După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 28 noiembrie 2013

Comunicat oficial referitor la „predicatorul penticostal”

COMUNICAT
 
       În urma evenimentului prezentat în mass-media referitor la „predicatorul penticostal” acuzat de pedofilie, Cultul Creştin Penticostal precizează următoarele:
        Numitul Costel Viorel Luniţă nu este membru în nicio biserică penticostală din cadrul Cultului Creştin Penticostal – Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România, nu a fost niciodată hirotonisit (ordinat) ca pastor şi nu a fost botezat în vreuna din bisericile ce aparţin Cultului Creştin Penticostal.
         Bisericile noastre sunt instituţii publice şi nu putem interzice participarea unei persoane la slujbele şi activităţile desfăşurate în biserică.
         Biserica Penticostală condamnă astfel de practici imorale şi ilegale.
         În baza dreptului la replică, vă solicităm să precizaţi poziţia Cultului Creştin Penticostal, pentru ca sutele de mii de credincioşi penticostali să nu sufere ca urmare a dezinformării.
DEPARTAMENTUL MEDIA
Pastor Florin Ianovici
 

Întâlnirea învăţătorilor de copii la Ploieşti

Sursa: AICI

Campania națională "Dragostea adevărată așteaptă" in Republica Moldova

Asociaţia obştească „Pentru Familie” a dat astăzi startul oficial campaniei naţionale „Dragostea adevărată aşteaptă”, pentru a promova puritatea şi castitatea până la căsătorie. Campania va dura până la 15 mai anul viitor, când în Moldova este marcată Ziua Internaţională a Familiei. Tot atunci ONG-ul îşi propune să inaugureze un monument în capitală dedicat tinerilor care au ales să-şi păstreze virginitatea până la căsătorie.

Preşedintele Asociaţiei „Pentru Familie”, pastorul Vasile Filat, a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă la IPN, că în ultimii ani în Republica Moldova se observă o tendinţă alarmantă în relaţiile de familie şi sexualitate, iar datele Biroului Naţional de Statistică arată că peste 20% dintre copii sunt născuţi în afara căsătoriei. Mai multe sondaje demonstrează că majoritatea copiilor de 11-12 ani au trăit deja prima lor experienţă sexuală.

Proiectul iniţiat este destinat celor peste 400 de mii de adolescenţi şi tineri cu vârsta între 12-20 de ani, pentru a-i îndemna să-şi păstreze puritatea şi să se abţină de la relaţii sexuale până la căsătorie. Tinerii vor fi instruiţi în cadrul unor lecţii  desfăşurate în şcoli, case de rugăciuni şi discuţii particulare. Fiecare va avea posibilitatea să semneze un angajament de păstrare a castităţii până la căsătorie. Angajamentul va fi trecut pe un pliant din două părţi. În ziua nunţii, tinerii vor face schimb cu jumătate de pliant, iar pe cealaltă parte o vor lăsa într-o nişă a monumentului care urmează a fi inaugurat.

Vicepreşedintele Asociaţiei „Pentru Familie”, Vitalie Marian, a spus că strategiile de prevenire a bolilor sexual-transmisibile şi a sarcinilor nedorite de cele mai multe ori se reduc la promovarea prezervativelor, ca metodă de contracepţie, iar această abordare încurajează libertinajul sexual în rândul tinerilor. Acesta este de părerea că o astfel de abordare nu va aduce rezultate pozitive şi este nevoie urgent de o perspectivă a educaţiei sexuale în rândul tinerilor, care va încuraja fidelitatea şi puritatea în relaţii.
Sursa: AICI

Weekendul de carte la S.B.R. Oradea

Sursa: AICI

Nicolae Geantă la Păntășești, Bihor

Sursa: AICI

Ovidiu Pater si Iuliu Centea la Biserica Betania Dublin, Irlanda

Sursa: AICI

Recital şi seminar cu Sunny Trancă la Chişinău


Vineri
29 noiembrie 2013
ora 18.00

Întâlnire de tineret cu Emil Bartoş la Utvin, Jud.Timiş

Sursa: AICI

Întâlnire cu tema "Rolul muzicii în Școala Duminicală" la Ploieşti

Sursa: AICI

Alin si Emima Timofte - Demo album - ,,E SARBATOARE" (COLINDE)

Concert Noii Leviţi la Bucureşti

Sursa: AICI