După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 decembrie 2013

Cristian si Cristiana Văduva in Lugoj si judetul Arad

Saptamana aceasta slujim:

* 05.12 Biserica Penticostala Pecica -ora 18


* 06.12 Biserica Baptista "Harul",Lugoj-ora 18


* 08.12 Biserica Penticostala loc.Tudor Vladimirescu Jud. Arad -ora 9:00 


* 08.12 Biserica Penticostala din Vinga Jud.Arad- ora 18

                                           Cristian si Cristiana Văduva

Înmormântarea lui Paul Walker boicotată de nişte "zeloţi" care nu i-au spus niciodată Vestea Bună!


Cineva se bucură de moartea unui om cu care nu a avut niciodată tangenţă. Ce atitudine de "ciudaţi"!

Sunt în lumea noastră oameni care se cred judecători supremi pentru faptele, vorbele şi acţiunile unor oameni la care ei nu au avut niciodată tupeul măcar să le spună despre dragostea lui Dumnezeu - şi îi auzim cum îi trimite pe toţi în iad, că sunt păcătoşi, că trăiesc în păcat, şi altele de acest gen.
Jennifer Riley, reporter la Christian Post relatează faptul că Westboro Baptist Church a anunţat pe contul lor de Twitter că intenţionează să picheteze la înmormântarea actorului Paul Walker deoarece el a promovat un stil de viaţă "fast & furious" (adică rapid şi furios, citându-i pe ei)

"Paul Walker a învăţat o naţiune rebelă să fie rapidă şi furioasă. Şi a murit în acelaşi fel", scriau pe Twitter cei de la Westboro Baptist luni seara (adică pe 2 decembrie 2013).

Westboro Baptist, un grup de ură care nu este asociat cu nici o denominaţie Baptistă sau Creştină, are o istorie de pichetare la înmormântări, şcoli, şi în cadrul funcţiilor publice pe care ei le consideră că sunt cumva conectate cu păcatul. De exemplu, în octombrie, Westboro Baptist a anunţat că va picheta la seria de jocuri mondiale ale ligii majore de baseball din St. Louis, Mo, pentru a protesta contra sporturilor organizate care "s-au dăruit în totalitate agendei homosexuale".

Controversatul grup din Kansas a spus de asemenea că va protesta la înmormântarea starului serialului lui Glee, la înmormântarea lui Cory Monteith cu câteva luni mai devreme, pentru că tânărul star "a învăţat pe milioane (de oameni) să păcătuiască".

Dar Westboro este şi cel mai infam pentru protestele sale la înmormântările soldaţilor Statelor Unite. Câteva state au încercat, unele au reuşit, să emită legi prin care să le interzică accesul membrilor de la Westboro Baptist, sau a oricărui alt grup similar, de a protesta la înmormântările militare şi la înmormântări în general.

Deşi Westboro a pledat că va picheta înmormântarea lui Walker, este neclar acum de ziua când va avea loc înmormântarea lui (cel puţin la momentul scrierii acestui articol).
Paul Walker, care a jucat în franciza multi-miliard de dolari, "Fast & Furious", a murit într-un accident dramatic de maşină sâmbătă (30 nov. 2013), împreună cu prietenul său care conducea un Porsche Carrera GT model 2005. Deşi investigatorii încă mai cercetează detaliile accidentului, autorităţile suspectează faptul că viteza vehiculului este un factor în această ciocnire a Porsche-ului în stâlp.

O declaraţie apărută pe contul oficial de Twitter a lui Walker după moartea lui, spunea că el participase la un eveniment de caritate în acea sâmbătă pentru organizaţia sa non-profit, Reach Out Worldwide, care ajuta victimele din Filipine afectate de taifunul Haiyan, înainte de accidentul fatal cu maşina.

Actorul de 40 de ani a lăsat în urma sa o fată, Meadow Walker, de 15 ani. Tatăl lui Paul Walker, Paul Walker III, a spus reporterilor luni că "Meadow suportă foarte greu situaţia".

"[Dar] ea are familia în jurul ei şi câţiva prieteni foarte iubitori. Ei îi sunt aproape. Se îmbrăţişează, o strâng la pieptul lor", a spus el.

