După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Pastor Ghiță Mocan la Biserica Penticostală Hațeg




Mâine, 5 ianuarie, la programul de seară, voi sluji la Biserica Penticostală din Hațeg. 

Revin în această biserică după aproximativ un an, cu aceeași bucurie și plăcere.



Programul de studiu biblic eBIBLIA on-line şi pe dispozitive mobile (telefon/tableta)

Ajutati la raspindirea programului eBiblia daca dati SHARE la acest post si LIKE la pagina de facebook eBiblia

- eBiblia oferă majoritatea traducerilor de Biblie din limba Romana, care pot fi citite independent sau in paralel cu originalul din limba Greaca si Ebraica.
- Programul conține mai multe comentarii, precum si studii Biblice tematice. De asemenea se pot face studii pe cuvint avind mai multe dictionare biblice cit si dictionarele ebraic-roman si grec-roman.
- eBiblia se poate instala si pe dispozitive mobile - telefoane sau tablete. Se descarca de pe iTunes, Google Play, Blackberry World sau Amazon.com. daca se cauta ebiblia.ro. Pentru dispozitive cu android care nu au Google Play, aplicatia se poate descarca de lawww.ebiblia.ro/download/ebiblia.apk
- Aplicatia eBiblia pentru tabletele KINDLE FIRE poate fi descărcată direct de pe Amazon.com dacă aveti domiciliu in USA. Utilizatorii din afara USA pot descarca aplicatia eBiblia de pe site-ul nostru: Accesati butonul de SETTINGS si permiteti instalarea aplicatiilor care nu sunt pe Amazon.com apoi mergeti la www.ebiblia.ro/download/ebiblia.apk
de unde descarcati aplicatia.
- Pentru tableta NOOK de la Barnes&Noble cu sistemul de operare 1.4.3 sau 2.0.6 faceti un up-grade la un sistem de operare android (ne puteti contacta pentru detalii). Tableta cu sistemul de operare 2.1.0 are deja instalat Google Play si se poate descarca dacă se caută eBiblia.ro
- eBiblia WIDGET (pentru android) se poate descarca de pe Google Play dacă se cauta ebiblia.ro widget.

Ii multumim lui Dumnezeu pentru protectia, indrumarea si dragostea Sa care au facut posibile conceperea si dezvoltarea acestui program.

✔ Botez la Sala Cireșarii Beiuș


Duminică, 
5 ianuarie 2014, 
orele 17.00

“Alternativa Zilei” la Radio Alt FM

Emisiunea “Alternativa Zilei” se aude zilnic in direct la Radio Alt Fm pe 102fm in judetul Arad si pe internet la http://www.altfm.ro/,  de luni, 6 ianuarie, orele 15 la 17. 

Realizatorii emisiunii sunt Ion Damian si Vasi Duma, iar din cuprins amintim: rubricile zilnice, multa muzica, analiza subiectelor si stiri crestine.

Va asteptam sa ne auzim!

Ne puteti contacta:
0257 211 211 - pentru a intra in direct
0757 211 211 - pentru a trimite mesaje scrise

Întâlnire de tineret cu Remus Groze la Hodoni, jud. Timiş


Botez la Biserica Emanuel din Sacramento, California

Sunteţi invitaţi să participaţi la un Botez Nou Testamental în Biserica Penticostală “Emanuel”, duminică , 5 Ianuarie 2014 la programul de dimineaţă, unde 7 suflete, printr-o declaraţie publică a mărurisirii credinţei lor şi a intrării în apa botezului dovedesc public că ISUS  a devenit Domnul şi Mîntuitorul lor.

Evanghelia va fi predicata de fr.Pastor Moise Gaode, pastor senior in Biserica Penticostala Maranatha din Sacramento.                                             Sursa: AICI

Ramona Strateanu-Bujdei a plecat la Domnul

Cu inimile frante de durere anuntam trecerea in vesnicie a celei ce a fost Ramona Strateanu (nascuta Bujdei), prea iubita sotie, fiica, sora, cumnata si matusa, dupa a grea suferinta fiind rapusa de boala necrutatoare la o varsta mult prea frageda.
Ramona s-a nascut in Timisoara, in casa sotilor Gheorghe si Margareta Bujdei, in prima zi a lunii Decembrie 1981, fiind mezina familiei.
In vara anului 1987 a sosit in Statele Unite alaturi de familia sa, stabilindu-se toti in Chicago unde s-au alaturat membrilor Bisericii Betania. In vara anului 2000 a facut legamantul de credinta marturisindu-L pe Hristos ca Domn si Mantuitor personal in apa botezului. Viata de credinta si trairea i-au fost un model pentru toti tinerii, dovedind dragostea ei pentru Dumnezeu in fiecare zi. A iubit cantarea de lauda si inchinarea, astfel ca a ales sa slujeasca in corul bisericii Betania.
Continuarea AICI

Pastor Laurenţiu Balcan: "Lazăr Gog – Nimereală profetică pe 2014"

Perspectiva “profetica” a pastorului Lazar Gog a devenit, pentru multi penticostali, un moment asteptat la inceputul fiecarui an. Desi perspectivele ‘’profetice’’ nu mai sunt deloc profetice in ultima perioada – recunosc, nu am ascultat primele perspective – cred ca denumirea de ‘’nimereala profetica ‘’ ar fi mult mai potrivita.
Pastorul Lazar Gog si-a inceput mesajul promitator, vorbind despre Israel si Iran. Informatiile aduse despre Islam au fost interesante – nu contesta nimeni capacitatea intelectuala si darul de invatator al distinsului orator – iar modul in care le-a aplicat la contextul politic si economic actual pare sa se potriveasca. Dar ceea ce a facut Lazar Gog, in prima parte, tine mai mult de un analist politic si militar, nu de un analist profetic. ‘’Israel va lovi bazele militare Iraniene, probabil anul acesta’’ este o declaratie publica superficiala si irelevanta. Toti stiu ca probabilitatea de a lovi bazele Iraniene este foarte mare, dar o probabilitate nu este o perspectiva profetica. Ca Ieremia in 49 :35 se refera la ‘’capacitatea de lansare a rachetelor nucleare’’ este o chestiune de jonglerie biblica si de potrivire aleatorie a limbajului profetic la realitatile actuale. Nu mai discutam de faptul ca in engleza ‘’arrow’’ – asa sunt numite uneori rachetele – inseamna sageata, nu arc, cum spune Lazar Gog. Arc e ‘’bow.’’
Continuarea AICI

✡ Poza și gândul zilei

În ziua aceea, se va cânta următoarea cântare în ţara lui Iuda: „Avem o cetate tare; Dumnezeu ne dă mântuirea ca ziduri şi întăritură. Deschideţi porţile, ca să intre neamul cel neprihănit şi credincios."  (Isaia 26:1-2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.
Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru această naţiune pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...
Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.
Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!