După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 23 ianuarie 2014

Marius Cruceru - De ce cred? (19 Ianuarie 2014)


Slavic Gospel Association: Un nou Curs Biblic la Suceava


Cursul Biblic oferit de organizatia Slavic Gospel Association va pune la dispozitie urmatoarele informatii: prima perioada de studiu este 24-25 Ianuarie iar tematica de studiu va fi “Privire De Ansamblu Asupra Bibliei” si va fi prezentata de fratele pastor Chris Menzfeld, profesor in cadrul SGA.
Cursul va incepe Vineri, 24 Ianuarie, ora 18:00, in cadrul Bisericii Baptiste Betleem, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr.32A, Suceava, iar programul va fi urmatorul: Vineri 18:00-21:00, Sambata 10:00 – 13:00, 14:00 – 16:00. Sambata vom servi masa de pranz impreuna. La finalul anilor de studiu cursantii vor primi o Diploma de Absolvire. In sensul acesta, prezenta la toate cursurile este importanta si recomandata. Pentru mai multe informatii sunati la 0744-453.128. Va asteptam sa studiem si sa aplicam impreuna Cuvantul lui Dumnezeu.

“Slavic Gospel Association” este o organizatie evanghelica internationala care are drept scop echiparea teologica si spirituala a credinciosilor care activeaza in cadrul bisericilor locale. In prezent, SGA isi desfasoara activitatea in peste 12 tari.       
Sursa: AICI

Monitorul de Suceava: "Solidaritate fără «culoare» religioasă la Marginea, jud. Suceava"

Comunităţile religioase din Marginea şi-au dat din nou mâna pentru a sări în ajutorul unei familii greu încercate. Vinerea trecută, casa în care locuiau soţii Gheorghe şi Lăcrămioara Gheliuc, părinţii a trei copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani, a fost distrusă de un incendiu. Alături de casa care a ars vineri, familia Gheliuc a ridicat acum câţiva ani o locuinţă nouă, aflată însă în faza la roşu. Chiar a doua zi de la izbucnirea incendiului, sâmbătă, mai mulţi voluntari au eliberat şi curăţat suprafaţa pe care se afla casa care a ars, iar de luni s-a început lucrul pentru finalizarea locuinţei aflate în construcţie.

Costurile vor fi acoperite prin donaţii adunate de la cele trei biserici  

În această acţiune s-au implicat biserica ortodoxă, prin preotul Nicanor Vasilică Leuştean, biserica penticostală, reprezentată de Sandu Petriuc, şi biserica baptistă, prin pastorul Dănuţ Onofrei.
Samuel Grigorean, un tânăr om de afaceri din Marginea, şi-a asumat rolul de coordonator al lucrării. Cu forţă de muncă numeroasă, lucrările au început pe datorie, cu materiale de la firme locale.
„La slujba de duminică, în toate cele trei biserici se va face colectă pentru a fi acoperite costurile finalizării lucrărilor. Am estimat costuri totale de 42.000 de lei, cu aceşti bani casa urmând a fi terminată, inclusiv cu utilităţi. Suntem convinşi că mărginenii vor fi foarte solidari şi de această dată”, a spus Arcadie Boicu, unul din liderii societăţii civile din Marginea.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: www.monitorulsv.ro

Larry Barker şi corul poliţiştilor creştini la Biserica Baptistă Shalom Oradea

Duminica 26 ianuarie 2014, de la ora 10 sunteti asteptati la Biserica Crestina Baptista Shalom Oradea, situata pe str. Timisoarei nr. 22/a, la un serviciu special de inchinare in cadrul caruia Cuvantul lui Dumnezeu va fi proclamat de pastorul Larry Barker iar partea de lauda si inchinare va fi sustinuta de corul politistilor crestini din Bihor. 
Sunteti asteptati cu toata dragostea la aceasta bucurie a Bisericii!

Comemorare a victimelor Holocaustului la Biserica Baptistă "Sfânta Treime" Bucureşti


Două noi pelerinaje evanghelice în Ţara Sfântă!


Întâlnirea liderilor rromi la Bucureşti


Evanghelizare la Biserica Smirna Timişoara


Nicolae Geantă la Betel Codlea


✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Rosh Ha'Ayin"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

Concert Cristian Cazacu la Teatrul Mignon București


"Bărbatul din mine, atunci și acum" - o călătorie muzicală. De la cântecele trupei BornAgain de altădată până la albumul ”Bărbatul din mine”, Cristian Cazacu vă invită să i vă alăturați pentru o seară de muzică bună și versuri pentru suflet.

Rezervări și informații la contact@teatrulmignon.ro sau 0728.731.491

În Africa a fost lansat un nou post de radio creștin

Câteodată binecuvâtările lui Dumnezeu vin după multă muncă grea. Pentru HCJB Global, două binecuvântări, în mod deosebit, aduc atât bucurie cât și progres. Țara Africană, Guineea Bisau, are un post de radio nou. 

Kurt Cole, de la HCJB Global:
„Această situație este una din cele în care te întrebi dacă Dumnezeu va îngădui veodată să se întâmple. Știam că EL vrea, dar nu știam când. Iar acum este o mare încântare pentru noi să vedem că emite primul radio evanghelic din Guineea Bisau și Africa de Vest.” 
Împreună cu acesta a început să emită și un alt radio dintr-un spital din Congo, încă din 14 ianuarie. Kurt Cole, de la HCJB Global, explică de ce aceste radio-uri sunt atât de importante: „Credem cu tărie că entitățile creștine locale sunt grupurile cel mai bine echipate pentru a evangheliza propriul popor, astfel că noi credem că trebuie să existe stații radio în proprietatea localnicilor.” Rugați-vă ca radio-urile să vestească cu succes Evanghelia!
Sursa: Mission Network News    Traducerea: Robert Baciu

Ziua 18 - mă rog pentru mentorul meu

O persoană ca tine nu mulți au aproape. Cunoașterea Cuvântului Lui Dumnezeu, anii și experiențele prin care ai trecut mă fac să am încredere în direcțiile și mustrările venite din partea ta.Îți mulțumesc pentru că nu ai considerat că „nu are rost”, ba din contră, ai crezut în valoarea pusă de El în mine.

          “Doamne, binecuvântează-l, păstrează-l aproape de inima Ta, nu îl lăsa să cadă, dă-i perseverență. Ajută-l să rămână mereu de partea Ta, a biruinței oferită de crucea Ta.  Îți mulțumesc pentru mustrările, încurajarea și curajul pe care mi le-a transmis. Ajută-mă să îl prețuiesc și să-l onorez. Te rog, Tată, tuturor celor care nu au un mentor deschide-le ochii și adu-le aproape unul... și toate acestea să fie pentru Slava Ta.”

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Vladimir Pustan - Creștinul adevărat (19 Ianuarie 2014)

Paul Negruţ la Biserica Elim Chicago


✡ Poza și gândul zilei


„În ziua când vă voi curăţa de toate nelegiuirile voastre, voi face ca cetăţile voastre să fie locuite, şi dărâmăturile vor fi zidite din nou; ţara pustiită va fi lucrată iarăşi, de unde până aici era pustie în ochii tuturor trecătorilor. Şi se va spune atunci: „Ţara aceasta pustiită a ajuns ca o grădină a Edenului; şi cetăţile acestea dărâmate, care erau pustii şi surpate, sunt întărite şi locuite!” 
Şi neamurile care vor mai rămâne în jurul vostru vor şti că Eu, Domnul, am zidit din nou ce era surpat şi am sădit ce era pustiit. Eu, Domnul, am vorbit şi voi şi face.” (Ezechiel 36:33-36)


NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!