După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 martie 2014

Expoziție Biblică în Cuba comunistă

Mii de cubanezi au mers să vadă artefacte și manuscrise biblice puse într-o expoziție. Evenimentul cultural s-a bucurat de aprobarea guvernului cubanez și a expus adevărurile biblice unei noi generații.

În timpul evenimentului de 21 de zile, mii de cubanezi au venit să vadă manuscrise biblice și arteface expuse în principala catedrală din Havana. Cele mai mullte obiecte vin din colecția privată a filantropului din Oklahoma, Steve Green.
 Norman Conrad este curator al colecției Green: „Există câteva artefacte încântătoare care nu spun doar cum am primit Biblia, ci și impactul pe care Spania și America Latină l-au avut asupra istoriei Bibliei.” De la Manuscrisele de la Marea Moartă, până la suluri evreiești ale Torrei care au supraviețuit inchiziției spaniole, expoziția conduce vizitatorii prin istoria și mesajul Bibliei. 
S-a alăturat vizitatorilor și educatorul american cubanez Carlos Canpo: „Intri în catedrală, urmărești un material video despre ce este Biblia și ce înseamnă ea pentru viața creștină și apoi pe măsură ce mergi mai departe, poți vedea o replică a presei Gutenberg, astfel vizitatorii pot alege un verset din Biblie și să-l imprime pentru a-l lua cu ei acasă, ca dar.” 
Peste 6000 de cubanezi au vizitat expoziția în prima săptămână, curioși să afle mai multe despre Cartea care a îndurat atât de mult. 
Din nou, Carlos Campo: „Ei, în mod evident nu prea au avut multă experiență cu Biblia. Timp de 20 de ani, Bibliile nu au fost perimise pe insulă deloc. Acum există o relaxare și mulți oameni sunt interesați să vadă despre ce este vorba.” 
Creștinii cubanezi au văzut că există o ocazie bună de a promova Cuvântul lui Dumnezeu unei generații care a crescut sub comunism, când Biserica era persecutată. Un creștin spune: „Este o modalitate de a evangheliza această țară și cred că este foarte interesant și important.” „Am citit mereu despre aceste lucruri din Biblie, dar să le pot vedea cu ochii mei a fost un privilegiu pentru mine, cred că este o experiență spectaculoasă.” „Eu cred că aceasta este o nouă oportunitate uimitoare de a spune Vestea Bună a lui Cristos prin această expoziție, prin Cuvântul Lui.” 
Expoziția i-a determinat pe liderii catolici și evanghelici să lucreze împreună și au avut parte de susținerea Societății Biblice Unite. Colecția Green va fi găzduită în Washinton DC într-un muzeu particular al Bibliei, care are planificată deschiderea în anul 2017.
 Sursa: CBN News   Traducerea: Robert Baciu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.