După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 martie 2014

Pastorul T.D. Jakes a predicat în biserică alături de un leu într-o cuşcă

Episcopul T.D. Jakes, liderul unei mari biserici din Florida, Statele Unite, a starnit puternice controverse dupa ce a adus un leu intr-o cusca pe scena bisericii in timpul unei predici. El a folosit animalul ca exemplu, dorind sa sublinieze faptul ca liderii crestini sunt ca leii in cusca, abia asteaptand sa se elibereze.
Dupa postarea predicii pe retelele de socializare, episcopul Jakes a strans aprecieri pentru imaginatia de care a dat dovada, dar au existat multi oameni care au considerat inutila aducerea leului in biserica, acestia folosind termeni precum „teatru”, „spectacol” si „distragerea atentiei de la lucrurile cu adevarat importante”.
Prin intermediul internetului multi au criticat atitudinea episcopului, spunand ca a pus in pericol vietile oamenilor din biserica, dar si ca acesta a manifestat o lipsa de respect pentru animale, relateaza Tedioso.
„A fost un spectacol inutil pentru bietul animal. Biserica nu e circ”, a protestat Denise Lewis Privott.
Unii oameni au facut haz de incident, afirmand ca in cazul in care leul ar fi iesit din cusca acest lucru ar fi reprezentat sfarsitul pentru participanti.
Criticii au sustinut ca banii utilizati pentru inchirierea leului si aducerea lui in biserica, ar fi putut avea o alta destinatie, poate chiar o cauza umanitara. „A fost un mesaj interesant, dar banii folositi pentru inchirierea leului ar fi putut fi utilizati in alt scop, dupa parerea mea”, a spus Sean Russell.
Jamal Johnson, un aparator al drepturilor animalelor, a adus critici celor care utilizeaza animalele ca decor in expunerea predicilor lor, dar si pe membrii bisericilor care accepta aceste „spectacole jenante”.
„Nu pot sa cred ca oamenii mai accepta acest gen de teatru ieftin, cu elemente de recuzita … Nu mai fiti atat de creduli, voi sunteti cei care platiti pentru acest spectacol … Treziti-va!”, a declarat Johnson.
Janice Houston, o partizana a episcopului care a folosit leul in cusca in cadrul predicii, a spus despre cei care l-au criticat, ca erau „dusmani invidiosi pe modul in care liderul religios isi concepe predicile sale”.
„Unii sunt dusmani naturali ai episcopului Jakes. Ei sunt invidiosi ca nu le-a venit lor aceasta idee si de aceea il urasc pe episcop. Cei carora nu le convine, sa taca din gura”, a spus ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.