După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 ianuarie 2014

Întâlnire pentru familii la Biserica Internaţională Harul Bucureşti


Despre generații - interviu cu Vladimir Pustan

Evanghelizare la Biserica Baptistă Maranata Colentina, București


Evanghelizare la Biserica Penticostală nr. 1 din Dej

Biserica Penticostala nr 1 din Dej 
organizeaza servicii speciale de evanghelizare 
in perioada: 02 – 09 Februarie 2014.  
Serviciile incep cu orele 18:00. 
Va asteptam!

Sursa: AICI

Nu mai sunt mormon – cum am scăpat din biserica pe care am iubit-o timp de 30 de ani

Mărturia lui Lynn Wilder, femeia  care s-a întors la Domnul după ce a activat împreună cu familia ei, timp de 30 de ani în biserica mormonă.
Într-o vineri din Ianuarie 2006, în casa mea din Utah, am primit un apel telefonic de la cel de-al treilea fiu al meu, Micah, care mi-a schimbat viața.
Eu, împreună cu familia mea ne bucuram de viața noastră în ,,Sion”, ca rezultat al deciziei pe care soțul meu Michael, împreună cu mine, am luat-o ca și tineri adulți de a ne uni cu biserica mormonă. Timp de șapte ani, am fost profesoară titular la Universitatea Brigham Young (BYU), școala principală a Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Ultimele Zile. Michael era un preot respectat, episcop și înalt consilier, lucrător la templu, învățător de seminar și președinte al școlii duminicale. Primul nostru copil, Josh, și al doilea, Matt, au lucrat în misiuni de evanghelizare, timp de doi ani, fiind recunoscuți de către biserică. Fiica noastră Katie, de asemenea a mulțumit pe liderii bisericii cu credința ei în Hristos Isus și în Joseph Smith.
Eu îi dezapreciam pe creștinii care se ghidau numai după Biblie. Ei aveau doar parte din Evanghelie, eu însă aveam plinătatea acesteia. Eu respectam legile și ordonanțele mormonismului. Când luam sacramentul pâinii dospite și apă, în fiecare săptămână în templu, credeam că lăsam pe slujitorul păcatului să-mi șteargă toată răutatea. Eu credeam că mormonismul îmi asigura deja viața veșnică.
Viața în Sion
Noi ne-am unit cu această biserică la vârsta de 25 de ani, după ce niște misionari mormoni ne-au bătut la poartă. Atât Michael cât și eu am frecventat înainte biserici protestante, dar foarte rar am citit din Biblie. Am considerat că intrând în această biserică era o opțiune creștină (85 % dintre mormonii convertiți, provin dintre creștini). Am fost incapabili să-i înfruntăm pe acei misionari.
Imediat după aceasta, devenind activi în biserică, ne-am educat cei patru copii ai noștri în credința mormonă. Slujind nenumărate ore la chemarea bisericii, citind scrierile mormone, dând zeciuială, asistând la reuniuni, menținând un cod de sănătate fizică, studiindu-ne genealogia pentru a putea să ne răscumpărăm morții în templu – acestea au fost unele dintre ofrandele noastre dumnezeului mormon.
În toți anii în care am slujit în biserică, eu credeam că îl cunoșteam pe Isus. Credeam că s-a născut înainte ca și un fiu spiritual al Tatălui Ceresc și al Mamei și că a venit pe pământ pentru ca să primească un trup. El a ispășit păcatele noastre în Grădină. Precum fariseul din Luca 18, credeam că-L cunoșteam mai bine prin intermediul învățăturii exclusive primite în templu.
În 1999, mi-am terminat doctoratul în educație și m-au contractat la Universitatea Brigham Young. Ne-am mutat în Sion. Și viața era bună acolo. Duminica cântam:
Mare îi este gloria și preoția fără sfârșit
În vecii vecilor cheile el le va ținea.
Credincios și adevărat, el în regatul lui va intra,
Încoronat în mijlocul profeților din vechime.

Vă sună ca fiind Isus? Nu, este un imn referitor la Joseph Smith. Aici este prima strofă:
Lăudat să fie omul ce cu Jehova a fost în comuniune!
De Isus a fost uns acest Profet și Văzător.
Binecuvântat pentru a deschide ultima dispensație
Regi o să-l înalțe și națiuni să-l venereze.

Continuarea AICI

Conferinţa de apologetică "Unde este Dumnezeu când sufăr?" la Zalău


✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Ein Kerem – locul naşterii Sfântului Ioan Botezătorul"

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

Ziua 14 - mă rog pentru cel care m-a ajutat financiar!

Îți mulțumesc că ai apărut ca un răspuns la o rugăciune pe care nu am avut curaj să o rostesc, ai fost mereu acolo când nu mă așteptam, nu ți s-a părut niciodată prea greu să împarți binecuvantarea ta cu mine și mulți alții.
            Mă rog acum ca Dumnezeu să îți umple grânarele, să nu te părăsească niciodată belșugul și bucuria dăruirii. El să poarte de grijă sufletului tău, să-l copleșească mereu cu bunătate și întelegere. Să îți păstreze familia întreagă și niciodată să nu fi presat de nevoia căreia i-ai sărit de atâtea ori în ajutor!

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creștinilor la Oradea

Shavua tov l'kulam - o saptamana buna tuturor! Azi a inceput saptamana ecumenica de rugaciune in intreaga lume, care se tine si la Oradea. Citatul calauzitor este: "A fost Ha'Mashiach impartit?" din 1Kor.1;13.

