După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 decembrie 2013

Program special de Crăciun la Biserica Harvest Metanoia Ploiești


Incendiu la Liceul Penticostal Betel Oradea

Panică în această după-amiază la liceul penticostal Betel din Oradea. 150 de elevi au fost evacuaţi din şcoală după ce masarda clădirii a luat foc. Pompierii au intervenit de urgenţă ca să stingă flăcările ce ameninţau să distrugă tot liceul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 


Alarma de incendiu a inceput să sune în liceul din cartierul orădean Nufărul imediat după ora 12, în timp ce elevii petreceau împreună ultimele clipe din acest an. Fumul care ieşea din acoperiş a fost văzut de portar care i-a anunţat imediat pe profesorii. Focul a izbucnit la mansarda unde se aflau materiale de construcţii şi unde urmau să fie amenajate săli de clasă.
"A fost un party la toate clasele şi eu am vrut să plec acasă şi mi-a zis dom portar să mă duc să îi anunţ pe toţi că a luat foc un acoperiş", spune un elev. 
"Ne-a anunţat un coleg că arde acoperişul de pe partea stângă, am auzit soneria şi am ieşit în fugă."
"A început să sune soneria, atenţionare şi după aia au ieşit toţi şi s-a mers prin clase să se verifice", susține Felicia Cosma, profesor în cadrul Liceului Penticostal Betel din Oradea.
În câteva minute au ajuns şi pompierii şi medicii cu trei autospeciale şi două echipaje SMURD. "Nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor medicale pentru că cele aproximativ 150 de persoane care se aflau în interior în momentul izbucnirii incendiului au fost evacuate de personal", a precizat locotenentul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.
"Am fost şi puţin norocoşi: fiind o zi de vineri pe sfârşit de an calendaristic, urmează vacanţa, nu erau chiar atât de mulţi elevi în şcoală, unii erau plecaţi cu colindul", recunoaște Onisim Cosma, directorul Liceului Penticostal Betel din Oradea
Pompierii urmează acum să afle cauza incendiului şi să stabilească pagubele. Acoperişul nu a fost distrus, dar apa aruncată s-a infiltrat în tavanele sălilor de clasă.
reporter: Florina Fofiu

Nuţu Preda la Biserica Baptistă Emanuel Ploieşti


Duminica, 22.12.2013, ora 17.00 
tinerii Bisericii Penticostale Betania din Ploiesti,
 impreuna cu pastorul Nutu Preda 
vor sluji in 
Biserica Baptista Emanuel din Ploiesti

Pastor Irinel Cazacu

Concert de colinde la Coslada, Madrid, Spania


Botez la Centrul Creştin Betania Oradea


Seară de colinde la Biserica Betel Dej


Calendar de Misiune 2014

Nu este suficient să ne rugăm pentru misionari.
Trebuie să începem să ne rugăm împreună cu ei!
Viaţa într-o cultură nouă înseamnă o adaptare continuă. Schimbările de mediu, mâncarea diferită, lipsa curentului electric, prezenţa intensă a duhurilor rele, limba cu totul nouă, obiceiurile dificil de înţeles – toate acestea afectează puternic starea de sănătate a misionarilor, pune presiune asupra relaţiilor din familie şi le uzează starea emoţională.
Îndemnul pe care vi-l dăm prin intermediul acestui calendar este de a căuta să vă apropiaţi şi mai mult de misionari, de a le fi alături în situaţiile dificile prin care trec, ca tovarăşi de nădejde în lucrare.
Ce putem face pentru ei în mod practic? Şi cum putem sta în
spărtură, alături de ei? 
Achiziţionând Calendarul de misiune 2014 şi folosindu-l
în fiecare zi a anului viitor, veţi găsi:
• Informaţii despre misionarii români plecaţi din rândurile bisericilor noastre,
• idei practice pentru slujirea din „linia a doua” la extinderea Împărăţiei lui Dumnezeu până la marginile pământului şi
• modalităţi concrete prin care putem oferi sprijin emoţional misionarilor transculturali.
Pentru comenzi:
Tel. 0744 754 457
Email: secretariatkairos@gmail.com
Cost: 7 lei

Seară de colinde la Shopping City Oradea


Ce sărbătorim de Crăciun?

