După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 13 ianuarie 2014

Concert Continental Kids la Cluj Napoca

Sambata, 18 ianuarie 2014, de la ora 18:00, la Biserica Baptista "Betel" din Cluj Napoca, str. Ravasului nr.4-6, va avea loc concertul de lansare al albumului "Number One" al grupului Continental Kids. Va asteptam!                             www.continentalromania.org 

Evanghelizare la Biserica Penticostală Golgota din Hunedoara

În perioada 12.01-19.01.2014 Biserica Penticostală Golgota din Hunedoara vă invită să participaţi la o săptămână de evanghelizare unde alături de noi la închinare în prezenţa lui Dumnezeu vor sluji următorii invitaţi:

12 Duminică- Pastor Bogdan Ioan ( Oradea)
13 Luni- Pastor Câmpean Victor (Bistriţa) -Fraţii Buble (Deva)
14 Marţi- Pastor Benea Ionut (Cluj)
15 Miercuri- Pastor Berce Iosif (Oradea)- Grupul Abiel (Arad)
16 Joi- Pastor Iosif Anca (Arad)
17 Vineri- Pastor Cosmin Avram (Agnita)
18 Sâmbătă- Pastor Duţu Mărgăian ( Arad)
19 Duminică-Pastor Ambrozie Pop (Cluj)

În toate programele precizate mai sus vor fii prezenți în slujire fanfara, orchestra Bisericii Penticostale Golgota din Hunedoara.

Vă rog frumos să nu ezitați să invitați prieteni, vecini, cunoștințe.
Vă așteptăm cu mare drag!


Școala de Misiune "IMPACT" - DTS Tineri Pentru Misiune Mediaș

Alin & Florina Jivan și Nicolae Geantă la Câmpina


Ziua 8 - mă rog pentru colegul meu!


Mulțumesc Domnului pentru tine. Ești un coleg potrivit. Munca mea este mult mai ușor de realizat de când împărțim aceiași mp/2.

               "Ne rugăm pentru armonie, înțelegere, îngăduință între colegii de muncă. Fie ca cele 8-12 ore pe care le petrecem împreună zilnic să fie prospere, creative și cu mult rod.  Ajută-ne să avem mereu cuvinte de încurajare și stimă pentru întreaga echipă. Ajută-ne să înțelegem că unii fără alții am fi ca o echipă de fotbal fără portar.  Dă-ne bucurie și ajută-ne ca prin munca noastră sa Te onorăm!"


www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Expoziţia "De la scrierea cuneiformă la Biblia pe calculator" la Sibiu

Data: 7-13 aprilie 2014        Locaţie: Forumul German – Sala Oglinzilor, Sibiu 
Prezenta expoziţie, care a funcţionat cu succes în multe localităţi din Germania în cadru Aliantei Evanghelice, dorim s-o punem şi la dispoziţia publicului sibian. Indiferent de vârstă, naţionalitate sau confesiune, ar fi o pierdere să nu beneficiem de informaţiile şi de istoricul acestei cărţi unice. De aceea vă invităm la o călătorie fascinantă în istoria celei mai răspândite şi mai vechi cărţi din lume – BIBLIA
Itinerarul pe care-l vom petrece este compus din 10 staţii. Împreună vom explora:
  1. Biblia, ce carte este aceasta?
  2. Dezvoltarea scrisului şi limbile originale în care a fost scrisă Biblia
  3. Materialele de scris din Antichitate
  4. Acurateţea transmiterii textelor biblice
  5. Conţinutul şi mesajul Bibliei
  6. Răspândirea Bibliei la scara globală
  7. Prima carte tipărită – BIBLIA – tiparul lui Gutenberg
  8. Cum a ajuns Biblia la noi
  9. Biblii din toată lumea
  10. Biblia pe calculator
Deasemenea vizitatorii pot vizualiza diferite curiozităţi: Biblia rezistentă la apă, citeşte la microscop cea mai mică Biblie din lume, Biblia cu glonte şi altele…
După dorinţă, vizitatorii au posibilitatea de aş-i lua un suvenir acasa tipărind ca în Antichitate o pagină cu un text după alegere.
Participă la CONCURS!: Cea mai veche Biblie din Sibiu
 NOTĂ: Personalul disponibil la expoziţie va face prezentările în funcţie de grup şi vârstă. Chiar şi copii din clasele primare pot benefica de o expunere la nivelul lor de înţelegere. Aşteptăm vizitatori între 8-99 de ani! 
Organizator: Misiunea PACEA 

Misiunea Speranța în Sri Lanka și India

În perioada 12 - 27 ianuarie 2014, Misiunea Speranța în parteneriat cu Share in Asia organizeaza o nouă calatorie misionară în Sri Lanka și India.

      În Sri Lanka, Share in Asia a donat 1,2 hectare de teren pentru construirea unei noi baze de misiune care va include o biserică, un orfelinat, o clinică, o casă pentru văduve, o școală, precum și un orfelinat. Scopul călătoriei în Sri Lanka constă în turnarea pietrei de temelie pentru începerea construcției centrului.

      În data de 16, echipa de misiune din Sri Lanka se va întâlni la Chennai, în India, cu ceilalți membri sosiți din USA și România, care vor vizita în continuare proiectele derulate de cele două organizații partenere în India. Itinerarul călătoriei va cuprinde obiective misionare din Pondicherry, Miyeladuthurai și Coimbatore, scopul fiind de a oferi sprijin pentru orfani, văduve, leproși, pastori, săraci, precum și sprijin financiar pentru construirea de noi biserici.

      Echipa misionară este formată din membri, colaboratori  și sponsori ai Misiunii Speranța și Share in Asia reuniți din USA, Australia și România: Andrew Prakasam, Radu Almășan, Natanael Costea, Titel Malnași, Rachel Zegrean, Julie Hubert,  Thomas Brown, Ioan Sângeorzan, Vasile Iacob Sângeorzan, Anton Frim și Ionuț Turda.

    Echipa va participa la programele de inaugurare a 4 noi biserici în Pangal, Nallur, Sithamalli și Sirkali. Programul vizitei mai include: turnarea pietrei de temelie pentru alte 2 biserici noi, vizitarea și ajutorarea persoanelor din leprozerii, orfelinatele de băieți și fete, școala biblică, școala publică și centrul de văduve.

    Vă invităm să vă rugați pentru echipă și pentru lucrarea pe care o vor face, iar dacă doriți să sprijiniți această lucrare, încă o puteți face printr-o donație personală, având încredințarea că Dumnezeu vă va răsplăti!

✡ Poza și gândul zilei

Fii gata dis-de-dimineaţă şi suie-te de dimineaţă pe muntele Sinai; să stai acolo înaintea Mea, pe vârful muntelui. (Exod 34:2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!