Pentru el, declara bătrânul Walker, "Din când în când mai izbucnesc în lacrimi. Conversaţia pare să ajute. Amintirile, discuţiile despre el... Pur şi simplu este un şir atât de mare de povestiri". Walker, care a fost crescut ca Mormon şi ulterior a frecventat o şcoală creştină, a declarat că este creştin.

"Sunt creştin acum. Lucrurile care m-au scos din sărite când eram tânăr au fost felul cum toţi ceilalţi lucrau să găsească bube la diferite religii. Oamenii pe care nu-i înţeleg sunt ateii. Eu merg şi fac surfing şi snow boarding, şi sunt tot timpul înconjurat de natură. Mă uit la toate lucrurile şi mă gândesc, 'Cine nu ar putea crede că există un Dumnezeu? Sunt oare toate acestea o greşeală' Pur şi simplu mă depăşeşte." - sunt cuvintele spuse de Walker, citate de cei de la IMDb.

Notă: Articolul de mai sus este o adaptare dintr-un material apărut pe 2 decembrie 2013 în Christian Post...

Concert de Crăciun în Suedia

Sunteți invitați la o seară de colinde românești, organizată de Biserica Penticostală Pingstkyrkan Hässleholm în colaborare cu bisericile Penticostale „Betel Åstorp”, „Filadelfia Älmhult” și „Poarta Cerului Hässleholm”.

Veniți să colindăm impreună în seara zilei de 21 decembrie ora 17.00 la Biserica Penticostală „Pingstkyrkan” Hässleholm, strada Hånellsgatan nr. 5

Persoană de contact: Jon Pitik Mobil: 0733/668220 E-post: pitik_jon@hotmail.com
Sursa: AICI

Festivalul Bucuriei la Tulca, jud.Bihor


Pentru cei cărora vă era dor.....În sfârșit avem vești despre Festivalul Bucuriei !!! Ce ziceți de o scenetă? Dar de niște colinzi cântate cum numai la Festivalul Bucuriei se cântă? Ești gata pentru o seară de zidire? Vino sâmbătă împreună cu prietenii!!
Pentru cei care nu ați fost niciodată, întrebați-i pe cei care au fost...și poate vă vor convinge să veniți și voi!

Sambata, 7 decembrie 2013, orele 17.00 AICI

Întâlnire de tineret cu Mike Lambert & Tim Pounds la Cluj-Napoca

Sursa: AICI


Seara colindelor la Tabor Oradea

Sursa: AICI

Florin Ianovici & Cătălin si Ramona Lup la Elim Viena




Școala Internațională de Ucenicie (DTS)

Sursa: AICI

Nicolae Geantă la Buteni si Brad

Sursa: AICI

4 Decembrie 2013 - Lansare RADIO LEVI


Asteptarea a luat sfarsit!
Astazi 4 decembrie, la 2 ani de cand a luat fiinta Biserica Izvorul Vietii din Resita, cu ajutorul lui Dumnezeu lansam RADIO LEVI. Este cadoul pe care ni l-am facut ca si comunitate in acest moment aniversar… si daca este decembrie de ce nu, cadoul nostru pt voi.
Va dorim auditie placuta si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Ne gasiti pe www.radiolevi.ro

Campania "Dăruieşte un cadou de Crăciun" la Bucuresti

Alătură-te campaniei noastre de Crăciun! La fel cum lumina acestei sărbători nu ar trebui să ocolească nici un suflet, cadoul nu ar trebui sa lipsească din casa niciunui copil. Calvary Chapel București își propune ca și anul acesta să ajungă la cei mai puțin privilegiați pentru a împărtăși dragostea lui Dumnezeu într-un mod practic. Cu ajutorul vostru dorim să facem 100 de cadouri, care vor fi distribuite în perioada sărbătorilor de iarnă în cartierul Ferentari sau printre copiii fără locuință.

