După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 5 ianuarie 2014

Evanghelizare la Biserica Baptistă SION Oradea


Seminția lui Manase se întoarce în Israel

Un grup de 38 de persoane descendenți ai seminției Manase (Bnei Menashe), din India au ajuns la Aeroportul Ben Gurion, fiind primiți de către rudele lor, conform portalului Acontecer Cristiano. Imigranții provin din nord-estul statului indian Mizoram și au fost aduși în Israel de către o organizație care a primit recent autorizație din partea guvernului israelian de a repatria 900 de persoane din seminția lui Manase în Israel în următoarele 15 luni.
Bnei Menashe sunt descendenți din seminția lui Manase, una dintre cele zece triburi pierdute ale lui Israel, care au fost exilate de către Imperiul Asirian, după moartea regelui Solomon în urmă cu mai mult de 2700 de ani.
Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Seminția lui Manase se întoarce în Israel - Stiri Crestine.ro 

Săptămână de rugăciune interconfesională la Braşov

Săptămana de rugăciune cu tema "Intoarcerea la Cuvantul lui Dumnezeu" se va desfasura in perioada 6 -11 ianuarie 2014 astfel:

Luni, ora 18.00: Biserica Creştină după Evanghelie nr.1 Bartolomeu (Str. Pictor Andreescu nr.2)
Marti, ora 18.00: Biserica Penticostală nr. 1  (Str. Brânduşelor nr. 6)
Miercuri, ora 18.00: Biserica Baptistă Speranța (Bulevardul Saturn 45)
Joi, ora 18.00: Biserica Baptistă nr.1  (str. Dealul Melcilor nr.3)
Vineri, ora 18.00: Biserica Baptistă Maghiară (Str. Toamnei nr. 14)
Sambata, ora 18.00: Intalnirea tinerilor la Biserica Baptistă Speranța (B-dul Saturn 45)

Belciu Busuioc la Caransebeș

Biserica Baptista Ghetsimani, str. Ardealului, nr.61-63, Caransebes
Saptamana de rugaciune si evanghelizare
:
Duminica, 12 ianuarie, orele 17:00 - 19:00
Luni-vineri, 13-17 ianuarie, orele 18:00 - 20:00.
In 13 si 14 ianuarie este invitat fr. Belciu Busuioc.

✡ Misterele Israelului

Ultimul capitol al istoriei va fi scris în Ierusalim. Un președinte iranian anunță o amenințare majoră. Un bețiv turc are un vis în Mecca. Un cuplu evreiesc din Brooklyn aterizează pe aeroportul din TelAviv. Ce legătură este între aceste trei evenimente care par atât de deconectate? În acest program de știri, corespondentul CBN descoperă și prezintă Ierusalimul ca fiind epicentrul și intersecția dintre lumea spirituală cu lumea politică și lumea supranaturală.

Luigi Miţoi despre Ramona Bujdei: "Nimeni nu a auzit-o cârtind..."

Puține lucruri sunt mai diferite între oamenii credincioși și cei necredincioşi ca moartea. Conceptul despre moarte este influenţat în cea mai mare măsură de credinţa în Dumnezeu sau de absenţa acesteia. Niciodată în viaţa umană omul nu are mai mare nevoie de credinţă ca în clipa morţii. Omul trece în viaţă prin multe examene, dar cel mai mare dintre acestea rămâne moartea. Deşi moartea este misterioasă, grea şi nedorită, ea confirmă sau infirmă valoarea unui vieţi. Omul care este pregătit să moară în fiecare zi nu mai este robul vieţii niciodată. Oamenii născuţi din nou cred în Hristos şi sunt robii Lui, ei cred în viaţa veşnică şi chiar dacă experimentează moartea biologică ei continuă să trăiască. Ei cred în înviere, de aceea, pentru ei, moartea face parte din viaţă.

     Ramona Bujdei, prin căsătorie Ramona Străteanu, s-a născut într-o familie de oameni credincioşi. De mică a fost adusă la biserică, loc în care a copilărit, a tinerit, s-a căsătorit şi a trăit până în dimineaţa zilei de 2 ianuarie 2014, când Dumnezeu a chemat-o acasă, la vârsta de 32 de ani. În anul 2010 ea l-a cunoscut pe Marius, care mai târziu i-a devenit soţ. În această perioadă, Ramona a fost diagnosticată cu cancer şi alături de Marius, soţul ei, alături de părinţi, rude, Biserica Betania, prieteni şi credincioşi de peste tot din lume, Ramona a început lupta cu boala. Această luptă a fost în primul rând examenul ei de credinţă, examenul ei, al soţului şi al familiilor lor. În general, oamenii se tem de moarte... Ramona nu s-a temut; oamenii sunt nemulţumiţi de suferinţă... ea nu a fost. Hristos a fost proslăvit prin viaţa ei, prin boala ei şi prin moartea ei.

     În ultima perioadă, a suferit mult şi a avut dureri mari, în anul 2013 fiind internată de 25 de ori. Nimeni nu a auzit-o cârtind, plângându-se sau fiind nemulţumită de situaţia ei. A fost bolnavă, dar s-a comportat normal, venind la biserică până cu câteva luni înainte să moară. A suferit mult, dar a fost plină de încredere şi de speranţă. În această perioadă de aproximativ doi ani şi jumătate, Biserica Betania s-a identificat cu suferinţa ei, a postit şi s-a rugat mult. În faţa deciziei divine, astăzi ne despărţim de Ramona, o persoană care a trăit cu credinţă în Dumnezeu şi a murit cu speranţa în viaţa veşnică. Ramona a crezut în învierea morţilor, înviere pe care a experimentat-o Hristos şi pe care a promis-o credincioşilor Săi.           

      Într-o zi istoria se va opri, moartea nu va mai fi, morţii vor învia şi va începe veşnicia promisă de Hristos. Atunci, văzduhul va fi spintecat de sunetul unei trompete şi Hristos Se va întoarce după Biserică, după oamenii născuţi din nou. Învierea va învinge moartea, veşnicia va înghiţi vremel- nicia şi Hristos va domni. Aceasta este răsplata credinţei, a neprihănirii, a slujirii şi a urmării Mântuitorului. ,,El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut" (Apocalipsa 21:4).    
Sursa: AICI  

✡ Poza și gândul zilei

Ascultă-mi rugăciunea, Doamne, şi pleacă-Ţi urechea la strigătele mele! Nu tăcea în faţa lacrimilor mele! Căci sunt un străin înaintea Ta, un pribeag, ca toţi părinţii mei. (Psalm 39:12)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.
Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru această naţiune pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...
Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.
Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Prof. Dr. Emil Bartoș la Biserica Metanoia Arad

Duminica 5 ianuarie 2014, incepand cu orele 10:00 si 17:00, in cadrul serviciilor de inchinare ale bisericii baptiste Metanoia Arad, pastorul Emil Bartos va prezenta 2 mesaje cu tema: “Cina Domnului(euharistia) si botezul - cei doi piloni sacramentali ai credintei crestine”.
Este o buna ocazie de consolidare a credintei, potrivita pentru inceputul de an.
Va asteptam cu drag!
Multumim. Fiti binecuvantati!
Ioan Alboni                          Sursa: AICI

Botez la Biserica Gloria Arad

Luni, 06.01.2014 comunitatea penticostală “Gloria” (Bujac) Arad se va bucura de un botez în apă. Evenimentul va avea loc în timpul slujbei de seară.
Toţi cei dornici de a fi părtaşi la bucuria comunităţii sunt aşteptaţi cu drag.
Sursa: AICI