Seară dedicată Nașterii Mântuitorului la Biserica Filadelfia București


Cristian si Cristiana Văduva în turneu


- Vineri 20.12.2013  Biserica Penticostala Ulmeni, jud. Maramures, ora 18:00

- Sambata 21.12.2013 Biserica Penticostala Popeni, jud Salaj, ora18:00
- Duminica 22.12.2013  Biserica Penticostala nr 1 Zalau, ora 09:00
- Duminica 22.12.2013 Biserica Penticostala nr 2  Zalau, ora 18:00

Concert de colinde la Căminul cultural Tâncabești, jud. Ilfov


Concertul Corului Bunavestire la Mall Promenada București


Craciunul se apropie si fiecare dintre noi cauta sa isi aminteasca magia copilariei cu serile tihnite de sarbatoare din casa bunicilor, mirosul de cozonac si colinda cu prietenii dragi de dimineata devreme prin zapada si ger.

Vineri, 20 decembrie, incepand cu orele 20.00, la etajul 1 din Mall Promenada, ne colinda Corul Bunavestire, condus de dirijorul Slavic Vulpe, aducand cu bucurie vestea buna a nasterii Mantuitorului Iisus Hristos.

Corul Bunavestire este un grup de 40 de tineri talentati care, în armonii minunate de voci și acompaniament de pian, chitare si cajon, ne vor delecta cu un repertoriu bogat si indragit de colinde!

Va asteptam cu mare drag!

Trei pastori s-au sinucis în ultimele două luni în SUA

Trei pastori cunoscuți din Statele Unite s-au sinucis în ultima perioadă. La 10 noiembrie, Teddy Parker Jr., de 42 ani, pastor al Bisericii Baptiste “Mount Zion Bibb”, din statul Georgia, s-a sinucis prin împușcare cu arma în cap, a raportat portalul Charisma News. Soția lui l-a găsit pe alee din fața casei. El a predicat în dimineață respectiva și a trebuit să predice din nou seara în acea zi. Nu a lăsat nici o notă în care să-și explice decizia nefericită.
Săptămâna trecută, pastorul Ed Montgomery, de la Biserica Internationala “Full Gospel Assembly” din statul Illinois, fiind în doliu după pierderea soției sale, s-a sinucis în fața mamei sale și a fiul său.
La 10 decembrie, Isaac Hunter, fost pastor al Bisericii “Summit” din Orlando, Florida s-a sinucis. Până în prezent, nu s-a dezvăluit cum s-a comis suicidul. Cazul a atras atenția mass-mediei seculare, pentru că tatăl lui Isaac, pastorul Joel Hunter a fost numit “ghidul spiritual” al președintelui Barack Obama, cu care s-a întâlnit în mod regulat pentru a se ruga la Casa Albă.
Există statistici în care se spune că sunt mulți pastori care se confruntă cu probleme cum ar fi depresie fizică și epuizare mentală. Potrivit Institutului Schaeffer, 70% dintre pastorii se lupta constant cu depresie, iar 71% sunt “epuizați”. În plus, 72% dintre pastorii spun că au nevoie doar de a studia Biblia în pregătirea de predici, 80% cred că slujirea pastorală afectează familiile lor negativ, iar 70% spun că nu au nici un “prieten de încredere”.
Institutul Schaeffer, estimează că 80% dintre studenții  de la seminar (inclusiv absolvenți) vor părăsi lucrarea în primi cinci ani. Nu există date coerente privind numărul pastorilor care ajung să se sinucidă, dar este clar că pastorii nu sunt imuni la acest lucru.
Psihologii au identificat mai multe motive pentru care oamenii ajung să se sinucidă: psihoza, depresia, situațiile stresante de viață și altele. Editorialistul revistei Charisma, Jennifer Leclaire, care a scris mai multe cărți despre războiul spiritual, a comentat cu privire la cazul celor trei păstori.
Ea invită bisericile să se roage pentru liderii lor, fiind în același timp vigilente cu privire la simptomele de depresie ale păstorilor. ”Membrii ar trebui să fie conștienți de faptul că diavolul a pregătit mai multe atacuri împotriva bisericilor care par a se intensifica în acest moment care semnalează că venirea lui Isus este aproape. ”
Sursa: AICI

Nicolae Geantă la Biserica Penticostală Rugul Aprins din Cluj-Napoca