Cătălin Dupu la Gura Humorului

Sursa: AICI

Conferință de tineret cu Nicolae Geantă la Gura Văii, Arad

Sursa: AICI

Daniela Lăcătușu la Sebeș și Cugir


Duminica 08.12.2013 vom sluji in Sebes,
 Biserica penticostala Eben Ezer, la programul de dimineata.
Duminica seara, incepand cu ora 17, 
vom fi la Biserica baptista din Cugir (str. Ion Creanga), 
program de evanghelizare. 

Ne rugam Domnului pentru izbanda. 
Multumim tuturor celor ce ne sustin in rugaciune!
Daniela Lăcătușu

Botez la Biserica Betania Dublin, Irlanda

Sursa: AICI

Concerte de colinde la Biserica Harul Orăştie

Sursa: AICI

Biserica pentru proşti!


În realitate BOR e împânzită de afaceri în diverse domenii de activitate, promovează nepotismul şi incompetenţa şi duce o luptă odioasă de realizare a ceva monumental în timpul vieţii.

"Proşti "! Aşa ne consideră mai marii Bisericii Ortodoxe Române, aşa decurge din comportamentul şi predicilor lor din duminicile ordinare sau la sărbătorile mari. Porniţi radioul, televizorul la emisiunile de la Patriarhie/TVR, ori treceţi prin faţa unei biserici şi ascultaţi la boxe. 
Te minunezi auzind simplitatea, superficialitatea şi banalitatea predicilor. Ni se adresează ca unor oameni fără educaţie şi fără cultură. Nu există un mesaj viu, coerent, interesant şi nici ancorat în realitate.

Diplome şi distincţii 

În fiecare Liturghie, care de fapt este slujirea supremă, lumescul se îmbrăţisează cu cerescul. 
Dacă îngerii slujesc în temple şi Duhul Sfânt se coboară peste sfintele daruri, totuşi în altare nu lipseşte microfonia, convorbirile telefonice, bancurile şi conduitele lumeşti precum oferirea de diplome şi distincţii. După ce anii trecuţi însuşi marele binefăcător Gigi Becali a primit la Sibiu înalta distincţie a Mitropoliei Ardealului, Crucea Şaguniană, alături de pesedişti, actori şi directori, miercuri Andrei Pleşu şi astăzi Emil Hurezeanu alături de prefectul şi preşedintele CJ au primit aceeaşi distincţie. 

O mimare a unei apropieri dintre biserică şi intelectuali. Mai strânse şi eficiente sunt legăturile cu politicienii. De la hramuri niciodată nu lipsesc deputaţii, senatorii, miniştrii, primarii cum nici astăzi la Constanţa nu a lipsit însuşi evlaviosul Victor Ponta. În aceeaşi Românie, copiii defavorizaţi şi cei din centrele de plasament ori de pe străzi, bolnavii din spitale şi bătrânii din azile nu sunt pe lista priorităţilor. Ei nu primesc diplome. Sunt ignoraţi căci ei nu contribuie la construcţia Catedralei Neamului prin viramente bancare in euro şi dolari sau prin sms la 857. De parcă Iisus Mesia nu pe cei sărmani şi neajutoraţi i-a binecuvântat.

1 decembrie – Cine suntem? 

De Ziua Naţională a României văzând acest spectacol mă întreb cu întristare până când românul nostru va continua să trăiască în sărăcie, incultură, în ritualuri şi supersiţii? Când oare va înlocui acatistele şi lumânarea de Ev Mediu cu munca serioasă iar pelerinajul şi puparea moaştelor cu adevărata cinstire şi preţuire a omului de rând?  În biserică se închină la icoane iar în familie ori la serviciu e duşmănos şi viclean.  

Până când conducătorii BOR vor complicita cu decăderea morală a neamului? Când ne vom deştepta şi vom învăţa să nu mai cerem de la Cer ceea ce putem dobândi cu propria mână pe pâmânt? Când va înceta hoţia, şmecheria, corupţia şi minciuna? Oare când românii vor învăţa să-şi iubească ţara şi aproapele, vor păstra pâmântul neînstrăinat sau când vor decide că vor respect şi vor avea spitale şi şcoli moderne nu catedrale, servicii de calitate şi nu se vor mai refugia cu laşitate în construcţii de biserici şi mânăstiri? Când? E deja târziu!