După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 martie 2014

Emi Țundrea la Tineret Emanuel Oradea

Ai auzit de piesa „Singur, atat de singur”? Dar de „Nopti in lacrimi”? Cum de au putut ajunge atat de populare? Cum de orice piesa pe tema singuratatii e succes garantat? De ce se intampla asta si in muzica crestina?
Medicina s-a dezvoltat extraordinar de cand ne-am nascut noi. Sute de boli de care in urma cu nu mai mult de 50 de ani se murea rapid, acum sunt vindecate relativ usor sau cel putin tinute sub control si recuperata mult calitatea vietii. Totusi, am descoperit o boala ce ne afecteaza „de cand lumea si pamantul” si care totusi ramane o epidemie ce inca nu e nici macar redusa, ci creste alarmant. Se numeste SINGURATATEA.
Este o boala care ii afecteaza atat pe tineri cat si pe cei in varsta, o boala care se regaseste la barbati si la femei, la cei casatoriti si la cei necasatoriti, o boala ce nu tine cont de nivelul de educatie sau statutul social. Este o boala care in mod normal n-ar trebui sa existe in familia lui Dumnezeu! Ca si copii ai lui Dumnezeu ar trebui sa fim imuni. Si totusi David a simtit puternic separarea de Dumnezeu, Ieremia suferit enorm, Ilie a ajuns aproape la depresie, chiar Fiul Omului a strigat pe cruce: „Eli, Eli, lama sabactani?”
Stiti cumva vreun cantaret celebru care nu a avut cel putin o piesa pe tema aceasta? Ati observat numarul rezultatelor la o cautare pe YouTube dupa cuvinte ca „singuratate” sau „loneliness”?
Dar mare atentie: SOLITUDINEA e ceva cu totul diferit de singuratate! E ceva de dorit!

Care e scopul pentru care ne-a creat Dumnezeu cu asemenea sentimente? Care sunt riscurile ignorarii acestor sentimente? Ce medicatie putem aplica contra singuratatii? Exista medicamente cu efecte secundare sau chiar periculoase? Vrei sa fi fericit cu adevarat?
Emi Țundrea, vineri 28 martie, Tineret Emanuel                       Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.