostru 
pe fratele pastor Beni Faragau.

Ziua 19 - mă rog pentru medicul de familie

Probabil, niciodată nu s-a rugat nimeni pentru dumneavoastră.

Vrem să o facem noi astăzi, să vă mulțumim pentru că voi ați încercat să ne dați o soluție când mulți au ridicat din umeri fără stres.

“Pentru cei responsabili îți mulțumim, pentru ceilalți cerem înțelepciune.  Te rugăm poartă-le de grijă, binecuvântează-le familiile, copiii și dă-le mântuire! Ajută-ne să îi vizităm doar pentru a le ura de bine, a ne anunța un nou membru în familie sau schimbarea stării civile.  Ridică sistemul sanitar din țara noastră! Fă-i conștienți că și ei sunt expuși la fel ca toți oamenii.”

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Teodora Popescu - Lansarea albumului "Pasiune"

Sambata, 1 februarie 2014, ora 18, Teodora Popescu lanseaza un nou album de exceptie “Pasiune”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 18:00 la Centrul Crestin Emanuel din Bucuresti, str. Cuza Voda 116.
Teodora Popescu: “Va fi o seara cu adevarat speciala, va promit! Tema evenimentului: PASIUNE pentru Dumnezeu! Muzica este doar un instrument, Dumnezeu priveste in primul rand inchinarea inimii! Haideti sa-i cantam impreuna & sa I ne inchinam asa cum stim mai bine! Va astept cu drag!”

Daniela Lăcătușu la Valea Mare și Borlova, jud. Caraș-Severin


Duminica, 26.01.2014, dimineața, vom sluji în Biserica Baptista din Valea Mare, județul Caras-Severin.

Duminica, seara, începând cu ora 18.00, vom sluji la Biserica Baptista Borlova - program de evanghelizare. 

Va așteptăm sa slujim împreună Domnului !!! 
Doamne binecuvintează lucrarea. Amin.

Scrisoare misionară: Familia Acatrinei, Peru


Dragii noştri,

Ştim că mulţi vă rugaţi pentru noi în tot acest timp şi vă mulţumim din inimă. Vă scriem aceste rânduri ca să ne exprimăm recunoştinţa pe care o simţim faţă de voi şi faţă de Dumnezeu ce vă motivează să ne fiţi alături, dar totodată vă scriem şi pentru a vă împărtăşi câtevamotive de rugăciune în care simţim că avem nevoie de sprijinul vostru.

Clarificarea lucrurilor în ce priveşte viza pentru Bolivia

Aşa cum vă scriam în ultima scrisoare, consulul ne-a refuzat viza pentru Bolivia, însă ne-a dat  posibilitatea aplicării pentru un alt tip de viză, e drept mai costisitoare pentru că implică mai multe documente. Pentru aceasta ni s-au cerut încă câteva acte, direct de la misiunea din Bolivia. Actele ne-au fost trimise de o lună de zile, însă nici până acum nu au ajuns.Rugaţi-vă lui Dumnezeu să ne aducă El aceste documente de care avem nevoie, pentru a merge la ambasadă. Dacă vom primi viza, aceasta va fi o confirmare pentru noi că Dumnezeu ne vrea în Bolivia.
Până la începerea cursurilor mai sunt doar două săptămâni. Dacă obţinem viza, va fi nevoie ca apoi să mai facem încă o serie de acte, cu ajutorul cărora să prelungim şederea noastră acolo până la un an de zile. Însă nu putem face aceste noi demersuri, atât timp cât nu avem siguranţa obţinerii vizei, deoarece costurile sunt suficient de mari.
De asemenea, va trebui să cumpărăm biletul de avion, să ne mutăm din apartamentul în care stăm (pentru că nu îl mai putem plăti fără a sta în el) şi să încheiem lucrările în care suntem implicaţi acum. Ne simţim un pic presaţi de timpul scurt care ne-a rămas, gândindu-ne la toate câte ar mai fi de făcut.
Însă ştim că lui Dumnezeu nu îi scapă nimic şi că El este cel care dirijează toate lucrurile. Chiar şi întârzierea actelor noastre este îngăduită de El cu un scop. Însă pentru că ştim că suntem într-o luptă spirituală continuă, vă cerem să vă rugaţi împreună cu noi ca dacă această întârziere este datorită piedicilor pe care cel rău vrea să le pună în calea noastră, Dumnezeu să le dea la o parte.

