După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 noiembrie 2013

Botez la Rugăsești, jud. Cluj

Duminica 01.12.2013, 
la Biserica Penticostala din Rugasesti (Jud.Cluj),
 la programul de dimineață 
se va oficializa un Botez Nou Testamental. 
Va asteptam!
Sursa: AICI

Conferintă de Crăciun pentru adolescenţi la Râșnov

Sursa: AICI

"A fost un Om... dar Fiu de Dumnezeu" - Festival Muzical Interconfesional, editia a IX-a

Invitatii nostri sunt: Bethel Brass Band - cu un sound special ce ne duce in reveria Craciunului de altadata, Corala Sf.Elena, condusa de dirijorul Erica Damoc-ce se manifesta prin cantece vesele, cu un mesaj plin de speranta si bucurie ce rezulta din Nasterea Domnului, profesorul Octavian Baban, ce ne va introduce in adevarata atmosfera si sarbatoare a Craciunului printr-o scurta meditatie.

Ca si nume noi,vorbim de Liviu Treistaru,compozitor a numeroase simfonii, concerte pentru pian si orchestra, lieduri, precum si a altor numeroase lucrari, ce va interpreta compozitii instrumentale proprii, ce ne arata Maretia lui Dumnezeu, prin Fiul Sau, Isus Hristos.

Un alt invitat aparte vine din Rusia si este soprana Svetlana Sicencova, ce ne va interpreta colinde rusesti si din repertoriul international, ce vorbesc despre Pruncul din ieslea Betleemului.

Nu in ultimul rand, la aceasta editie va fi cu noi cel mai mare nume al muzicii jazz din Romania si nu numai: Maria Raducanu, ce ne va interpreta colinde cu o maxima sensibilitate prin vocea-i inconfundabila.

La toti acestia, se adaugam si subsemnatii, adica Noii Leviti.

In speranta ca veti veni in numar cat mai mare, dar insotiti macar de o persoana draga, va asteptam duminica, 8 dec, ora 18.30, la Sala Dalles din Bucuresti (zona Universitate – langa Intercontinental), ca sa retraim impreuna bucuria Nasterii Mantuitorului, ce a venit pe acest pamant si pentru mine, dar si pentru tine!

Sursa:  AICI

Concert de Crăciun REVERS la Biserica Adoram Arad


Acum 1 an, Revers lansa primul videoclip și anume colinda 'E iar Crăciun’. Această colindă a fost cea care a reușit să devină cunoscută la nivel internațional.
Astăzi, Revers anunță un nou album, un turneu de promovare și prezintă o primă piesă.
Albumul este unul de colinde și se numește: ‘E iar Crăciun’. În data de 6 decembrie, de la ora 19:00, trupa Revers va concerta în biserica Adoram.

Vă așteptăm.

Sursa: AICI

Costel Busuioc neagă public afirmațiile ziarului "Libertatea"

Costel Busuioc a negat orice zvon legat de faptul că și-a părăsit familia. În plus, acesta susține că a pierdut 360.000 de euro numai pentru a fi alături de cei patru copii ai săi. “Am renunţat la 360.000 de euro pentru că ar fi trebuit să plec în concerte în Asia şi nu mi-aş fi văzut copiii un an şi jumătate. În fiecare dimineaţă merg şi-i duc la şcoală”a declarat, ieri, Costel Busuioc la emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV.

“Nu este absolut nimic adevărat. Este o minciună grosolană pe care o voi ataca în instanţă. Nu este posibil să dărâmi un om pe baza spuselor unui cetăţean oarecare. Suntem o familie normală. Nu am divorţat”, a mai declarat vedeta în emisiunea lui Măruţă. Costel Busuioc susţine că din cauza acestor zvonuri a pierdut foarte multe spectacole.

Sursa: EVZ

România ALTFEL - Un mesaj pentru liceeni, dr.Nicolae Geantă

Sursa: AICI

Adi Soporan la Centrul Crestin Betania Oradea

Sursa: AICI

Proiect de sarbatori la F.R.E.E.

Sarbatorile sunt o minunata ocazie sa aducem nadejde si bucurie celor mai necajiti!
  Cu ocazia sarbatoririi nasterii Domnului Isus, asociatia F.R.E.E. a ales sa aduca nadejde femeilor prinse in lanturile prostitutiei din Bucuresti. Echipa ei mobila va umbla pe strazile Bucurestului, in zonele de prostitutie stradala cu niste cadouri.
  Anul asta echipa F.R.E.E. a ales sa faca niste MP3-uri [cu ajutorul catorva radiouri crestine din Bucuresti] care vor contine marturii audio ale unor foste prostitutate, care cu ajutorul lui Dumnezeu au reusit sa scape! Vor fi adaugate si cantari si un mesaj de sarbatori. Dorinta principala este ca atunci cand fetele vor asculta aceste marturii si cantece, asteptand pe strazile reci, sa se nasca o nadejde in inimile lor, nadejdea ca un Mantuitor a venit acuma 2000 de ani ca sa salveaza pe cei pierduti!
  In plus de aceasta, echipa F.R.E.E. va organiza pentru ele o masa festiva intr-un restaurant. Dorinta echipei F.R.E.E. este ca niciuna sa nu se simta parasita, singura in aceasta mare sarbatoare a nasterii Domnului Isus! Din contra, echipa doreste ca ele sa simta ca au pret si valoare in fata lui Dumnezeu!
 
  Daca doriti sa ne ajutati la acest proiectul, va rugam sa intrati aici: http://www.asociatiafree.org/#!mp3-or-christmas/c7t3 
 
  Multumim si de rugaciunile voastre pentru ca mesajul sa atinga inimile si Dumnezeu sa lucreaza mai departe!

   www.asociatiafree.org    asociatiafree@gmail.com

Orchestra Bisericii Elim Timisoara la Bucuresti

Sursa: AICI

Ansamblul Laudate Deum la Turnu Magurele

Sursa: AICI

Cele mai bune predici in Ploiesti...

O mana de oameni minunati cu grija pentru saracii Ploiestiului...
Click pe imagine! Sau pe pagina Fundatiei Pater Noster

Seară de tineret cu Viorel Iuga la Salonta

VINERI - 29 NOIEMBRIE 2013
orele 18.00
Biserica Penticostala SALEM Salonta

 Participă tineri din bisericile penticostale şi baptiste din jurul oraşului Salonta
Toţi cei care vor să participe sunt aşteptaţi cu drag.

Detalii la telefon 0754 58 44 33 - Tinu Sevan

Cristian şi Cristiana Văduva - albume noi


Sursa: AICI