 In premiera, din anul acesta participa si Comunitatea Evreilor Mesianici reprezentata prin dl. Rabin David Nagy. In poza atasata puteti vedea orarul si locatia intrunirilor. 

Stim ca multi sunt impotriva "ecumenismului", si nici noi nu suntem de acord cu ceva superficial sau de ochii lumii, sau daca unii doresc sa-i faca pe ceilalti sa creada sau sa fie ca si ei. Dar adevarul este ca, nici-o denominatie, cult, confesiune nu detine tot adevarul sau adevarul absolut. Desi, cam fiecare pretinde acest lucru. Totusi, Yeshua s-a rugat ca toti cei care cred in El sa fie una. Atentie! A fi in unitate NU inseamna a fi la fel. Putem sa ne acceptam unii pe altii, daca vom fi destul de smeriti sa recunoastem ca nu stim totul si cat stim nu e perfect.

 In orice caz, noi evreii mesianici ne bucuram sa vedem atatea culte, care cred in Elohimul lui Israel si in Salvatorul evreu Yeshua Ha'Mashiach, chiar daca diferentele sunt inca mari intre noi si chiar daca au existat multe suferinte cauzate de religiozitatea oarba sau "fanatica" dealungul istoriei.

Pastor Ghiță Mocan la Biserica Adevăr și Lumină Satu Mare


Azi la 17.00 ajung, pentru prima dată anul acesta, la Biserica Adevăr și Lumină din Satu Mare. Voi reîntâlni o frățietate caldă și receptivă, plus câțiva prieteni dragi. Fie mâna Domnului peste noi toți!

Ghiţă Mocan

Seară de tineri la Biserica Baptistă Betel Cluj


Oficial: Moartea pastorului, încă neelucidata!

Aşa cum ştiţi, mai multe publicaţii din România au anunţat recent cu titluri de primă pagină că "Pastorul din Bistriţa şi-a ucis copilul cu maceta, apoi s-a sinucis", sugerând că aceasta este concluzia finală a procurorilor care au anchetat acest caz.

Iată insă că publicaţia electronică Timp Online a reuşit să obţină un punct de vedere oficial din partea doamnei Gabriela Pop, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare unde este deschis un dosar de cercetare penală în acest caz.

Redăm mai jos scurta conversaţie purtată de Timp Online pe aceasta temă cu doamna Gabriela Pop:

Există un verdict al Parchetului Satu Mare în cazul Blaga?

Nu, încă nu.

Informaţiile apărute în presă... sunt simple speculaţii?

Exact. Ancheta nu e finalizată. Speculaţii face şi un fost poliţist criminalist care-şi dă cu părerea. Ce pot să vă spun este că nu s-a dat soluţie prin Parchet.

Alte publicaţii anunţă că s-a ajuns la concluzia că e vorba de crimă şi sinucidere. Ce puteţi să ne spuneţi despre asta?

Avem rezultatele testului ADN, dar pe noi nu ne-a dus pe pista asta. Procurorul criminalist are rezultatele testului ADN, le analizează cu Poliţia.

S-au mai făcut progrese în anchetă faţă de anul trecut?

Nu. Nu-mi dau seama de unde a ajuns presa la concluzia că e finalizată ancheta. Noi nu am comunicat public faptul acesta.

E preluată ancheta de altcineva?

Nu, este la noi, la acelaşi procuror care a instrumentat cazul de la început.

În final trebuie menţionat şi faptul că nu numai Timp Online a contactat recent Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, ci şi alte persoane fizice contrariate de intens mediatizata “rezoluţie finală” în cazul pastorului Blaga, două dintre acestea trimiţând pe adresa redacţiei noastre acelaşi punct de vedere din partea acestei instituţii...

✡ Poza și gândul zilei

Da, va veni un Răscumpărător pentru Sion, pentru cei ai lui Iacov care se vor întoarce de la păcatele lor, zice Domnul. Şi iată legământul Meu cu ei, zice Domnul: „Duhul Meu, care Se odihneşte peste tine şi cuvintele Mele pe care le-am pus în gura ta nu se vor mai depărta din gura ta, nici din gura copiilor tăi, nici din gura copiilor copiilor tăi, de acum şi până-n veac, zice Domnul. (Isaia 59:20-21)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Duminica Misiunii la Biserica Philadelphia Chicago

Va invitam duminica, 19 Ianuarie la Duminica Misiunii. Avem doua servicii dedicate lucrarii misionare pe care Dumnezeu o face prin Biserica Philadlephia in jurul lumii din Romania in Afganistan, in India, in Mozambique, China, Mongolia, Peru si in multe alte locuri din lume. 

Pe langa mesajele si prezentarile inspirationale o sa avem cu noi si una dintre misionarele romane care slujeste in una din cele mai periculoase locuri din lume. Va asteptam!

Proiectele misionare ale bisericii sunt derulate prin Genesis Mission, Omnis Terra si Discover Your Mission. Genesis Mission suporta pe langa misionarii romani, cateva orfelinate in Romania, India si Mozambique, constiruirea de biserici in multe locuri din lume si alte proiecte majore. Directorul misiunii este fratele Utu Tomuta. Omnis Terra administreaza in special proiectul de lunga durata din Peru. 
Discover Your Mission reprezinta misionarii romani sin jurul lumii si este administrate de Dorin si Daniela Bogdan.