După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 noiembrie 2013

Conferinţa "Femeia Împlinită" la Londra

Biserica CDE Betel Londra va invita sa participati la conferinta Femeia implinita sambata, 23 noiembrie 2013 incepand cu ora 19:00. 

Invitata noastra din aceasta seara va fi sora Gina Teodorescu.  Sora Gina coordoneaza lucrarea cu femeile din organizatia misionara Campus Crusade for Christ in tarile din Estul Europei. 

O viata implinita este o viata dependenta de Dumnezeu, traita dupa voia Lui si in acord cu misiunea personala unica pe care o are pentru fiecare femeie. Dumnezeu doreste ca orice femeie sa aleaga o astfel de viata pentru ca asta Il onoreaza si Il glorifica pe El. O asemenea alegere face ca fiecare femeie sa traiasca o viata semnificativa si nu una pierduta. 

Daca vrei sa aflii mai multe despre cum sa traiesti o viata implinita, te asteptam cu drag sa participi la aceasta conferinta impreuna cu prietenele tale!

Adresa: Woodgrange Avenue, Kenton, HA3 0XF
Sursa: AICI

Întâlnire de tineret la Toflea cu Nicolae Geantă

Sursa: AICI

Prof. Rodica Albu va conferenția la ITP despre C.S. Lewis şi „Abolirea omului”

Miercuri, 27 noiembrie 2013, începând cu ora 17.00, prof. Rodica Albu (de la Universitatea A.I. Cuza din Iași) va ține la ITP o prelegere despre C.S. Lewis și „Abolirea omului”.
Doamna Rodica Albu se numără printre puținii specialiști români în C.S. Lewis; a tradus două cărți ale acestuia și a coordonat apariția volumului Inklings. Litera și Spiritul(2004), dedicat „stâlpilor” celebrului cenaclu oxonian: C.S. Lewis, J.R.R. Tolkien, Charles Williams și Owen Barfield
Sursa: AICI

Claudius Samartinean & IHoP TM la Casa Închinării Timişoara

Sursa: AICI

Seminarul "O căsnicie fericită" la Londra cu Gina Teodorescu

Biserica Sion va asteapta cu drag sa participati la acest seminar despre viata de familie pentru a intelege impreuna care este planul si scopul lui Dumnezeu cu privire la familie. 

Tinerii necasatoriti vor invata cum sa cunoasca voia lui Dumnezeu cu privire la casatorie. 

Apoi, vom afla cum sa transmitem cuvantul lui Dumnezeu generatiilor urmatoare prin intermediul familiei. 

In aceasta seara o avem ca invitat pe sora Gina Teodorescu. De mai mult de 10 ani, sora Gina conferentiaza pe teme de Viata de Familie in Romania si in tarile din sud-estul Europei.
Sursa: AICI 

Conferinţa Naţională a Bisericilor Penticostale Române din Italia


O altfel de sărbătoare! 1 DECEMBRIE, a treia aniversare la Sala Cireșarii


Sursa: AICI

Lansarea cărţii Politica regimului Antonescu faţă de cultele neoprotestante


Lansarea volumului Politica regimului Antonescu fata de cultele neoprotestante. Documente va avea loc in data de 20 noiembrie a.c., ora 13.30, la standul Editurii Polirom, în cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus.

Vor lua cuvântul: Viorel Achim (editorul volumului), Alexandru Florian (directorul Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România "Elie Wiesel") şi Ben-Oni Ardelean (profesor la Facultatea de Teologie Baptistă din cadrul Universităţii Bucureşti). Moderator: Adrian Şerban (redactor şef, Editura Polirom).
Sursa:AICI

Abonare revista Noi Frontiere 2014

Revista Noi Frontiere promovează filosofia de lucrare şi proiectele fundaţiilor APME şi CRST. Noi Frontiere apare în 2014 de şase ori şi se poate obţine în schimbul unei donaţii de minimum 30 lei/an.
Depuneți contravaloarea numărului de reviste pe care doriți să le doriți în contul următor:
FUNDATIA NOI FRONTIERE
Banca Comercială Română, Agenţia Mănăştur, Cluj-Napoca
cod IBAN:  RO19 RNCB 0298 1137 6939 0001 (RON)
                     RO24 RNCB 0298 1137 6939 0008 (EUR)
swift: RNCBROBU
Pentru orice informații ne puteți contacta la:
Tel. 0364/808.667 , Mobil. 0745/356.544
Str. Plopilor nr.68/178, cod 400383 Cluj-Napoca, Romania
E-mail: redactie@noifrontiere.ro, abonamente@noifrontiere.ro
www.noifrontiere.ro

Daniela Lăcătușu la Forotic, Caraș-Severin



Vineri, 22.11.2013, ora 17.00
 vom sluji la un program de evanghelizare
 in cadrul Bisericii Baptiste Forotic, CS.

Va așteptăm la un timp binecuvântat dăruit Domnului!

Sărbătoarea Roadelor la Biserica Speranţă şi Har Londra

Sursa: AICI