După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 ianuarie 2014

Ziua Unirii la Biserica Internaţională Harul Bucureşti


Misiune la refugiaţii sirieni din Iordania


URGENT: In perioada 1-6 februarie, vom trimite o echipa la refugiatii sirieni din Iordania ca sa duca ajutoare materiale si Vestea Buna! 

Lucrurile pe care le putem duce si de care ei au nevoie sunt: vitamine, sampon impotriva paduchilor, carti si creioane de colorat pentru copii, crema de corp/maini. 

Daca vrei sa-i binecuvintezi pe refugiatii sirieni, scrie-mi un mesaj si vedem cum facem ca darul tau sa ajunga la ei. Au mare nevoie! Poti aduce un zambet pe fetele lor de oriunde te-ai afla!

Beni Fărăgău - Slujirea în familie (10 - 12 Ianuarie 2014)

Evanghelizare la Biserica Betel Viena

Seri de Evanghelizare la Biserica Betel din Viena incepind din 24 Januarie pana pe 28 Januarie la serviciul divin avem bucuria sa avem ca invitații Frații: Vasile Hozan din Canada, Remus Vultur din Zalau, Ilie Puha din Suceava, Nelu Dunga din Deva, care vor sluji Domnului prin cântare și predică.

Evenimentul Zilei: "2013 - anul prigoanei împotriva creştinilor"


Anul trecut a fost marcat de o creştere alarmantă a persecuţiei religioase, marcată îndeosebi prin numeroase acte de violenţă şi crime odioase comise de islamişti.

 Persecuţiile împotriva creştinilor au luat amploare în 2013, potrivit Indexului mondial al persecuţiei religioase, un clasament anual al ţărilor cel mai puternic afectate de acest fenomen, realizat de Asociaţia “Portes Ouvertes France". În medie, circa 100 de creştini au fost ucişi în fiecare lună în 2013, arată concluziile alarmante ale acestui document publicat ieri.

 Într-o conferinţă de presă la Paris, directorul organizaţiei, Michel Varton, a explicat că prin “persecuţii" nu se înţeleg doar actele de violenţă, ci şi presiunile, interdicţiile sau discriminările legate de religie.
Citiţi mai mult:  EVZ.ro 

Ce a devenit muzica în biserica de astăzi?


Oricare biserică de pe planeta noatră are un "tipar" pe care mintea mea îl înţelege mai greu uneori. M-am gândit chiar să "sparg" o dată unul din tipare, dar era.... prea fundamentat. Era fundamentalizat, conservatizat, de neatins, unic. Şi dacă stăteam să urmăresc tot ceea ce se întâmpla în acel tip de biserică ... puteam să asemăn toate mişcările cu o conservă. Are o singură cheie care o deschide, are aceiaşi aromă mereu, şi se termină mereu cu acelaşi gust - amar pentru cei prea sătui de ea, dulceag pentru cei care nu cunosc "ritul", dulce pentru cei a căror urechi sunt gâdilate de mesaje de complacere, de har maxim şi... linişte.

La oricare dietrician mergi, sau doctor generalist, vei primi sfatul să nu foloseşti mereu acelaşi tip de mâncare... pentru că nu te poţi hrăni în totalitate dintr-un anumit fel de mâncare, indiferent de câte vitamine şi minerale are adăugate în ea. Până la urmă... o să te saturi de acea mâncare... şi vei începe să cauţi altceva.

La fel este şi cu anumite biserici. Dacă eşti "obişnuit" să primeşti mereu acelaşi tip de slujire... şi nu eşti deloc vitaminizat spiritual, ceea ce faci de fapt prin frecventarea acelei biserici nu este nimic altceva decât o toxifiere spirituală. Mai devreme sau mai târziu te vei constipa spiritual şi probabil că îţi vei deschide ochii spre ceea ce este adevărat şi autentic. Sper!

