După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 27 decembrie 2013

Ajutor pentru biserica penticostală incendiată


Iubiti frati si surori,

Ma numesc, Nicolae Gheorghe, pastor in Biserica Penticostala din localitatea Filipestii de Padure, jud.Prahova. Cu ingaduinta dumneavoastra, doresc sa va impartasesc despre un incident neplacut prin care a trecut Biserica noastra. 

In noaptea sarbatorii nasterii Domnului au patruns in biserica noastra, prin efractie, niste indivizi (pana in prezent nu se stie cine), provocandu-ne o mare dauna. Au cautat probabil bani, spargand usile incuiate ale dependintelor, scotocind peste tot. Au luat un laptop, apoi au incendiat biserica dand foc la documentele aflate in amvonul bisericii. Focul s-a extins foarte repede provocandu-ne mari pagube: Au ars obiecte de mobilier, aparatura electronica,  tavanul in totalitate, candelabrele,pereti innegriti. etc.

Multumim Domnului ca focul a fost stins la timp si nu a ars si acoperisul.
Am tinut sa va impartasim acest lucru pentru ca suntem in mare stramtorare. Ne este rusine sa cerem, dar situatia in care ne aflam ne impune lucrul acesta, sa cerem ajutorul fratilor nostri. Chiar daca pagubele sunt estimate la 20.000 euro, un ajutor cat de mic din partea d-voastra, pentru noi conteaza extrem de mult.

Va iubim, si va incredintam in grija si harul Celui de Sus,
Cu consideratie, pastor Gheorghe Nicolae

PASTOR NICOLAE GHEORGHE
Cont pentru euro CONT : RO30RNCB0205013546500001 , COD SWIFT : RNCBROBU

Cont lei (RON) BISERICA PENTICOSTALA FILIPESTII DE PADURE
CONT: RO20RNCB0206119861770001 , COD SWIFT – RNCBROBU

Petre Costea – Candidat independent la Europarlamentare 2014

Mă numesc Petre Costea și intentionez să candidez ca independent la alegerile europarlamentare din mai 2014. M-am născut în 1956 în Bihor iar tatăl meu a fost pastor baptist vreme de zeci de ani. Acum e pensionat la Arad. Eu fac parte din biserica română din Houston, Texas. 
Am luat decizia de a candida după multă rugăciune și cugetare. Mi-am dat seama că Dumnezeu m-a binecuvânat mult și că a venit vremea să fiu și eu o binecuvântare pentru alții.
Am plecat din România în 1978 ca refugiat pe motive de discriminare religioasă. Ajuns în Statele Unite m-am educat vreme de multi ani, iar de peste 23 de ani practic avocatura. Am predat și la nivel universitar. Din 2005 muncesc împreună cu mulți creștini și pastori din România în mișcarea profamilie și proviata. În 2006 am organizat o mișcare constitutională pentru protejarea căsătoriei în Constitutia României. In 2007 am fondat, impreuna cu alti crestini și pastori evanghelici, Alianța Familiilor din România. De atunci încoace am fost presedintele ei.
Am lansat numeroase proiecte de promovare a valorilor familiei crestine și in Romania si Uniunea Europeană. Sunt prea multe să fie enunțate, dar multumesc lui Dumnezeu pentru această chemare și oportunitate. In ultimii ani însă mi-am dat seama că devine tot mai greu să luptăm pentru principiile și valorile noastre creștine doar din exterior. Majoritatea europarlamentarilor care reprezintă România în Parlamentul European sunt indiferenți față de proiectele europene care subminează familia și valorile ei și le voteaza fără discernamint. Este intenția mea să fiu o persoană diferită, cu o agendă diferită, și cu un comportament profesional diferit.
Citeste in continuare AICI

Pastor Cusman Cionca - Mesaj de mulțumire


Dragilor, 

Multumesc tuturor ce v-ati gindit si rugat pt mine si copiii mei!

Cheti, draga mea sotie, iubita mea, partera mea timp de 29 de ani, buna mama a copiilor mei a plecat ACASA.


Ea a fost o printesa. Regele a chemat-o la o receptie speciala, trebuia prezentata Tatalui si n-a putut refuza; asa ca a plecat! E asa bine acolo ca nu se mai intoarce si a aflat ca inca Regele continua sa trimita invitatii...

Seara Mărturiilor la Biserica Elim Timişoara


În ultima seară a anului 2013 începând cu ora 18 Biserica Penticostală Elim organizează un serviciu special de mărturii din partea celor care au experimentat intervenția lui Dumnezeu în viața lor pe parcursul acestui an.

Vă invităm să ascultați mărturii extraordinare ale puterii lui Dumnezeu și ale modului în care El lucrează și astăzi.

Scrisoare misionară: Silvia Costache, India


Dragi fraţi şi dragi surori,

Vă urez şi eu din toată inima sărbători binecuvântate în Isus, pline de neprihănire, pace şi bucurie în Duhul Sfânt!
La sfârşit de an, când cei mai mulţi tragem linie, aş vrea să vă mulţumesc şi eu în numele Domnului pentru dragostea şi sprijinul dovedit pe parcursul acestui an şi nu numai!
Mă rog ca Domnul să vă răsplătească fiecare centimă dăruită pentru El şi de dragul LUI, fiecare rugăciune şi gând bun înălţat la tronul Tatălui, fiecare mail şi fiecare cuvânt de încurajare!
 Pentru anul ce vine, fie ca Domnul să ne umple tolba de săgeţile Cuvântului Său şi să ne ajute să ţintim departe pentru Împărăţia LUI!
A Lui să fie slava, în veci Amin!
Cu mult drag, Silvia C!


Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. 
După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.
E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:
Banca BRD
RONRO98BRDE410SV70924254100
EURRO45BRDE410SV92432154100

Beni Fărăgău - Nu lăsa să ţi se fure Crăciunul (24 Decembrie 2013)

Florin Ianovici la Biserica Baptistă Maranata Colentina, București


Cristian și Cristiana Văduva la Jebel și Timișoara

Duminica, 29.12.2013 

Jebel, jud. TM, Biserica Penticostala, ora 09:00

Timisoasa, Biserica "Poarta Cerului", ora 18:00

Nelu Brie - Imnurile nașterii lui Isus - 25 decembrie 2013

Lazăr Gog - Isus, cel mai frumos dintre oameni

Luigi Mitoi - Oficiile Mântuitorului Întrupat (22 Decembrie, 2013)

Vladimir Pustan - Înţelepţii încă îl mai caută (25 Decembrie, 2013)

Seară de tineret la Biserica Penticostală Betania Cluj Napoca cu pastor Adi Mocan

Duminică, 5 ianuarie 2014, ora 18:00 la Biserica Penticostală Betania va avea loc o seară specială de tineret în cadrul căreia mesajul biblic va fi transmis de pastorul Adi Mocan din Oradea.
Sursa: AICI