După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 ianuarie 2014

Săptămână de Evanghelizare la Biserica Emanuel Oradea



Va invitam in perioada 12-19 ianuarie 2014 la o saptamana de evanghelizare la Biserica Emanuel din Oradea, dupa urmatorul program:
Duminica, 12.01.2014, de la ora 17.00
Luni - Vineri, 13 - 17.01.2014, de la ora 18.00
Duminica, 19.01.2014, de la ora 17.00

Predicator: Paul Negrut 
Tematica: Dumnezeu iti ofera viitor si speranta
Va asteptam cu drag!

Ziua 5 - mă rog pentru soție/soț!

Dragoste și respect!

"Să ne fie cu iertare... mult ne-a luat să descoperim că florile, hainele, copiii nu sunt daruri care ajung. Dragostea e combustibilul cu care voi funcționați! O să strangem pentru un “plin” cât mai des.

Doamne îți multumesc pentru ea/el, e cu adevărat un dar. Ajută-ne să înțelegem valoarea familiei, să Te păstrăm în centrul atenției, să ne apreciem, să ne respectăm, să ne iubim și să ne bucurăm de fiecare moment și pe care Tu ni-l dăruiești.

ps. iar celor necăsătoriți te rugăm insistent deschide-le ochii și gura :)"

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Pelerinaj evanghelic în Ţara Sfântă / 24-30 aprilie 2014

Click pe imagine!

70 de zile de Post şi Rugăciune la Biserica Internaţională Harul Bucureşti

Click pe imagine!

Pastorul John Tipei a făcut infarct!

Din surse aparţinând Bisericii Bethel Nashville, statul Tennessee, am primit confirmarea că starea de sănătate a pastorului John Tipei este stabilă. Acesta a suferit aseară un infarct miocardic acut şi a fost internat de urgenţă. Credincioşii sunt îndemnaţi să-l susţină în rugăciune.

Dr. John Fleter Tipei slujeşte ca pastor in Biserica Română Bethel Nashville şi este conferenţiar la Institutul Penticostal din Bucuresti, fiind unul dintre cei mai prolifici autori de carte creştină din cultul penticostal şi, deasemenea, semnatar a numeroase studii publicate în reviste de specialitate.

Revista Aletheia - ianuarie 2014

http://revista.aletheia.ro/Revista_Aletheia_nr.8.pdf
Click pe imagine!

Bihoreanu: "Consultantul în afaceri s-a botezat la baptişti"

www.ebihoreanu.ro : Încă un personaj cunoscut al Oradei şi-a schimbat convingerile religioase, făcându-se din ortodox baptist. Fost, rând pe rând, procuror, director al Fondului Proprietăţii de Stat Banat-Crişana în guvernarea CDR, asistent la Drept, membru în partidul fostului şef SRI Virgil Măgureanu şi director de campanie al fostului primar PD Petru Filip, mason şi consilier pentru întreprinzători, Dacian Palladi s-a rebotezat întru Domnul împreună cu soţia sa, Blandina, în ultima duminică a anului trecut.

Iosif Ţon – Domnul Isus şi puterea Împaratiei lui Dumnezeu (2014)

Intensitatea Bisericii Creștine după Evanghelie din România de la începuturi până în secolul 21 - de Nicolae Geantă

Biserica Creştină după Evanghelie este cunoscută pe mapamond sub denumirea de „Mişcarea Fraţilor” (Brethren Church), şi îşi are sorgintea la Dublin, spre sfârşitul anului 1820. În România, această mişcare a pătruns în anul 1899, când la 1 octombrie, doi misionari Francisc Berney şi Charles Aubert, au deschis prima „adunare” în Bucureşti, pe strada Teilor, nr.82, cu predici în limba franceză. Un an mai târziu, s-a deschis o nouă „adunare” pe Calea Călăraşi, nr.46, unde slujbele s-au ţinut în limba română. După plecarea lui Charles Aubert în Elveţia în anul 1902, cele două biserici s-au comasat.

Noua confesiune s-a răspândit rapid, închegându-şi comunităţi germane şi române la Cisnădie, Râşnov (1902), Codlea (1905), Sibiu (1906), Ploiesti (1907) sau Bârlad (1910) cu ajutorul unor misionari germani ori români. În anul 1908 confesiunea a editat prima sa revistă, intitulată „Buna Vestire”. Deoarece a progresat considerabil, în urma presiunilor puternice, Biserica Ortodoxă a determinat autorităţile de stat să-l expulzeze pe fondatorul acestei confesiuni Francisc Berney, care s-a stabilit la Ruse de unde a sprijinit în continuare „mişcarea fraţilor” din România. 

Deoarece mulţi ani au funcţionat ca asociaţie, la recensământul din anul 1930 creştinii după Evanghelie nu au fost înregistraţi oficial ca şi confesiune religioasă. Totuşi în perioada interbelică aceştia au înregistrat cele mai mari creşteri, numărul bisericilor atingând procente de peste 100% în intervalul 1930-1939, rata creşterii adepţilor fiind de 8,5 %/an. După 1948, odată cu instaurarea regimului comunist la Bucureşti, procentele de creştere scad treptat, de la 3,3% în intervalul 1950-1959 la 0,6% în următorii 10 ani, şi cca 0,5-0,6 % până în anul 1989.
Citeşte întregul studiu AICI

Seară de evanghelizare la Biserica "Sfânta Treime" Bistrița

Sâmbătă, 11 ianuarie 2013, ora 18.00

Atac cibernetic asupra fondurilor Bisericii Adventiste

sda_400
Sediul central al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a fost victima unui jaf cibernetic care a deposedat biserica de aproximativ 500.000 de dolari americani. Jaful include fonduri care au fost transferate din partea unei entități confesionale, informează Adventist News.

Oficialii bisericii lucrează împreună cu autoritățile în cadrul investigației. De asemenea, aceștia lucrează și cu băncile și companiile de asigurare pentru a recupera, pe cât posibil, suma. Deși nu exclud această posibilitate, în acest moment nu există indicii care să sugereze că atacul a fost orchestrat de cineva din interiorul bisericii.

De asemenea, biserica asigură că niciun fel de informații cu caracter privat, rapoarte ale donatorilor sau conturi interne nu au fost accesate sau compromise în cadrul acestui furt. „Modificăm procedurile pentru a preveni ca asemenea lucruri să se întâmple din nou", a mai adăugat Bob Lemon, trezorierul Bisericii Adventiste.
Sursa:AICI

✡ Poza și gândul zilei

Ierusalime, tu eşti zidit ca o cetate făcută dintr-o bucată! Acolo se suie seminţiile, seminţiile Domnului, după legea lui Israel, ca să laude Numele Domnului. (Psalm 122:3-4)
NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.
Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru această naţiune pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...
Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.
Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!