După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 noiembrie 2013

Întâlnire de tineret la Biserica Gloria Arad cu Cătălin Dupu

Sursa: AICI

Prof.Dr.Emil Bartoş la Biserica Albini Cluj

Sursa:AICI

AMEC - Cadouri pentru 10000 de copii

Frenezia lunii giftgiftgift a început. Deja se văd luminițe și ornamente de sărbătoare peste tot. Oamenii își fac planuri și economii pentru această lună a giftgiftgift. Toate aceste lucruri sunt frumoase și speciale.

logo amec a început această campanie pentru a vă provoca să faceți un gift care să ajute la transmiterea celei mai bune vești despre cel mai mare gift făcut omenirii.

De multe ori pentru a ajunge în anumite locuri unde nu am mai fost înainte cu Vestea Bună a nașterii Mântuitorului, avem nevoie de un giftcare să ne deschidă uși noi pentru vestirea Evangheliei copiilor.

Un gifteste în valoare de cinci lei și va conține: o broșură evanghelistică, un pix personalizat și o ciocolată.

tu poți să înlesnești pătrunderea Evangheliei în locuri noi și în inimi de copiii cu prețul unei globe de Crăciun.
Prețul nu este mare, dar rezultatul poate fi veșnic!

Avem convingerea că anul acesta vom putea ajunge la 10.000 de copiii. 

handsvom reuși!

                           Vrei să te alături și tu viziunii noastre?

Sursa: AICI

Tony Anthony la Suceava

Sursa: AICI

Pastor Marcel Opris la Biserica Metanoia Ploiesti


Sursa: AICI