După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 noiembrie 2014

Peter Costea: "Denunţ piedicile Guvernului român puse în faţa cetăţenilor români din diaspora"


Denunţ piedicile Guvernului român puse în faţa cetăţenilor români din diaspora cu scopul de a-i împiedeca să-şi exercite dreptul la vot, un drept constituţional fundamental. Ca om al legii, personal nu pot decât să critic acţiunile Guvernului român. Ele amintesc de legile segregaţioniste adoptate în SUA după emanciparea sclavilor de culoare în Secolul XIX. Numite Jim Crow laws (adică legile Jim Crow), legile acestea erau desemnate să perpetueze segregarea rasială şi să împiedice populaţia de culoare să influenţeze politica americană. 

Segregarea şi marginalizarea celor 4 milioane de cetăţeni români care locuiesc în străinătate şi transformarea lor în cetăţeni de rangul doi este inadmisibilă, o încălcare a drepturilor fundamentale ale omului. Denunţ deci practicile meschine ale politicii româneşti la adresa românilor din diaspora.


Dragi români din diaspora: pregătiţi-vă din timp pentru votul de duminică. Completaţi dinainte declaraţia impusă de autorităţi. O puteţi descărca aici: http://www.bec2014.ro/. Adaug, însă, că, în opinia mea, impunerea unei declaraţii ca şi condiţie pentru vot, este şi ea o variantă a legilor de tip Jim Crow intenţionată să intimideze pe cei care vor să voteze.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.