După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 ianuarie 2014

Mina Ianovici - Îmi trăiesc viaţa pregătindu-mă pentru moarte

Deşi vorbim despre aproape toate lucrurile mai mult decât este cazul, cel mai important eveniment din viaţa fiecăruia dintre noi este prea puţin discutat: moartea – aşa cum spun cei mai mulţi, trecerea spre o altă lume, aşa cum o văd eu şi alţii.
În general, moartea pare departe. În mod real nu ştim la ce punct al vieţii noastre se poziţionează. Mor copii, mor tineri…. Dacă mergeţi într-un cimitir şi vă uitaţi pe cruci, veţi vedea că între 40 şi 60 de ani mor foarte mulţi. Şi ei au crezut că vor depăşi 70 de ani.
1. Ne este teamă de moarte în primul rând pentru că nu ştim ce este dincolo şi nu ştim pentru că suntem necredincioşi. Avem o incertitudine a raiului şi a iadului.
2. Ne este teamă de moarte pentru ştim că avem lucruri în vieţile noastre care trebuiau îndreptate şi nu am făcut-o, iar în privinţa raiului criteriile pentru “admis” nu ne sunt foarte clare. Şi nu ne sunt clare pentru că suntem necredincioşi.
3. Ne este teamă pentru că viaţa pe pământ înseamnă pentru noi mai mult decât trebuie să însemne. Aici e binele, aici e fericirea. Le căutăm mereu, nu le găsim niciodată şi nu pricepem de ce, pentru că suntem necredincioşi.
4. Ne este teamă fiindcă suntem prea legaţi de trupurile noastre, nu ne este clar că le vom părăsi şi credem că ceea ce va putrezi într-un mormânt suntem noi şi nu o haină veche, inutilă… pentru că suntem necredincioşi.
5. Ne este teamă pentru că le purtăm grija celor dragi şi am vrea să ne asigurăm că le este bine – de parcă, dacă am trăi noi, problema e rezolvată – şi nici nu înţelegem rostul durerii în vieţile noastre, evident, pentru că suntem necredincioşi.
6.Ne este teamă pentru că ne e drag pământul mai mult decât cerul şi unde este comoara noastră este şi inima noastră, dragostea noastră. Şi este aşa pentru că suntem… cum suntem.
Mai devreme sau mai târziu, în examenul vieţii noastre va veni momentul “stop cronometru”. Atunci nu va mai fi timp de nimic, de nicio clemenţă, îndreptare, compensaţie, de nimic. Nu există moment mai important în viaţa unui om ca moartea, ca trecerea în cealaltă lume. Moartea este mai importantă decât naşterea. Dacă nu te naşti, nu poţi ajunge în iad, dar dacă te-ai născut, e posibil.
Cineva spunea că raiul e un loc pregătit pentru oameni pregătiţi. Fără strădanie, fără pregătire, se poate intra în belele…. şi în iad.
Pentru cel care nu crede în existenţa iadului am o singură întrebare: Ce te faci, dacă există, pentru că atunci când vei şti sigur, când “vei vedea cu ochii tăi şi vei pipăi cu mâinile tale”, va fi prea târziu.
Să fim înţelepţi,

Iosif Ţon - Reforme şi curente spirituale (Conferința Preoților Convertiți, Someşul Rece, 12-13.11.2013)

Întâlnire pentru tineri la Reşiţa


Seară pentru familii la Crystal Tower Bucureşti

Family Life vă invită la o seară specială pentru familii, cu jocuri, discuții ca între prieteni, teatru de familie și sfaturi despre „spălarea rufelor în familie”.
Vineri, 24 ianuarie 2014, ora 19.00
Primele 40 de cupluri care se înregistrează și plătesc taxa de participare până pe data de 23 ianuarie 2014 pot participa la acestă seara specială.
INTRAREA  20 RON/ cuplu
Înregistrarea AICI

Conferința "Să sperăm că vom supraviețui ca părinți" la Bucureşti


O.S.C.B.: Gospel in Life

Vă aşteptăm miercuri de la ora 18:00, la Crystal Tower pentru o nouă întâlnire din seria Gospel in life! Tema serii: Idolatry. Invitat: Steve Tecklenber.

Ziua 15 - mă rog pentru profesorul meu!

Pe vremea aceea gândeam copilărește, iar acum nu vă mai întâlnim pentru că nu ne facem timp să vă căutăm. În felul acesta respectăm o lege nescrisă a tuturor generațiilor.

             Vă mulțumim pentru notele de 4 care ne-au îndemnat să ne punem mintea la contribuție și notele de 9 care ne spuneau că putem mai mult.  Recunoaștem acum că mulți dintre dumneavoastră ne-ați ajutat să pășim înspre ceea ce suntem acum.  Vă vom păstra mereu un loc special în amintirile noastre. Muțumim că aproape ați pus bani de la voi ca să ne învățați carte...

             „Doamne, îți mulțumim pentru ei. Răsplătește-i acum cu tot ce e bun! Ferește-i de singurătate. Nu-i lăsa să creadă că au muncit degeaba ani întregi. Ajută-i să vadă că sudoarea lor nu a fost zadarnică. Dă-le sănatate, mântuire, înțelepciune, zâmbet, nepoți care să-i încânte și fă-i să uite de toate zilele grele avute la catedră! Îți mulțumim pentru ei, așteptăm să ne revedem cu mulți dintre ei și să-i îmbrațișăm.”

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

✡ Poza și gândul zilei

Orice ni se dă bun şi orice dar desăvârşit este de sus, coborându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare. (Iacov 1:17)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!