După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 decembrie 2013

Evenimentul Zilei denigrează o biserică baptistă

Pastorul baptist Ovidiu Petric si-a anuntat recent decizia de a deschide o noua biserica in orasul Lugoj, numita "Biserica Revolutia".

 Locatia pentru intalnirile credinciosilor ce vor constitui noua biserica a fost stabilita in sala de conferinte situata deasupra restaurantului "Cristal", urmand ca sambata, 14 decembrie 2013, incepand cu orele 17.00 sa aiba loc prima intalnire.

Asa cum era normal, presa locala a anuntat "nasterea" unei noi biserici in Lugoj, mentionand ca aceasta va fi astfel cea de-a patra biserica baptista din acest oras, insa Evenimentul Zilei gaseste de cuviinta sa anunte ieri in mod denigrator, prin titlul unui articol semnat de Georgeta Petrovici, ca "A aparut o noua secta religioasa in Romania"...

Desi reproduce de mai multe ori in mod corect cuvintele pastorului Ovidiu Petric privind motivatia fondarii acestei noi biserici, autoarea articolului scrie ca "noua biserica isi trage ideologia din revolutia din Decembrie 1989"...

Redactia NewsNet Crestin  a solicitat pastorului Ovidiu Petric un punct de vedere referitor la aceste denigrari mediatice. Asadar, vom reveni asupra acestui subiect.

Articolul din Evenimentul Zilei AICI

Fotografii de arhivă DESECRETIZATE: Cel mai mare masacru împotriva evreilor din istoria României

Cercetătorii care studiază istoria Holocaustului în România au reuşit să adune într-un singur loc majoritatea fotografiilor păstrate în arhive din Statele Unite ale Americii, România sau Israel, care ilustrează cumplitul masacru din capitala Moldovei, în vara anului 1941.

Peste 100 de fotografii înfricoşătoare realizate la Iaşi în perioada 26 iunie – 2 iulie 1941 au fost adunate din arhive şi expuse public pe site-ul pogromuldelaiasi.ro, un portal dedicat recuperării memoriei celui mai mare masacru îndreptat împotriva evreilor din istoria României. Munca de documentare a început în anii 2010-2011, dar muzeului virtual îi sunt adăugate periodic noi imagini, scrie adevarul.ro.
 
"Am fost sunat recent de o doamnă din Israel care mi-a oferit 14 fotografii realizate în perioada pogromului. Vor fi adăugate şi acestea", a explicat Adrian Cioflâncă, cercetător ştiinţific la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol“ Iaşi, coordonatorul proiectului.
 
Una dintre cele mai negre pagini din istoria României constituie în acelaşi timp şi unul dintre cel mai bine reprezentate vizual masacre din istoria celui de-Al Doilea Război Mondial. Nu se cunoaşte cu precizie cine sunt autorii fotografiilor, dar există indicii că o mare parte au fost realizate de angajaţi ai Serviciului Special de Informaţii. În plus, fascinaţi de grotesc s-au dovedit şi soldaţi sau ofiţeri ai armatei germane.
 
"Cu siguranţă, există alte zeci sau sute de fotografii realizate atunci, care fie s-au pierdut, fie n-au ieşit încă la iveală. Avem informaţii că mulţi soldaţi germani au distrus instantaneele surprinse la Iaşi în momentul intrării armatei ruse în Berlin, pentru a scăpa de dovezi incriminatoare. O parte dintre soldaţi le-au ascuns sau le-au dat spre păstrare apropiaţilor. Recent, am intrat în posesia a trei cadre de pe un film foto lăsat de un militar german, care a participat la Operaţiunea Barbarossa. Filmul a fost scos recent la vânzare pe internet“, a explicat Adrian Cioflâncă.
 
VEZI GALERIA AICI 



Concert de colinde cu Trupa Emaus la Călan, jud. Hunedoara

Duminica, 15 decembrie 2013, 
ora 18.00, vom sustine un 
CONCERT DE COLINDE 
impreuna cu orchestrele 
reunite ale bisericilor din 
Alba Iulia, Blaj, Calan, Cugir si Hapria la Biserica " Filadelfia " din loc. Calan, jud.Hunedoara

Concert de Crăciun cu Trupa Profides la Radio S.O.S. Ploieşti

Sursa: AICI

Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului la Biserica LOGOS Ploiesti

Sursa: AICI

Concerte de colinde la Casa de Cultură Jibou, județul Sălaj

Sursa: AICI

Prison Fellowship Romania: Magazin social la Cluj-Napoca


PRISON FELLOWSHIP ROMANIA a deschis magazinul social 1+1 in care poti gasi imbracaminte, incaltaminte, jucarii pe gustul fiecaruia. Ce e diferit de alte magazine de gen e faptul ca toate veniturile sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor fundatiei.
Va asteptam pe strada Aurel Vlaicu nr.10 la etaj!!!

