După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 ianuarie 2014

Prof. Dr. Ron Kuykendall la Centrul de Pregătire şi Perfecționare a Liderilor Bucureşti


În perioada 12 – 17 IANUARIE 2014 vom organiza în cadrul Şcolii de Liderii – Şcoala de Vindecare şi se va preda cursul Pneumatologie I – Prof.Dr. RON KUYKENDALL din SUA. Este un curs opțional

Specializări:
Cursurile de leadership sunt focalizate pe 3 domenii:
Pastori
(Teologie& Leadership)
Lideri de tineret 
(Teologie& Lucrarea cu Tinerii)
Lideri de laudă și închinare 
(Teologie& Muzică)
tel. 021/ 777. 07.95, tel: 0728.117.142, email: stefania.ceuta@gmail.com
Persoană de contact: Ștefania Ceuță


Mai multe detalii privind desfasurarea modulelor - click aici

Nicolae Geantă la Botoșani


Scrisoare misionară: Familia Balazs - "Plecăm în Camerun pe 8 ianuarie"

Dragi fraţi si surori,
Dumnezeu ne-a chemat să îl slujim pe El în lucrarea de traducere a Scripturii în limba unuia dintre cele 280 de gupuri etnice ale Camerunului. Totul trebuie început cu analizarea limbii vorbite, alcătuirea alfabetului, dicţionarului, descoperirea regulilor gramaticale, etc. până la traducerea Scripturii în limba lor maternă, limbă în care Dumnezeu vorbeşte cel mai bine inimii lor. lingvistic.
Acum suntem cu câteva zile înainte de plecare, în 7 ianuarie vom călători spre Bucureşti şi în 8 spre Camerun. Suntem mulţumitori lui Dumnezeu pentru că ne-a purtat de grijă până acum şi suntem convinşi că şi în continuare. Ne aşteaptă o perioadă de pregătire de 6 săptămâni, timp în care vom învăţa lucruri absolut necesare legate de cultura locală, menţinerea sănătăţii, legislaţie, adaptare culturală, lingvistică, etc., adaptarea în capitală şi apoi mutarea în mijlocul populaţiei unde urmează să slujim Domnului pentru traducerea Scripturii.
Este o onoare pentru noi să putem face acest lucru şi suntem convinşi că nu se poate duce la îndeplinire această lucrare decât cu ajutorul lui Dumnezeu şi implicarea fraţilor şi surorilor în Hristos care se roagă pentru noi, ne încurajează şi dăruiesc pentru această lucrare.
Ne dorim ca fiecare dintre noi să umblăm cu Domnul în fiecare zi şi să ne bucurăm de prezenţa Lui. Vă rugăm să ne susţineţi în continuare în rugăciune pentru aceste lucruri şi ca să avem suportul financiar necesar pentru fiecare lună.
Costurile financiare mai ridicate pentru acest gen de misiuni nu sunt din costul mâncării ci al siguranţei, de exemplu medicamentul care se ia preventiv pentru malarie este de 5$ pentru o tabletă şi sunt necesare una dimineaţa şi una seara pentru a avea rezultat bun.
Vă mulţumim mult în Numele Domnului Isus şi dorim ca binecuvântarea Domnului nostru să fie peste familiile dumneavoastră! Vă dorim un an nou binecuvântat, plin de bucurie şi pace în Domnul!
Familia Balazs Cristi, Tania, Emanuel şi Lois
Dacă doreşti să fii la curent cu slujirea familiei Balazs si a altor misionari Wycliffe, înscrie-te aici la buletinul informațional trimestrial, sau aici la buletinul săptămânal de rugăciune.

Întâlnire zonală de tineret la Biserica Creştină după Evanghelie Luncuşoara, jud.Suceava

Nu am timp de pierdut” este tema primei întâlniri zonale de tineret din cadrul Bisericilor Creştine după Evanghelie din Suceava.  

Vorbitorul principal este Daniel Grigoriciuc iar întâlnirea va avea loc sâmbătă, 04 ianuarie 2014, de la ora 10:00.                                       Sursa: AICI

Ondrej Franka in România

Duminica, 5 Ianuarie, începând cu ora 18, pastorul Ondrej Franka va predica Evanghelia in Biserica Crestina Baptista “Emanuel” din Timișoara. 
Pastorul Franka este presedintele Uniunii Baptiste din Serbia. 

Din anul 2007 Uniunea Baptista din România este in parteneriat cu baptistii din Serbia. Parteneriatul este coordonat de pastorul Dan Maleş, vicepreședinte al Comunității Baptiste Timișoara.
Sursa: AICI

Pelerinaj evanghelic în Ţara Sfântă / 24-30 aprilie 2014

Shalom ! Bine v-am gasit in Noul An 2014 ! 

In acest Nou An, va invitam sa calcati pe urmele Mantuitorului in Tara Sfanta alturi de Oxentia Tourism.


Daca va voi Domnul si vom fi sanatosi grupul va fi insotit de fratele pastor Viorel Candrianu.

"Citesti Scripturile cu alti ochi atunci cand vezi efectiv locurile in care s-au derulat evenimentele descrise. Retraieste istoria biblica pasind cu emotie in Tara Sfanta pamantul fagaduintei!” 

Shalom !

Luigi Miţoi - Șansa unui nou început (1 Ianuarie 2014)

✡ Poza și gândul zilei

Pe zidurile tale, Ierusalime, am pus nişte străjeri care nu vor tăcea niciodată, nici zi, nici noapte! Voi care aduceţi aminte Domnului de el, nu vă odihniţi deloc! (Isaia 62:6)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.
Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru această naţiune pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...
Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.
Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Serbare la Biserica Penticostală Betel Nepos – 40 de ani


John Piper: sunt surprins că încă sunt creștin

Când John Piper a predicat recent la conferința Together for the Gospel (Împreună pentru Evanghelie), în Louisville, Kentucky, a reflexionat asupra unor momente mai dificile din viața lui personală și din cea de slujire și zise: “sunt surprins că încă sunt creștin astăzi”, mesajul fiind preluat de portalul The Christian Post.
Pastorul de 66 de ani, de la Biserica Baptistă Bethlehem din Minnesota a explicat că este creștin de 60 de ani, pastor la Bethlehem de 42 de ani, căsătorit cu soția lui de aproape 44 și tată timp de 40 de ani. Recent a experimentat “zile transcedentale în viața lui”, a spus, datorită faptului că biserica în care slujește lucrează pentru a-i găsi un succesor.
Cu toate acestea, privind unde este și cât de departe a ajuns în viața lui ca și creștin, pastor, soț și tată, Piper atribuie toate acestea harului lui Dumnezeu. “Dacă ceva din toate acestea ar fi depins de mine, eu nu aș mai fi creștin de mult timp. Nu am nici un fel de dubiu de acest lucru”, a spus și a semnalat că nimic din experiența lui nu i-a fost de folos atunci când familia i-a fost în pericol sau când sufletul său trecea prin momente dificile.
Citeste continuarea AICI

Seminarul "Slujirea în familie" cu Beniamin Fărăgău la Agape Christian Church of Orange County, California