După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 decembrie 2013

Botez la Biserica Tabor Oradea



Joi, 26 decembrie 2013, ora 10.00

Mesaj de Crăciun - de Florin Ianovici

Matei 2:2 "şi au întrebat: „Unde este Împăratul de curând născut al iudeilor? Fiindcă I-am văzut steaua în răsărit şi am venit să ne închinăm Lui.”"

Nimeni nu cunoaste cine este aceasta stea! A licarit, a condus spre Isus si a disparut.

Au pierdut steaua cand au intrat in palatul imparatului Irod. Si nu doar magii ci toti aceia care dau mana cu sistemul corupt al lumii care le ofera paharul compromisului.

Steaua nu este adevarata Lumina. Nimeni sa nu eclipseze gloria Imparatului si sa fure sarbatoarea Regelui Isus indiferent ca este Craciun sau cine stie ce alta ,,stea ratacitoare”.

Steaua a fost vazuta demult…! Se numea steaua lui Iacov si nu steaua lui Israel ca sa ne amintim, inainte de a sti cine suntem, ceea ce am fost: inselatori si rai. Se numea steaua de la rasarit caci la rasarit de Eden a iesit si ratacitorul Cain…! Daca am rasarit rau macar sa apunem bine!

Nu va legati viata de stele, chiar daca au avut rolul de a va aduce la adevarata Lumina, Hristos ci legati-va inima de El. Credinta nu trebuie tinuta privind la fata omului ca te vei intrista. Dar daca privesti spre El, ti se lumineaza fata de bucurie!

Priviti cerul ca sa ni se tamaduiasca sufletul! Nu veti mai gasi steaua pentru ca voi trebuie sa fiti lumina lumii! Duceti oamenii, pe cei dragi la Hristos! Prin rugaciune, rabdare, post, marturisire si bucuria mantuirii voastre!

Sarbatori luminate! Multumim tie Hristoase!

Sursa: AICI

Pastor Cristian Barbosu la Congresul European "Mission Net"

Între 28 decembrie - 2 ianuarie în Offenburg (Germania) are loc Congresul European "Mission Net" care adună împreună peste 2500 de creştini şi 150 de organizaţii creştine din întreaga Europă.

 Cristian Barbosu a fost invitat să susţină o predică de evanghelizare într-o sesiune principală în seara zilei de 29 decembrie şi va fi tradus în 10 limbi. 

Haideţi să-l susţinem în rugăciune! Europa are nevoie de Isus!

Constantin Asăvoaie ne-a părăsit...


Constantin Asăvoaie (58 de ani), clujeanul cunoscut pentru munca sa de caritate, a murit în Ajunul Crăciunului. Anunţul a fost făcut pe pagina de facebook a Prison Fellowship România, asociaţia fondată de acesta, prin care a schimbat soarta multor oameni. În 2007 primea National Caring Award, distincţie care îl plasa printre cei mai buni oameni ai planetei.

Constantin Asăvoaie, desemnat în noiembrie 2007 unul dintre cei cinci cei mai „Buni“ („National Carring Award“) oameni din lume ai anului, a murit în Ajunul Crăciunului. 
Anunţul a fost publicat pe pagina de Facebook a Prison Fellowship România: 

„Seara de ajun...... Motiv de bucurie pentru mulţi! Pentru noi cei de la Prison Fellowship România este o zi în care l-am pierdut pe cel ce ne-a îndrumat paşii atâta timp şi ne-a ajutat pe mulţi să nu ne dăm bătuţi în calea greutăţilor vieţii!!! Domnul Constantin Asăvoaie a plecat dintre noi să ajute pe cei nevoiaşi de acolo de sus!!!! Dumnezeu să-l odihnească!!!“. 

Constantin Asăvoaie a primit în 2007 National Caring Award, dat celor mai buni oameni din lume, premiu oferit anual de Caring Institute America celor care ajută într-un fel comunitatea în care trăiesc. 

Premiul National Caring Award se acordă în fiecare an din 1985 de Caring Institute America oamenilor care îşi ajută semenii din comunitatea în care trăiesc. Primul câştigător al acestui premiu este un simbol al bunătăţii şi iubirii faţă de oameni: Maica Tereza. Printre cei care au fost distinţi cu acest premiu se numără  Bill Gates şi Jimmy Carter. 

Asăvoaie a fost recompensat şi în 2003 de clujeni, cu distincţia „Clujeanul anului“, în competiţia organizată de publicaţia Clujeanul. 

Ajuta pe oricine 

"A venit la noi un bărbat care tocmai a ieşit din detenţie de la Gherla. Nu are bani ca să ajungă acasă, la Miercurea Ciuc, dar îi dăm noi. Îi oferim şi o prânzul înainte să plece. A veni şi o femeie care are un copil foarte bolnav şi nu are niciun fel de ajutor", explica Asăvoaie pentru old.clujeanul.ro. 

Pentru răbdarea şi bunătatea lui, copiii străzii, foştii deţinuţi şi tinerii care tocmai au ieşit din centrele de plasament, pentru că au atins vârsta majoratului, îl consideră pe Constantin Asăvoaie cel mai bun clujean. Datorită lui au un acoperiş deasupra capului, o masă caldă şi chiar locuri de muncă. „Domnul Asăvoaie e pita lui Dumniezău“, spunea o bătrânică de la unul dintre centrele Prison Fellowship România, din Cluj. 

Cioban şi muncitor necalificat

 Asăvoaie s-a născut într-o familie săracă, în comuna Prăjeni din judeţul Botoşani. Mărturiseşte că, în copilărie, l-au marcat problemele pe care tatăl său le avea cu băutura. Când acesta a murit, Constantin, la numai 7 ani, a fost nevoit să-şi asume rolul de „bărbat al casei“, având grijă de singura vacă a familiei, care le asigura supravieţuirea. Apoi s-a angajat cioban, iar în timpul liceului a lucrat într-o carieră de piatră. Însă nu a neglijat şcoala şi la 21 de ani a ajuns student al Facultăţii de Ştiinţe Economice din Cluj. Aici a cunoscut-o pe Cornelia, care i-a devenit soţie şi i-a dăruit trei copii. 

La conferinţele TEDx din 2010 a vorbit despre experienţa sa de viaţă şi despre cum a învăţat, de tânăr, ce înseamnă să lucrezi cu oamenii şi să-i coordonezi:

 „Cu vorba bună se conduc şi animalele, şi oamenii. Am învăţat oamenii se conduc nu prin forţă, nu prin puterea pe care o ai, nu prin pumn, ci printr-o voce blândă şi prin modelul pe care tu îl oferi“.

Citeste mai mult: adev.ro/myc2jx