Călăuzire privind întoarcerea noastră în junglă pe termen lung

În cazul în care nu obţinem viza pentru Bolivia, plănuim să ne reîntoarcem în junglă pe termen lung ca familie. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să ne călăuzească în privinţa aceasta şi să ne arate loculîn care vrea ca să ne stabilim.
Familia care ne-a înlocuit  în San Fausto în perioada  în care noi am fost în Lima, nu se va mai putea întoarce anul acesta acolo datorită unor probleme de sănătate. Aşa că Marc şi Adina au nevoie de o altă familie în echipă. Ei ne solicită ajutorul, însă simţim că avem nevoie de călăuzirea lui Dumnezeu în a ne arăta dacă doreşte să ne reîntoarcem acolo sau nu.
Situaţia este destul de dificilă în zonă, căci datorită narco-traficului armata a trebuit să intervină şi este acolo de câteva luni. Au avut loc atacuri care s-au soldat cu morţi de ambele părţi. Pe lângă aceasta, autorităţile din zonă, inclusiv şeful satului, au arătat destul de clar că nu mai vor străini între asheninka. Provocările sunt mari aşa că avem nevoie de siguranţa că Dumnezeu ne vrea acolo.
O altă opţiune pe care o avem în privinţa stabilirii noastre pe termen lung în junglă ar fi Atalaya, orăşelul de care vă scriam cu ceva timp în urmă, în care misiunea noastră ar vrea să stabilească o bază de misiune. Anul trecut s-a stabilit o familie acolo şi ei au nevoie de ajutorul altor persoane, deoarece e mult de lucru în zonă. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să ne dea călăuzirea Lui.

Sănătatea Deborei.

De câteva luni am observat că pe spatele Deborei a apărut o pată albă, aşa că săptămânile acestea am fost cu ea la medic şi după câteva investigaţii ni s-a confirmat că suferă de o boală numită vitiligo (depigmentarea pielii, manifestată prin apariţia unor pete albe pe diferite părţi ale corpului). Am întrebat care ar putea fi justificarea acestei boli în cazul ei, la o vârstă aşa de fragedă, şi ni s-a spus că poate fi ceva ereditar, o dereglare hormonală sau ca rezultat al unui stres mare. Ni s-a spus de asemenea că este o boală care nu are vindecare, însă există tratamente care o pot controla cât de cât, deşi este o boală progresivă. Dermatologul care a văzut-o ne-a spus că în general copiii răspund bine la aceste tratamente, aşa că nu ne rămâne decât să ne rugăm şi să sperăm că aceste tratamente să îşi facă efectul.
Chiar astăzi, când vă scriem aceste rânduri începem acest tratament  cu ea şi ne-am bucura să ştim că în rugăciunile voastre vă amintiţi şi de Debora. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să facă corpul ei să răspundă bine la acest tratament, căci se pare că boala îi avansează destul de repede. Săptămâna trecută i-a mai apărut încă o pată albă tot în acea zonă. Ştim că Dumnezeu o poate vindeca complet dacă e voia Lui.
Aşa cum spune psalmistul, unii se bizuiesc pe carele lor, alţii pe caii lor, noi însă ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Ce bucurie să ştim că avem un Dumnezeu vrednic de toată încrederea, înaintea căruia putem veni cu toate îngrijorările şi frământările noastre!
Mulţumim pentru că v-aţi făcut timp să citiţi aceste rânduri şi pentru că  veţi mijloci şi pentru aceste nevoi ale noastre.

Cu dragoste în El,
Fam Acatrinei


Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.

liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com

Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Silviu Tatu - „Profetism israelit” în format e-book

Am plăcerea să vă anunț apariția primei mele cărți în format e-book prin TexaRom și distribuită prin Amazon (vezi aici). 
Este vorba despre Profetismul israelit în documentele biblice: între fals și autentic. Lucrarea a fost publicată inițial în tiraj restrâns în 2007 și în tiraj lărgit în 2008, ambele la Editura Casa Cărții din Oradea. Tot în 2008 am publicat și ediția a doua la Editura Casa cărții de știință din Cluj-Napoca. La această dată primele două ediții s-au epuizat din stoc. Aceasta este a treia ediție în care am făcut corecturi și adăugiri.
Pe parcursul ultimilor cinci ani cartea a fost folosită ca manual de către studenții mei de la Institutul Teologic Penticostal din București, dar și ca material de referință de cititori din țară și străinătate...
Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

El priveşte din înălţimea sfinţeniei Lui; Domnul priveşte din ceruri pe pământ, ca să audă gemetele prinşilor de război şi să izbăvească pe cei ce sunt pe moarte; pentru ca ei să vestească în Sion Numele Domnului, şi laudele Lui, în Ierusalim, când se vor strânge toate popoarele şi toate împărăţiile ca să slujească Domnului. (Psalm 102:19-22)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!