După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 ianuarie 2014

Actualitatea Creştină - un nou partener media

Pagina de Facebook Actualitatea Creştină monitorizează, centralizează şi distribuie zilnic diverse informaţii cu caracter creştin.

Prin parteneriatul creat, întregul flux de ştiri NewsNet Creştin va fi direcţionat şi spre această pagină.

Dacă sunteţi utilizatori ai reţelei de socializare Facebook, cu un singur “Like” dat acestei pagini veţi putea fi informaţi în timp optim asupra postărilor zilnice ale portalului NewsNet Creştin.

Să vă fie de folos!

Adi Gliga la Romanian Baptist Church of Charlotte, SUA

Sambata, 11 ianuarie 2014, ora 4 pm,
 la Romanian Baptist Church of Charlotte 
va avea loc o seara de evanghelizare
 si inchinare prin cantare cu Adi Gliga.

Sursa: AICI

Scrisoare misionară: Carmen Simiraş şi Silvia Costache - plecare în India


Dragi fraţi şi surori în Domnul,

Pace şi har din partea Domnului! La început de an îmi doresc ca Tatăl nostru ceresc să vă binecuvânteze pe toţi cu ceea ce ştie El că e mai bun pentru fiecare în parte!
Vreau să mulţumesc tuturor celor care, într-un fel sau altul, m-aţi susţinut atât în rugăciune cât şi material. Domnul să vă răsplătească la fiecare înzecit!
Zilele se scurg iute şi clipa plecării mele spre India se apropie cu paşi repezi.Totul e nou pentru mine. Sunt la prima călătorie misionară şi e normal să am anumite temeri legate de tot ceea ce implică această călătorie. Ştiu însă că Domnul e Cel ce s-a ocupat în mod personal de această călătorie; că fiecare amănunt a fost pregătit de El cu minuţiozitate. Îi sunt recunoscătoare pentru aceasta.
Merg în India cu un scop bine definit: acela de a strânge informaţii de pe câmpul de misiune, pentru cartea pe care doresc să o scriu. Proiectul acesta nu este deloc uşor, de aceea am nevoie în contiunare de rugăciunile dvs. Am o mare responsabilitate înaintea Domnului şi vreau să fac lucrul acesta cu mare băgare de seamă. Am nevoie ca rugăciunile dvs. să mă însoţească. 

Rugaţi-vă:
1. În primul rând ca orice piedică din partea celui rău să fie îndepărtată. Ocrotirea Domnului să fie atât peste mine, cât şi peste Silvia Costache, neînfricata misionară, cu care călătoresc şi care mă ajută în această călătorie. Domnul să ne păzească de orice rău şi să mă ajute să mă întorc cu bine acasă!
2. Pentru călăuzire din partea Domnului în absolut tot ceea ce fac.
3. Nu în ultimul rând, aş vrea să vă rugaţi pentru sănătatea mea. O răceală puternică m-a ţintuit câteva zile la pat şi încă nu sunt pe deplin refăcută. Cu ajutorul Domnului sper să-mi recapăt forţele şi să pot face făţă fiecărei situaţii pe care o întâlnesc.

Versetul pe care mi l-am ales ca motto al acestei călătorii, vi-l las şi dvs. ca salut din partea mea:
    ,,Eu voi merge înaintea ta,voi netezi drumurile muntoase,voi sfărâma uşile de aramă şi voi rupe zăvoarele de fier.” Isaia 45:2
            Domnul să vă binecuvânteze pe toţi.

Cu preţuire, în Cristos,
Carmen Simiraş

Lector univ. dr. Emanuel Conţac: Mai puțină „perspectivă profetică”!

"...în prezent mișcarea penticostală din România are un deficit de oameni cu formație intelectuală solidă. S-a mai peticit pe ici, pe colo, în zona teologiei biblice / exegeza NT, dar imaginea de ansamblu nu arată bine. Pentru o mișcare atât de mare, avem prea puțini oameni bine pregătiți.
Iau un singur exemplu: câți penticostali români pot face lejer tranziția de la Cornilescu la Biblia Hebraica sau Novum testamentum graece? Cred că vreo doi știu ebraică atât cât să urmărească un text în limba originară a VT. Probabil vreo zece pot traduce sau descifra la prima vedere un text din NT grec. Cam puțin, pentru o grupare care se laudă cu 600.000 de adepți (care sunt vreo 400.000 conform recensământului).
...
Din perspectiva teologiei sistematice, penticostalismul românesc trebuie să-și găsească propria voce, emancipându-se de paradigma reformată de sorginte americană care l-a condiționat în ultimii 20 de ani (Să nu uităm că mulți ani teologia sistematică la ITP s-a studiat după manualul lui M. Erickson!).
Apoi, oricât ne-am lăuda cu experiențele noastre pneumatologice, în ultimă instanță recunoaștem că suntem sub autoritatea Scripturii, prin urmare studiul serios al acesteia (numaidecât în ebraică și greacă) nu poate rămâne marginal, cum este în prezent. Vorbim, în limbi, dar le mai și studiem. Așadar, mai puțină «perspectivă profetică» (=isterie eshatologică speculativă și izvorâtoare de mari confuzii) și mai multă interacțiune solidă cu textul biblic."
Citeste întregul articol AICI

Ziua 1- mă rog pentru președinte!

"Astăzi venim înaintea tronului Tău. Ne pocăim de faptul că nu am cinstit întotdeauna conducerea acestei țări. Vrem să împlinim Cuvântul, vrem sa dăm cinste președintelui. Ne rugăm ca Tu să îi dai înțelepciune, putere, ochi limpezi, o minte ageră, smerenie și mântuire. Îți mulțumim că ne asculți, am cerut asta în numele fiului Tău, împreună cu românii de pretudinteni! Amin"

www.radiociresarii.ro: Începând cu data de 6 ianuarie 2014, 25 de zile vă propunem 25 de categorii de oameni pe care să îi purtăm în rugăciune.  De la președinte țării, la omul de care te lovești zilnic.

Pitt Popovici - Sfârşitul lumii (31 decembrie 2013)

Pastor George Ray la Biserica Sfânta Treime Bacău

Duminica, 12.01.2014, 
intre orele 10.00 - 12.00, 
Pastorul George Ray 
va predica in 

George D. Ray este Pastorul Senior al Bisericii Trinity Evangelical din North Reading, Massachusetts.
A absolvit Clemson University (1970), Colegiul de Drept din Boston (1975) şi Seminarul Teologic Gordon-Conwell (1982). Înainte de dedicarea sa cu normă întreagă în slujire, Rev. George Ray a profesat avocatura în Judge Advocate General Corps.
Rev. George Ray este de asemenea Preşedintele Organizaţiei Eastern Europe Ministry Fund care are misiunea de a sprijini creşterea şi dezvoltarea Bisericii în Europa de Est, în special în România.

Florin Ianovici - Adu-ți aminte de Domnul Isus Hristos (5 Ianuarie 2014)

LIVE VIDEO: Înmormântare Ramona Străteanu Bujdei

Luni, 6 ianuarie 2014, orele 11:00 Chicago (19:00 Romania)

Vladimir Pustan - Ultima lecție (5 Ianuarie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

Dacă te voi uita, Ierusalime, să-şi uite dreapta mea destoinicia ei! (Psalmi 137:5)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.
Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru această naţiune pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...
Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.
Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!