Una dintre slujirile din cadrul bisericilor este prin muzică. Ne-am săturat până peste cap de tot felul de melodii şi cântece care le auzim tot mai des în biserici. Unii au ajuns până acolo încât să folosească versurile şi/sau melodia unor melodii pop, rock, etc. lumeşti, şi să pună ei versurile lor "creştine". De fapt ei nu fac altceva decât să fie... "neoriginali". Sau plagiatori, din lipsă de inspiraţie, creativitate, ingeniozitate.

În oricare biserică vei merge, vei putea observa una din cele 3 tipuri de muzică de mai jos. Probabil că mai există biserici unde nu se foloseşte nici un instrument muzical din motive "sectare" şi din înţelegeri greşite ale Scripturii. Că sunt sau nu instrumente muzicale într-o biserică nu înseamnă că acea biserică evită muzica
Continuarea AICI

Evanghelizare la Biserica ,,Credinţa'' Hidişelu de Sus, județul Bihor

Biserica Creştină Baptistă ,,Credinţa'' Hidişelu de Sus

Cortul de Rugăciune la București


Evanghelizare la Biserica Baptistă Emanuel Timișoara


Botez la Biserica Betania Timișoara

Duminică, 26 ianuarie, în cadrul serviciului divin de dimineața, sunteți invitați să vă închinați Domnului și să vă bucurați împreună cu noi, cu prilejul primului botez pe care Biserica Betania îl găzduiește în acest an. Timpul de închinare va începe la orele 9 cu o secțiune rezervată rugăciunii, urmând ca de la orele 10, să continuăm cu seviciul divin de sărbătoare. Cuvântul Domnului va fi propovăduit de fratele păstor Alex Stroe (Oradea).   
Adrian Neiconi

Ziua 17 - astăzi ne rugăm pentru autorul cărții care ne-a schimbat perspectiva

Mulțumesc Domnului că nu ați ținut doar pentru dvs. ceea ce El v-a revelat.  Mi-ar face plăcere să vă întâlnesc personal.   Dar până atunci vreau sa vă spun, în numele tuturor celor care v-au citit cărțile, nu vă opriți până nu o va face El! Cartea dvs mi-a căzut în mână într-un moment crucial, care, din fericire, s-a apropiat de sfârșit odată cu finalizarea lecturii. 

“Doamne Tată, îți mulțumesc pentru ei, știu că nu e plăcut pentru nici unul să trăiască mai întâi subiectul cărții pe care urmează să o scrie. Și totuși îți mulțumesc că i-ai ales pe ei ca să pot fi eu ridicat, încurajat, înbogățit, binecuvantat și luminat.  Te rog onorează-i și păstrează-le un loc special in inima Ta. Dă-le favoare.

Dacă au obosit și se gandesc la a renunța, dă-le încă odată putere să meargă mai departe și să își reamintească că tot ceea ce avem este din El, prin El și pentru El.  Îți mulțumesc în numele lui fiului Tău.  Amin.

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Titus Colţea la Biserica Aletheia Timişoara


Începând de Duminică, 19 ianuarie, ora 18.00 şi continuând de Luni până Vineri, zilnic de la orele 19.00, Biserica Aletheia se va întâlni la rugăciune, închinare şi ascultarea Cuvântului predicat de invitatul nostru special: fratele Titus Colţea, pastorul Biserici Creştine Române din Hollywood, Florida.

Urmareste serile de inchinare de la ora 18.00 accesand acest clik 

Lazăr Gog - Știm noi ce credem? (16 Ianuarie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

Suie-te pe un munte înalt, ca să vesteşti Sionului vestea cea bună; înalţă-ţi glasul cu putere, ca să vesteşti Ierusalimului vestea cea bună; înalţă-ţi glasul, nu te teme, şi spune cetăţilor lui Iuda: „Iată Dumnezeul vostru!”  Iată, Domnul Dumnezeu vine cu putere şi porunceşte cu braţul Lui. Iată că plata este cu El, şi răsplătirile vin înaintea Lui. (Isaia 40:9-10)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!