Cristian si Cristiana Văduva la Beclean

Sursa: AICI

Concert de Crăciun la Biserica Filadelfia Timişoara

Sursa: AICI

Concert de Crăciun la Universitatea I.I.Dalles Bucureşti

Sursa: AICI

Biserica Baptistă Ghetsimani Caransebeş – 20 de ani

Sursa: AICI

Tîrg pentru strîngere de fonduri misionare la Cluj-Napoca

Sursa: AICI

Seară de colinde la Biserica Emanuel Oradea

Sursa: AICI

Concert de Crăciun la Coşteiu, jud. Timiş

Sursa: AICI

Program de colinde la Onești și Albele, jud. Bacău


Pastorul Moise Lucaci a plecat la Domnul

În urma unei grele şi îndelungate suferinţe, pastorul Moise Lucaci, a plecat la Domnul.
În seara zilei de 11 decembrie, pe patul spitalului din Deva, sufletul lui a părăsit trupul încercat de suferinţă ca să îşi întâlnească Creatorul.
Moise Lucaci a fost una din figurile remarcante ale Cultului Penticostal din România, fiind un evanghelist foarte apreciat de către comunitatea de credincioşi pe care a slujit-o. A fost pastor în Orăştie şi a ocupat funcţii de conducere la nivelul aparatului central al Cultului Penticostal din România.
A trăit 54 de ani.
Iata ce scrie Pastorul Nelu Filip despre Moise Lucaci in anul 2009:
Cred că mai toţi penticostalii români au auzit cel puţin vorbindu-se despre Moise Lucaci dacă nu l-au ascultat predicând în diferite biserici. El este omul pe care Evanghelia l-a făcut un rob al ei. Evanghelia îl duce, Evanghelia îl aduce şi a făcut din el un veşnic călător în căutarea sufletelor pierdute. Predică al Domnului Cuvânt încă din anii studenţiei. De fapt a început prin a recita Evanghelia în grupul de misiune din care făcea parte, constatând cu multă uşurinţă atât el însuşi cât mai ales cei ce-l ascultau că Dumnezeu l-a chemat la predicare. Le face la fel de bine pe amândouă, atât recitarea cât şi predicarea pentru că în toate cele ce le face pune dragoste şi pasiune pentru Domnul. Păstoreşte Biserica Penticostală Betleem din Orăştie şi este în acelaşi timp vicepreşedinte al Cultului Creştin Penticostal.
Predicarea lui Moise Lucaci este una de forţă, adică el aduce un cuvânt care motivează în mod obligatoriu pe cei ce-l ascultă. Predica pune stăpânire pe el şi totul în el este predică. Pasiunea sa este absolut inegalabilă şi lucrul acesta îl poate recunoaşte cu multă uşurinţă oricare dintre ascultătorii lui. Predica îl munceşte pe Moise Lucaci mai mult decât mina pe miner. După un ceas de predicare este un om scăldat în transpiraţie. O, binecuvântată transpiraţie!
Ogoarele româneşti ale Evangheliei lui Isus Cristos au avut foarte mult de câştigat de pe urma lucrării lui Moise Lucaci. Entuziasmul lui este contagios. Adunările în care predică sunt un adevărat cor de aminuri şi de aleluia. Forţa proclamării în predicile lui Moise Lucaci este aducătoare de slavă către Dumnezeu. Ascultându-l din nou pe acest crainic al Împărăţiei nu pot să zic altceva decât din nou “ţine-l Doamne în ogorul Tău!”
Vezi articolul intreg aici - http://parerile.blogspot.com
Bunul Dumnezeu sa mangaie familia indurerata si rudeniile!
Sursa: AICI

Festivalul Internaţional şi Conferinţa ARS SACRA la Oradea

Sursa: AICI